Tåg

Hejhej! 
Sitter på tåget hem till byn nu, ska hem och fixa lite sen blir det att ta tåg tillbaka till Linkan vid sex. För inatt så tar jag, Klara, Emma, Sandra och Erica bil till skavsta, för att imorgon-bitti sätter vi oss på flyget till London. Är sjukt nervös, vet dock inte varför? Brukar inte vara nervös när jag ska åka någonstans, men det är väl att allt inte riktigt är planerat, hur vi ska ta oss till hotellet och så. Kommer verkligen bli en upplevelse och ska få träffa käna florister och se butikerna i London. Trodde faktiskt inte att vi skulle klara av att ta oss till dit, men genom att sälja kakor, sälja kransar och jobba extra på metropol på helgerna så fick vi ihop pengarna och imorgon drar vi! :)
Kommer nog bli något som vi sent kommer att glömma! 

Begravningsbukett & Dekoration

 
 

Portfolio

Hejhej! 
Skola idag, var stressad som bara den för var tvungen att göra klart alla begravningsarbeten till portfoliet som ska in imorgon. Tränade efter skolan och köre ett riktigt ben och rump-pass så lär ha träningsvärk imorgon. Men fter träningen så tog jag buss till tannefors för att lämna CV till en blomsterbutik där och även till en annan blomsterbutik i stan. Lät som man iaf kanske kunde få lite inhopp och det skulle verkligen behövas lite pengar i denna flickans plånbok just nu! Håller nu på med portfoliet till skolan och passade även på att beställa hem bilder till portfoliet som jag ska ta med och visa upp i butikerna jag har lämnat CV. 
 
Snart dags att plocka i ordnign lite och lägga fram lite saker till London. :)
bilden som togs när jag blev vald till lucia. 
 

Är så rädd att bli sjuk..

Är så rädd att bli sjuk (magsjuka) så ligger och tänker på det så jag mår illa.. Varför?


Praktik!

Haft praktik idag, började vid tio som alltid och hade inte så
mycket att göra idag. Blev någon sogdekoration, buketter,
träna på kistdekoration tills imorgon och fick även öva på att skirva kort.
Håller också på att göra ett portofolio med begravningstema i skolan,
så kände att jag ska börja ta kort på alla mina arbeten och göra till ett riktigt
portfolio som jag sen kan använda när jag söker jobb. Sökt jobb som bara den 
nu, sökt på både plantagen, IKEA, blomstertoreget och blomsterbutiker i stan. 
Som tur är kommer jag få lite jobb på praktiken i vår för
min handeldare ska flytta och iväg. Så ska jobba på söndag. :)
 
Nu blir det att packa för imorgon åker jag hem och på lördag ska
man iväg och äta med dennis släkt. Sen åker jag tillbaka till linkan
på lördagskväll eller söndagsmorgon. :)
 
sämst att arbeterna aldrig blir lika bra på bild..

Stjärnorna finns här.

Skola idag som vanligt, hade historia till att börja med. Sen efter lunch så hade vi florist F då började jag att fixa lite med min bukett som jag ska göra, ska limma fast massor träflisor på en kartongbit, ett pyssel som kommer ta tid kan jag lova.. Slutade vid tre och då gick jag och tränade och trotsade min träningsvärk som jag redan har. Riktigt kul att se skillnad. :)
Gjorde mat när jag kom hem och sen somnade jag som en stock. Kanske dags att städa lite nu också?


Tisdagen den 22 januari

Hejhej!
Ligger just nu i sängen och fryser ihjäl för det är så kallt i lägenheten. Skola idag till 11, men var tvungen att stanna kvar i skolan för att hålla på med begravningsprojektet. Kommer ju vara borta några dagar när vi är i London så jobbar ifatt lite nu efter skolan. Gick och tränade vid typ halv tre, sen blev det att åka hem och äta. Och som sagt nu ligger jag i sängen och fryser och tittar på scrubs. :)
 
Skulle inte tacka nej till att stå vid denna poolkanten nu..
 
 

Begravningskrans nr2

gjorde en krans till idag!

 

out of control

Hejhej, som jag skrev innan så har det blivit att göra en hel den begravningsbuketter
och sånt idag. Håller på med ett projekt om begravningsdekorationer.
Skolan höll på till tjugo i tre och sen blev det att gå och träna med Kajsa.
När vi hade tränat så åkte jag hem och gjorde mig i ordning och sen åkte jag ner till
stan och lämnade ut CV:n och växlade min pengar till London.
Sen så kom pappa med mitt bord som jag ska ha till florist F och så åt
vi på IKEA. Fick även med mig en kameraväska hem, behövs när man ska iväg. :)
 

Begravningskrans

Har gjort en massa begravnings buketter och dekorationer
hela dagen och här är en bild på en begravningskrans som jag gjorde. 
 

Söndag

Hejhej, ligger i sängen efter en lugn helg. Bara tagit det lugnt hela helgen med film och god mat. Med Dennis såklart! Har även lackat mitt bord som jag ska ha på florist f kursen. Nu blir det att hjälpa mamma med en sak sen äta och sen ta tåg tillbaka till linkan. :) bara tio dagar kvar tills jag, Sandra, Emma, klara och Erica åker till London också, längtar massor! Roligt inlägg förövrigt...


Just one last time.

Heeejsan! 
Kom nyss hem från gymmet, blev att ta buss dit efter praktiken. Skönt att träna lite senare faktiskt, vet dock inte varför? Men har haft praktik hela dagen, inte gjort så mycket lite begravning, buketter, dekorationer och beställningar. Blev även erbjuden lite jobb efter skolan veckan efter påsklovet. Och det tackar jag absolut inte nej till så fattig som jag är. Ska även försöka lämna ut något cv imorgon efter skolan innnan det är dags att åka hem till byn. Men nu är det dags att sätta fart med analysen som ska in imorgon och planeringen som också ska in imorgon. Lär bli en sen kväll..
Tog lite bilder ut genom mitt fönster i morse. 
 

Another world

Kom typ nyss hem från gymmet. Håller på att fixa lite mat och sen får det bli lite plugg. Har en analys som ska in på fredag och en planering på ett projekt som vi ska hålla på med nu. Idag så blev det iaf skola till halv två sen åkte jag ner till stationen och mötte Sandra. Vi gick och tittade balklänning åt henne, hittade en som var perfekt på direkten så det blev ingen långvarig tur. Men blev en sväng på stan och fick med mig ett nytt träningslinne hem och en kjol på rean, känns bra! :D nu ska jag äta sen är det bara att sätta igång med pluggandet! :)


Jobb

Sitter på jobbet och, ja gör ingenting. Inga kunder för tillfället och buden har skickats, buketter har gjorts så nu är det bara att vänta på att man ska sluta. Skönt att jobba såhär efter skolan för då har man något att göra. Blir nog att åka och träna när man slutar också, känner för det nu iaf. ;)


Måndagen den 14 januari

Första skoldagen på terminen idag. Inte gjort så mycket intressant, men började skriva lite begravningsband och sånt. Slutade vid klockan halv tre typ och då blev det att gå och träna i en timma, ska blir sjukt skönt att komma igång igen.

När jag kom hem så gjorde jag lite mat. Och nu så hade jag tänkt att skriva klart en uppgift som ska in imorgon, men min dator vägar fungera så får se hur det går med den. Datan startar men stängs av typ med en gång..


Längtar tills min egna bal nu!

Studentflak fixat, balklänning fixat, alla tittar balklänningar
och studentklänningar. Vill bara spola fram tiden nu så
jag iaf kan få hem min klänning och studentmössa.
Lite övertaggad nu kanske!!!
 

Balklänning

Ja, nu har jag äntligen beställt min balklänning.sved som satan och har lite ångest för att den var så jävla dyr. Dock var den väldigt fin och i den färgen som jag ville ha. Kostade 4200 typ, isblå/ljuslila och alla stenar och pärlor är ditsydda för hand. Får bli en lugn bal kan jag lova så klänningen är fin och hel efteråt så jag kan sälja den.. Vill inte lägga upp bild på den än så får blir lite närmre balen. :D


Så rätt!


Trött tjej!

Sjukt trött tjej, vet dock inte varför men är ju fortfarande lite sjuk så kan ju vara därför. Sjukt stökig lägenhet som måste städas men har ingen ork. Massa disk, två väskor att packa upp, julsaker att städa bort. Suger! vill bara flytta här ifrån nu, flytta ihop med min dennis och få inreda en större och finare lägenhet. 
Och om det är någon som kanske ska börja studera eller något här i linköping i höst så kommer min lägehet som jag har nu bli ledig. så bara att säga till om man är intressarad. 25 kvadrat, takvåning, och passar perfekt om man bara ska studera och bo själv. :)
 
Men iaf, idag så blev det praktik igen, blev att fortsätta att göra om lite i butiken. Gjorde även en kistdekoration och begravningsbuketter och dekorationer. Gjorde även lite buketter till helgen. slutade vid sex och då blev det att gå direkt hem och laga lite mat, orkar inte handla något nytt när jag ändå ska hem i helgen. Men blir nog inte att åka hem förs lördag för imorgon så kommer nog Dennis hit och då blir det mys och bara ta det lugnt! :)
 

Nikon

fick en fråga om vad jag hade för kamera så tänkte lägga upp en bild på den som svar. Verkligen en jätte bra kamera och väldigt liten och smidig. :)


Praktik

HejHej!
Praktik idag från tio till sex. Blev att städa bort all jul och nyår och få fram lite vår och få lite ljus i affären. Det tog nästan hela dagen, men annars så blev det att göra lite planteringar, begravning och buketter. Älskar verkligen när tulpanerna börjar komma, tulpanbuketter är det bästa! :)
Kom hem runt halv sju för gick och handlade lite, sen lagande man lite mat. Nu hamnade man i sängen framför tv:n , kröp ner under täcket för det är så sjukt kallt här i lägenheten. 
lite nytagna bilder! 
 
 
 

Fjällen, Lindvallen!

Kom nyss em från fyra riktigt bra dagar i Lindvallen. Har både blivit lite fest, mycket skidåkning och badat bastu. Började med lite skidor i lördags när vi kom fram sen slutade det med en inte så lugn kväll ute med bror, ellen och dennis, och även lite för mycket dricka. Likadant i söndags, först en hel del skidåkning på dagen sen slutade det med utekväll igen men den gången så tog vi även med oss Martin och Kristin. Och även den kvällen slutade med lite för mycket dricka och lite för lite sömn. Men pigg och glad som man är så struntade man i att känna efter om man var bakis och åkte ut i backarna iaf. 
 
Igår så fick det bli en lugn kväll eftersom vi skulle köra hem idag. Så blev att gå ner till spat kan man väl säga och bada bastu, bada i isvak och duscha i tropiskt regn. Somnade tidigt som behövdes, men upp tidigt idag för att hinna med några åk i det fina vädret. runt två blev det att sätta sig i bilen och åka hem, kändes sämst eftersom alla andra stannar till lördag, men vi var tvungna att åka hem för skola och jobb. 
 
Nu är jag äntligen hemma och tänkte lägga mig och sova. Imorgon börjar man sista terminen i skolan och det känns helt sjukt. Men känns bra att börja sista terminen med praktik. :)
 
 
 
 
 

Sälen!!

Sitter just nu i en trång liten bil tillsammans med bror, Ellen och Dennis påväg till Sälen. Äntligen dags för att åka lite slalom, typ två år sen sist! Kommer dock bara vara där till tisdag medan mamma och pappa stannar till lördag.
Trött är jag också, men känns lite omöjligt att sova när de spelar hög festmusik för att hålla sig vakna framför ratten. La oss vid tolv gick upp vid fyra...


Bilder!

Var ute och provade kameran lite.

Rubriken är aldrig lätt..

Nyss vaknat till efter en kväll hos Amelia och Felicia, skulle se skräckfilm men satt och letade efter film i typ 1 och en halv timma. Så tog en som dom tittat på innan, och som inte var så läskig mer skum.. Kom hem runt halv ett eller ett.
Blev inte att vi tog några bilder för att det blev för mörkt.

Idag blir det att åka in och träna runt ett sen får man se vad som händer. Kände mig inte alls så pigg idag, lite ont i halsen och förkyld. Kul att bli så nu när
Man åker till fjällen på lördag ! Men nu ska jag äta lite frukost. :)

Skulle gärna ha en utlandsresa att se fram emot nu!


Du och jag mot världen

Blir snart att gå och möta Amelia, blir väl att leka
lite med kameran om det nu går i mörkret där ute.
Sen när Felicia slutar jobba så får det bli
en skräckis och bara chilla! :D 
 

2:a Januari

Hejhej, Sitter och försöker få ner ett någolunda bra CV så att man kanske kan få iväg några ganska snart. Har dock ingen aning om hur man skrivet ett bra så var tvungen att ladda ner en mall, hehe. Är väl ganska klar tror jag så ska bara lägga in lite bilde rpå blomsterarbeten som jag har gjort och sen prova dra ut ett så man ser hur det ser ut.
Senare får man väl se vad som händer, hade tänkt att träna men Julia skulle träna nu och var så fast med CV:t så kunde inte gå ifrån. Så får köra lite på min balansboll sen, och köra ett konditionspass imorgon.  
 
Senare vet jag inte riktigt vad som händer, men skulle vilja gå ut och prova kameran lite ute. Så får väl se om man kanske tar tag i att gå ut en sväng senare. :)
 

Nyår 2012!

Nyår firades hos Julia tillsammans med mina fina vänner. Började med att vi åt god mat som Julia så duktigt hade fixat, sen var vi där till halv tolv kanske då vi sen gick vidare till torget. Som var en utav de sakerna vi sa att vi absolut inte skulle göra, men man kan ju inte svika en tradition. Fick min nyårspuss tillslut efter lite letande och lite efter tolv. Men lika glad för det är jag! Sen blev det lite efterfest sen åkte jag och Dennis hem till honom. :)
 
Helt klar en toppen kväll och kunde inte firats med bättre folk! :)
 
 
Välkommnar 2013 och längtar till att se var du har att erbjuda! 

RSS 2.0