storstädning !

Blev att "storhandla" och storstäda här i den stora lägenheten idag.
Så nu är all disk borta och så har jag dammsugat,
man måste ju ha det fint när man ska få besök i helgen. ;)
Men blir iaf att vara själv en timma ikväll för bella
ska på dans så då blir det att titta på idol och sen film :)

- - -

sitter i skolan just nu  slutar om 20min typ. Men då blir det iaf att åak och handla för vi har verkligen inget att äta hemma. Blir nog att städa lite också för det behövs och ikväll idol själv för bella ska på dans :O

donken in my ♥ !

Jaha, sov lite efter skolan tills bella och madde hem och bella började
skratta åt mig när jag låg och sov ? :O Blev iaf att åka till
Becka och titta hennes lägenhet
, vill verkligen ha den. Men det ville ju inte våra föräldrar för dom tycker
att denna lilla skiten till lägenhet duger till oss. Så det blev
att gå och tröstäta på donken bara för att vi kunde.
Kom nyss hem så nu tittar man lite på idol. :)

onsdag, 12.34

Idrott idag i skolan och slutade vid 11. Blev att spela innebandy på idrotten och jag kände verkligen hur mycket jag saknar tiden då jag spelade. Det var så kul även att man kanske inte är så bra. Hittade även hur mycket ett träningskort kostar på gymmet på skolan, så funderar på att skaffa ett. Men då blir det nog att börja med ett 10klipps kort och om jag känner att jag vill fortsätta så får jag köpa ett månadskort eller halvår :)
Men nu blir det att äta nudlar och vila lite. Sen när bella slutar så åker vi till becka och tittar på hennes lägenhet för hon ska ju byta så då kanske vi tar hennes, vi har det faktiskt rätt litet hehe :)

känn en doft av kärleken

Blev ju att tvätta förut men även att vi inte alls hade mycket tvätt och vart klara rätt snabbt så vad inte kläderna torra. Man tycker att 5 timmar är mycket men det är det inte när man ska tvätta :) Men blev att titta på idol och äta nudlar medans man väntade på att klockan skulle bli 10 så man kunde hämta kläderna.
Men i morgon blir det idrott till 11 sen slutar man sen får man se vad man hittar på kanske skulle åka till becka när bella har slutat. :)


tisdag !

sitter i sängen och bella ligger bredvid och sover, ovanligt ju :) Men idag så hade vi iaf ingen lärare på mentorstiden så alla satt typ och spelade på datorn och väntade på att lektionen skulle vara slut. Sen på svenskan så fick vi typ berätta om en sak som har hänt oss och någonting fattade inte riktigt vad det var , och sen skulle vi föröka beskriva någon känd person för klassen så skulle dom gissa vem det var. :)
Blir nog att göra lite mat snart sen vid 5 så ska vi tvätta , men det blir inte så mycket denna gång så denna gången det kanske torkar ;)
haha lite gammal bild typ 1,5 år :) lilla och stora cornelia.

nytt !

Hittade denna bustier på H&M idag , såå glad ! :D

My first kiss

Blev att åka ut till Ikea idag efter skolan med bella och madde. Blev att sitta kvar där ett bar tag för vi var så mätta. Men sen blev det iaf att gå och titta lite i affärerna innan vi åkte hem och då hittade jag en bh, kommer bild på den sen. Men nu blir det att titta på ullared och så sover ju madde här inatt också :D


Måndag

Sitter i skolan och ska börja med matte nu igen, efter skolan så blir det att först åka hem och äta sen dra ner till stan för bella skulle göra något. Sen så ska jag och bella åka till becka och titta på hennes lägenhet och hälsa på lite , :) Bilden är från i lördags som ni kanske ser :)

gymnasiefesten 25/9



söndag

tjosan i trosan, det blev inte att blogga i frdags eller igår för internet funkade inte här hemma. Men i fredags blev det att träffa familjen och så kom farmor hit också. Senare på kvällen så åkte jag till Amelia och tittade på idol och film. :)
Igår så blev det att gå ut och gå med tilde och sen duscha för att senare åka till bella och börja fixa sig till gymnasiefesten. Blev förfest hos Felix det var jätte kul att få träffa dom små killarna igen, har typ inte träffats på hela sommaren. Sen blev det att gå till harrys för gymnasiefesten då, och det var massor kul ! kom hem runt halv 3 någongång.
Idag så har jag ont i huvudet och är slö så det blir att slappa hela dagen framför tv:n och så kommer mormor och äter här vid 1. Senare vid 20 över 6 blir det att åka tillbaka till linköping och då kommer det lite bilder från igår :)


bild från skolavslutningskvällen


---

ååh vad jag önskar att
jag hade kvar mitt gamla
naturliga blonda hår som typ
gick till mitten utav magen !

tatuering

Åhh, natta tatuerade sig idag och jag bella och madde var och
tittade och det blev bara så snyggt, är också sugen på att göra det nu !
Blir nog att önska sig det till jul :)

shopping

Gick lite på stan idag efter skolan och direkt när jag gick in på gina så såg jag detta linnet och ville verkligen ha det. Behövde också hitta något som jag kunde ha på mig på lördag på gymnasiefesten , antingen till svarta jeans eller en hög kjol. Kostade 249kr och tog storlek 36 för att jag inte ville att det skulle sitta åt vid rumpan.

hakuna matata

Just nu ligger man i sängen efter en dusch efter idrotten. Har nu fixat APU-plats och det känns väldigt bra även att det inte blev att vara i vimmerby , så det blir att stanna här i linköping. I morse så blev det inte så mycket frukort heller för vi har verkligen inget att äta så det blir att cykla bort till coop och handla lite sen.

Och jag måste verkligen säga att hockeyn var as kul igår, haha även att man aldrig skulle kunna tänka sig att titta på hockey på tv:n så är det jätte kul att åka och titta på riktigt. Så jag, Erica, Sandra och Valentina har sagt att vi ska gå och titta på när LHC-HV71 spelar nästa gång när det är i linköping. :D


tisdag


Nu blir det att dra ner till stationen och möta Sandra och Erica  och sen vidare på hockey. Lånade en vintejacka utav bella så man slipper att frysa och har också halsduk och vantar redo :D Bella är ju en tönt så hon stannar hemma vid datan. ;)

pusscornelia!


Tagga


taggar som bara den för ikväll blir det Hockey som jag älskar så mycket :D


23:00

haha vi är bara så bra på att tvätta, för det första så tvättade jag min vita bh med allt mitt svarta för jag glömde lägga i den med den vita. Så man kan ju bara na hur den ser ut nu, haha typ grå. Sen så står det på dörren att det ska vara tyst i tvättstugan vid 10 och vi var lite sena så då var typ fläkten i det rummet som kläderna hängde i av så våra kläder var inte torra så nu hänger det kläder i hela lägenheten. Och så såg jag att den dumma tvätmaskinen har ätit upp en strumpa utav mig. :O


kväll!

Ligger i min nybäddade säng och har nyss tvättat klart alla kläder. Det var allt en hel del som behövdes tvättas för det var ju ett tag sen vi tvättade. Tittade också nyss klart på ullared haha det är bara så bra. Men nu måste jag baka chokladbollar för jag ska ha med det till klassen i morgon, skönt att erica och cornelia också ska baka. Blir också att gå på hockey i morgon ska titta på LHC-Timrå, alla på skolan får gå gratis hehe och då måste man ju passa på :D


sunes jul


Idag så är jag ledig så då passar jag på at titta på Sunes jul
och sen så kommer bella och då blir det att tvätta :)


söndagskväll


nu blir det att äta kräm och titta på ensam mamma söker och sen filmm, det är så skönt att ha studiedag i morgon :)

long distance


Kom hem från stationen för ett tag sen , jag var där och sa hejdå till mathias innan han tog tåget hem. Idag så har vi inte gjort så mycket men nu snart ska jag iaf börja städa lite för det behövs dammsugas och dammas lite här inne tycker jag. Blir att vara själv här i natt också för Isabelle kommer inte förs i morgon och då blir det att tvätta alla kläder för min tvättkorg är överfull och jag har verkligeninga kläder att ha på mig. Men bloggar nog lite senare också, puss :)

lördagsmys

Åkte förs ner till stan förut men då hittade jag inte det jag skulle ha så vi åkte ut till ikano. Tittade runt lite i affärerna där men hittade fortfarande inte det jag skulle ha. Jag skulle ha en bh/bustier men hittade den inte i min storlek. Så vi gick och handlade lite saker som vi skulle ha till maten, det blev kött och potatis och beasås :D Åt nyss så nu är man mätt. Ska snart kolla på en film på 3:an ist för att gå på bio för det fanns inga platser kvar på den som vi ville gå på. 


busvovve

ååh, jag saknar min lilla agnes ! <3


gårdagens blommor


Dessa små buketter gjorde jag igår men jag orkade inte lägga in dom igår. För efter skolan så blev det att åka ner till stationen och möta mathias och så gick vi och åt på stan, och han är så gullig och bjuder mig på maten. Sen när man kom hem så blev det att sova tills idol började och sen blev det ju att läga sig och titta på någon film. :) Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra men vi kanske ska gå på någon bio ikväll. :)

haha !

asso jag har nog världens onormalaste klass eller några utav dom iaf ;)
haha jag har ont i min muttrik så jag säljer svamp för halva priset , haha! Men nu måste man försöka att fortsätta med grupparbetet som går sådär när det bara är jag som har internet. Sen ska jag möta upp Mathias på stationan när skolan är slut.


stop for a minute


Skola idag kan ju inte säga att det känns som att man har gjort så mycket. Men blev iaf att fortsätta att jobba i grupperna och det blev att skriva ner lite frågor som vi ska ta med till stan nästa vecka och fråga runt i lite blomsteraffärer. När vi kom hem så blev det att göra mat och sen vila lite känner mig fortfarande lite hängig. Men ikväll blir det iaf mys och titta på idol som vanligt har inte missat en gång än :) Och i morgon komme räslkling det blir nog att gå ut och äta och hitta på något kul :)

puss :*

home

Blev stan förut gjorde inte så mycket tittade lite sen gick vi och handlade lite mat, eller lite det gick på en del :O Sen när vi kom hem så bakade vi snickerskakor och sen mat. Nu blir det nog att titta på tv och jag måste plugga lite sen idol :) och jag vet fortfarande inte om jag ska förja med koslan till göteborg elle rinte på fredag och lappen ska lämnas in i morgon :O


onsdag 12.45

ligger i sängen och ska nog snart gå och göra mig iordning för det blir nog att gå ner till stan runt..två? Vet inte riktigt vad vi ska göra där men ska nog möta upp några där. Känner också att jag skule vilja ha min gitarr det var så länge sen man spelade. Men senare blir det iaf att plugga på dom förbannade blommorna som man glömmer efter 1 dag. :) Det kommer nog en bild på mig och bellis innan vi åker ner till stan ;)


flying without wings


sovmorgon idag till 12 , blev inte att sova så länge för isabelle
gick ju upp vid halv 7 så vaknade ju utav henne.
 Men blev att sova till iaf halv 9 sen gick jag upp och diskade och lite.
 Fick träffa våran nya svenskalärare idag också och
hon var väl bra eller iaf än så länge.
Men när vi kom hem så stekte vi lite korv och nu
 sitter man här och håller på att somna.
Är verkligen helt slut och jag mår ju inte så bra
 heller så det gör nog att jag blir trött.  
Men nu blir det nog att sova lite sen får man se vad som händer.


myser !


Sitter och myser i min john bauer tröja och pyamasbyxor från ullared.
 Klart att man måste ha dom på sig när det är ullared på tv:n. 
Men snart blir det nog att tvätta bort sminket och lägga sig och sova
även att man har sovmorgon till 12 i morgon. :)
 godnatt :*


ikano,stan,ikano,hem


Skola till typ 3 idag blev att åka hem och sen åka och äta på MAX med Isabelle och Joakim. Sen blev det att åka vidare till stan för att Joakim skulle köpa något men blev inte att vara där så länge för Amelia skrev och sa att hon skulle till Linköping så jag åkte med henne till Ikano och hjälpte henne att hitta lite fina kläder.Kul att träffa henne lite. Blev inte att köpa något själv för jag har inga pengar även att jag skulle behöva ett nytt puder men orkade inta köpa. :)


sjuk?

Tror att jag börjar bli lite sjuk , för jag börjar få ont i halsen och förkyld och känner mig helt konstig i kroppen. Men får hoppas på att det blir bättre för i mrogon är det ju skolan men på tisdag så har jag ju sovmorgon till 12 så då kanske det blir bättre :)


- - -

Nu är man tillbaka i linköping men innan jag åkte så blev
 det att gå ut och gå med tilde som man
inte har träffat på länge, såå mysigt ! :D



Bilder från gårdagen med julia och fest :)


this is my life

Igår så blev det tillslut att dra på fest hos jocke och det var väl sådär. Först var i en en liten stuga nere vid sjön men sen ville alla dra hem till jocke så det gjorde vi. Blev att typ chilla lite där men tiden gick , jag kom typ hem vid 3. Men nu ska jag nog ta något att äta sen packa lite sen åka tillbaka till lilla Isabelle i Linköping :D

detta inlägg blev jätte tråkigt bara för att jag inte kunde ladda up någon bild för det är något fel på datan , men kommer nog lite bilder från igår senare när jag är i Linköping :)


vimmerby

Heeeeeej , orkade inte blogga igår för när jag kom hem från skolan så gjorde jag mat sen så åkte jag tilbaka till vimmerby för att träffa mathias och klippa mig.
 Klippte mig idag då hade tydligen tid vid halv 10 men jag trodde att det var vid halv 11 så vart att stressa upp klä på sig sätta upp håret och sen åka in till stan. Men nu sitter jag hos Julia och vi ska göra oss i ordning lite sen går vi till stan för att fixa APU plats. Sen för vi se om jag åker tillbaka till liköping ikväll eller i morgon beror på om vi ska göra ngot ikväll eller inte :)


snälla mammi


sitter och lyssnar på julmusik och ska snart äte tomtegröt
men vill ändå utomlands så mamma om du ser detta , SNÄLLA! :D
Men längtar faktiskt till jul det är ju så mysigt och allt
hehe men jag är nog lite tidig med hösten är så tråkig :)

Vi var uta och letade efter ica förut också hehe, blev en liten
omväg och hissen stannade så vi satt fast ett tag men annars gick det bra :D
Och bilden är ju inte den sötaste med skit samma ;)

Torsdag


skola idag som vanligt hade först datorkunskap sen florist teknink. Nu sitter man i sängen och försöker få isabelle att laga mat men nee det går inte så får nog börja med det snart. :) Ska kanske ut och leta efter ett ica sen också om vi orkar :)

pusshej.


falling down

här sitter jag själv i lägenheten och det plingar på dörren och där står en liten gubbe med en pärm i handen. Han började prata om att han jobbade i något företag som dom som bodde i lägenheter fick gå med i och om det blir något problem med lägenheten eller grannarna så skulle dom hjälpa till. Då blev jag livrädd och trodde att jag och bella hade gjort något så vi skulle bli vräkta eller något. :o HJÄLP!


är för trött för att göra något

lite fler bilder från nollningen, vad vara bara sähäääääääääääär kul ! :D
Blir att sova själv i lägenheten i natt igen så blir nog att måla naglarna och titta på tv :D


vältränad tjej !

ligger i sängen och fynderar på att gå och göra lite mat men hon har verkligen inte orken. Hade idrott i en timma i morse och då hade vi en som jobbade på korpen/ gymmet så då fick vi köra boxing och det var helt sjukt jobbigt. Man körde verkligen helt konstant och vilade aldrig förutom en gång då fick vi gå och dricka vatten på 30s. Slutade vid 10 och då åkte jag hem och la mig och sova till typ 2 och nu är jag hungrig men orkar inte göra något för min kropp känns helt borta typ. :O Jag är bara så vältränad!


Vi är så duktiga!



Kom nyss in efter en promenad i det sköna vädret. Nu blir mamma glad ! :D
Och snart blir det mys med idol.

dagens blommor

inte så fin för vi skulle bara träna lite
 på mentorstiden så bara gjorde lite :)




Nollningen !






skolan


sitter i skolan och har mentorstid ,
har inte så mykcet att göra så jag sitter typ bara och glor lite.


cam är kul..tycker jag och Madde !







Higher

Sitter i sängen nu och bara tar det lugnt för har väldigt ont i mitt huvud.
Väntar på att Madelene ska komma så att vi kan ta något att äta och sen blir det nog att åka ner till stan.
Blir inte att köpa något men alltid kul att titta.


och såhär ser jag ut idag , :)


dunväst
stickad tröja
halsduk
svarta jeansleggins
svart linne
silvrig ring
armband


Tillbaka

Nu är jag tillbaka i Linköping och har nyss fått alla mina saker på rätt plats.
Var rätt jobbigt men skönt att inte ha allt i sängen.
Sitter och tittar på room raiders på MTV just nu och ska nog måla mina naglar.
 I morgon är det ju skola igen och kul men matte och engelska. :)


här är också en bild på mina skor som jag köpte :)


mina fötter!



Jippi nu sitter man i bilen och trängs med massa saker så jag är rätt förvånad att jag fick plats här bak. hehe vill inte säga hur mycket jag och mamma har handlat för men det syns ju att det är rätt mycket. ;)
Kom ju till ullared igår och så hade vi hyrt en stuga så vi stannade även ett tag idag och nu är verkligen mina fötter döda, kan typ inte ha skor på mig. Men som tur var så köpte jag ett par nya skor förut som jag fick ta på mig när vi skulle äta, kommer bild på dom någon gång. Köpte en cam där också hehe lite efter kanske men alltid kul att ha. :)


ullared


Just nu sitter man i bilen på väg mot ullared.
Var ju jätte kul att gå upp vid 4 i morse och börja göra sig i ordning.
 Men sov lite nyss eller vaknade för ett tag sen men ska nog fortsätta med att sova snart
så man orkar gå där hela dagen :)
Vi ska stanna där tills i morgon för vi har hyrt en stuga som vi ska sova i ,
men skönt att jag har datan med mig ! :)


Godnatt !


Ligger hemma i sotrebro i min säng som man har saknat lite.
Men kommer ju inte att få sova så länge för ska upp vid iaf 4 i morgon för jag ska till ullared.
Men nu måste jag verkligen sova för klockan är ju faktiskt 22:28 :)

dagens blommor




Detta gjorde jag idag när vi hade florist teknink.
Gjorde en till men den vart så ful så den vill jag inte visa hehe. :)


datorkunskap




sitter i skolan nu och har datorkunskap, vet inet riktigt vad vi håller på att göra men fattar typ inget. Men sen så har vi florist och då vet jag inte heller vad vi ska göra men hoppas på något kul. Sen åker jag hem efter skolan för i morgon åker jag till ullared :D


vill ha !

ja är verkligen så sugen på att ha en stor pälsväst ,
 det är så snyggt och ser så skönt ut ! Ska nog börja leta efter en :)


Blommor

Känner att jag måste ta tag i disken och
 fortsätta med att plugga på namnen på blommorna.
  Dom är verkligen jätte svåra att lära sig,
svenskt namn, art och släkt/latin namn :O
Men det är ju bara 5 stycken och det är ju skönt.


Afrikas blå lilja


jättedaggkopa


rävsvans


stormhatt


alstromeria


Dancing on my own

just nu sitter jag nyduschad i sängen.  Idag så hade vi bara idrott i skolan, först teori eller vi skulle svara på frågor om vad vi tyckte om att göra i idrott och så. Sen hade vi 90min idrott, först springa en massa varv i salen sen något som jag inte riktigt vet vad det var men så fick vi dansa som typ i friskis och svettis med en grupp som skulle ha våran sal. Man trodde verkligen inte att det skulle vara så jobbigt som det var, har ju typ inte tränat på hela sommaren så nu är man helt död. Plugga lite på blommorna som vi har tills i morgon sen sova lite tror jag :)

RSS 2.0