Den sista juni !

Idag så har man jobbat, skönt att det bara är 2 dagar kvar nu. Jobbig dag idag, har haft jätte ont i huvudet så man kunde tro att det skulle sprängas! Slutade runt halv 2 blev att gå hem och lägga sig. Det var också så att jag hade fått ett brev från John Bauer skolan i linköping, kom in på florist och dekoratör så det blir det nog att börja med i höst, och i morgon så får vi lägenheten så vi ska nog åka till linköping och få nycklarna och mäta lite i lägenheten när vi har slutat jobba :D 

pusscornelia'


bada hela dagen lång !

började jobba vid 7 idag så jag fick sluta lite tidigare, badade med barnen först. Sen när jag slutade så åkte jag och badade med tilde och hannah i evabadet. Solade lite och bara tog det lugnt där ett tag. Nu blir det att åka och bade med amelia och moa, det är skönt i denna värme :)

pusscornelia'


söndagen den 27 juni

idag så blev det att åka till västervik med mamma pappa och agnes för kände att jag inte kunde ligga inne i sängen hela dagen igen , även att det skulle behövas för att bli frisk. Blev att äta på donken köpa glass och gå runt lite, mysigt. :)
I morgon blir det att jobba igen, sista veckan nu och på torsdag får man lägenheten :D

nu kommer lite bilder från midsommar


lördagen den 26 juni

Midsommar igår, och kvällen var rolig och var kul att vara med alla. Blev att vara hos isabelle och grilla och bara va. Senare så blev det att åka in till stan för att åka till den festen som mathias va på för att jag skulle sova hos honom, och det var inte en liten promenad hem. :o

Idag så blir det bara att ta det lugnt, vaknade hos mathias runt halv 12 eller jag hade vaknat ett par gånger innan för att jag har otroligt ont i halsen och feber typ. Men nu är jag hemma och nu blri det att bara titta på tv och sova ! 
 
och så är det så att min kamera är hos isabelle så kan inte lägga in några bilder från igår men bilderna kommer när jag har kameran :)

pusscornelia'

midsommar och fest !

Ha en underbar midsommar alla ! :D

Är hos mathais nu blir att göra sig iordning lite sen vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen men hittar nog något för mathias ska bort redan vid 4.  Runt 7 blir det att dra sig till isabelle för där blir det PARTY och grill ikväll med alla dom bästa ! :D Blir nog att ta lite bilder ikväll som kommer i morgon :)

pusscornelia'


nu är det sommar !

Jobbat hela dagen , eller från 8 till 3. Har vart rätt skönt idag för att det har ju vart sol så man har kunnat vara ute typ hela tiden. Idag så har vi och barnen på dagis vart och plockat blommor till midsommar som vi ska fira i morgon. Blir en massa mat och tårta , mums !

Blev att sova lite när man kom hem och sen städa. Senare runt 7 så blir det att gå och titta på när min bror spelar fotboll. fårse hur länge jag kommer vara där, går typ dit för att det är fint väder. :D



detta har jag på mig denna varma sommardag! :)


Måndagen den 21 juni

Första dagen på jobbet idag, blir att jobba på dagis i storebro i två veckor. Idag så har det inte blivit att man har gjort så mycket där, typ vart ute lite och spelat lite spel med barnen. Hoppas på att det blir bättre väder i morgon så man kan vara ute i solen.
Har också hört att det ska bli fint väder på midsommar , härligt ! Och så leter jag efter en fin trekants bikini men hittar verkligen ingen, så om det är någon som vet vart det finns fina hör av er :).

pusscornelia'


Söndagen den 20 juni

Halloj, nu var det ett tag sen jag skrev men har ju vart på Öland från onsdag till fredag sen sov jag hos mathais tills idag. Öland var helt underbart, bästa vädret och var med dom bästa. Blev att grilla bada sola och ha otroligt kul.Det var nog det bästa på länge! Jag har tur som har dom bästa  flickorna i världen :)

Igår så följde jag med mathias på dop i linköping, måste bara säga att jag vill ha en bebis dom är såå söta och mysiga ! :o När vi kom hem från linköping så åkte jag till julia blev att äta tårta där sen blev det fest, det var faktiskt kul kom hem typ vid 3 så är trött kan jag lova. :)
Och i morgon så börjar man jobba också, så ska nog sova lite till snart.



Öland i morgon.



Har typ vart på stan hela dagen med isabelle, blev att titta på ett bord till lägenheten och titta lite på stan. Mötte nathaile och frida också och då blev det att ta en glass på sibylla. Vi bestämde oss också för att åka till min stuga på öland i morgon. Blir bara vi tjejer där till fredag, blir grill, skratt och massa kul ! :D skönt att vara själva där nu när det skulle vara bra väder. nej men nu blir det att packa lite och sen sova :)

blev några bilder sen förra året på öland :)

pusscornelia.


Söndagen den 13 juni

Halloj, söndag igen och jag har inget att göra. Igår så blev det mys med mathias. TV, godis och räkmackor :).Idag så har jag inte gjort alls mycket, mathias åkte hem vid halv 12 kanske och då gick jag och la mig lite till. SOMMARLOV är nog det bästa jag vet, men idag var vädret lite konstigt, i morse var det massa sol sen nu massa regn ? :s Vill ha sol nu! Ska nog sätta mig och titta på lite resor och få mamma till att
åka med mig, hon har  ju sagt att jag skulle få en resa om jag höjde mina betyg ! :D
Mindre än en månad kvar tills man får lägenheten i linköping ! :D 

pusscornelia.




Lördagen den 12 juni







Gårdagen var helt underbar. Skolavslutning i skolan , vart allt lite tårar. Kommer verkligen sakna klassen. Och så är det så att jag också är väldrigt nöjd med betygen :)
Åkte till Julia när det var slut i skolan sen vid två så hade vi bokat bord på kinan för oss tjejer. Blev att äta plankstek och ha trevligt. När vi hade ätit så gick vi och tittade på studenterna sen hem till linnea.
Vid halv 8 då åkte vi till isabelle för FEST !  Blev att bara vara tjejer där och det var faktiskt helt otroligt kul, måste göras om.  Åkte in till stan runt halv 11 sen gick man hem till mathias runt 3 och sov. :)
Helt otrligt kväll !

Idag så åkte jag och mathias hem hit , han ska sova här i natt blir nog en massa mys och godis. :)


Klassens dag

Nu har jag verkligen fattat hur mycker jag kommer att sakna min knäppa klass. :')

Idag så hade vi klassensdag som började med att titta på film i skolan sen ner till monte carlo och äta pizza. Det var faktiskt otroligt mysigt och trevligt. Fick glass av Lena och Lennart under filmen, dom är för snälla. Det har vart tre otroligt roliga med jobbiga år, men jag klarade det HURRA ! :D



onsdagen den 9 juni

Hallå, idag så har det blivit att städa ut sina skåp i skolan. Känns verkligen konstigt att inte ha något skåp längre, kommer sakna mitt skåp nr85. Vart rätt drygt för hade typ bara papper i skåpet så var bara att slänga allt sen var man klar. Men så var det ju också så att man inte fick sluta innan 12.20 så fick sitta och vänta i 2 timmar. Blev att åka hem vid halv 1 men sen tillbaka in till stan och sola.

senare blelv det att göra sig i ordning för middagen för alla 9or. Första gången man fick god mat i skolan och lärarna sjöng faktiskt väldigt bra! ;) Var väldrig trevligt, och så kom min tildes bellas och felicias film 2:a i mest underhållande film! :D


Lite bilder från kvällen :)


skulle inte vara fel.


måndagen den 7 juni

denna dag kan man nog inte räkna som skoldag, eller ? Först då blev det att ha filmfestival nere på gymnasiet , tittade på allas filmer som dom har gjort i bilden. Hehe fanns allt en del roliga.
Sen var det ju innebandymatch vimar mot AL. Så vi som skulle spela var tvungna att gå vid 11.
Vi tjejer spela otroligt bra faktiskt, blev 5-0 till oss när vårat var slut. Men sen skulle ju dom dära förbannade killarna in och spela och förstöra allt, dom gjorde så att det blev 7-7. Men aja vi förlorade inte iaf :) Och måste bara säga att man blir otroligt trött utav vädret !



walking on a dream

Nu var det söndag igen och solen var allt framme idag också. Mathias sov hos mig i natt så blev en mys lördag. I morse så blev det att gå ut och sätta sig i solen ett tag sen ta en promenad med agnes. Har blivit att ta det lugnt som man brukar göra på söndagar.
Ikväll så blir det nog att åka in till stan och gå på bio, sex and the city 2. Ska nog inte färvänta mig för mycket från filmen för har ju hört att den inte är som 1:an. Men får hoppas på att den är bra.
I morgon så blir det filmfestival för alla nior , ska titta på allas filmer som dom har gjort på bilden, haha vill inte visa våran. Men ska inte säga så mycket för jag är typ inte med i den. Och sen blir det innebandy mot AL, hum undra hur det kommer gå ? ;)

5 DAGAR KVAR SEN ÄRE SLUT ! :D





Lördagen den 5 juni

Sommar och sol och det älskar verkligen jag. det första jag och helena gjorde när vi vaknade var att gå ut i solen och sooooola. verkligen älskar att sitta ute i solen en flaska med isvatten och en utav dom bästa med mig också ! :)
Suttit i solen sen 9 kanske solen tar verkligen , iaf när man har olja..hehe. Senare kom också tilde solade lite till sen gjorde vi lite mat som blev potatismos och köttbullar. Blir nog att fixa lite kött tills ikväll och sen sola !!!

Igår så blev det att följa med isabelle hem efter skolan, åkte hennes moped gick väl bra tills vi typ var hemma och den stannade haha. Fick dra den hem resten utav vägen. När vi kom till bella så var redan helena där och solade. Tilde kom också och då blev det att grilla lite. Och så var det faktiskt så att jag tog mitt första dopp ! :D
Senare så blev det fotboll i frödinge , men åkte hem innan det var slut för var rätt segt .

 

lite bilder sen idag.


Älskar vädret !

Idag har det nog vart den skönaste dagen på länge, helt otroligt väder. (y) Har vart i skolan men satt mest ute och solade, har allt blivit lite brunare. Måste ju jobba lite på brännan nu när det snart är skolavslutning.  När jag kom hem så gjorde jag och mathias korv och åt och satt ute och solade. När han hade åkt så blev det att plugga lite tyska och blir nog, att fortsätta med det nu efter en liten runda med amelia och vovvarna, vi fick dom allt till att bada...lite iaf ;) Har också hört att det ska fortsätta vara varmt i helgen iaf, då blir det att sola som bara den. och vem vet det kanske blir ett första dopp ?
I natt blir det att sova själv också, eller har ju agnes. men annars kommer jag att avra helt själv :(

Måste bara säga att min hund är för söt när hon sover , aw!





Sommar & sol

Cornelia ÄLSKAR  verkligen vädret. Blev att sitta ute det mesta idag i skolan och njuta av det fina vädret. Vid två blev det att gå till frisören och klippa och färga håret. Gjorde slingor i två olika färger, blond och mörkmörk bruna. Blev bra men trodde att det skulle bli blondare.
När jag kom hem så blev det att gå ut och sätta sig i solen ett tag , blev allt lite brun solen tar verkligen. Skulle ha gjort lite tyska också men glömde  böckerna i skolan.

Har också hört att det kanske ska bli upp till 30grader på skolavslutningen! :D


Såhär blev håret :)


tisdagen den 1 Juni !

Hejhej !
Skola idag , eller känns inte som att man hade några lektioner men gick till 4. Tittar typ på film på alla lektioner och om vi inte gör det så har vi inget att göra. Tog spexfoto idag också, hehe kan ju säga att alla var otroligt snygga. Skulle vilja lägga in bilder men har inga men det kommer kanske med sin tid. :)
Längtar också väldigt mycket tills i morgon då man ska färga håret, eller slinga. Blir att göra massa blonda och lite lite bruna, hoppas på att det blir super ! :)



Känner också att jag vill ha en massa sol så man kan blir brun ! :) 
Bild sen förra sommaren.


RSS 2.0