buhu!

åhh, blir så sur. Nu i november så åker robin utomlands och nästa år åker mamma och pappa utomlands och gissa vad, jo dom lämnar mig hemma. Inget fjällen och inget utomlands ååh jag är så sugen på att åka bort någonstans. Skulle ju inte vara fel att åka till både fjällen och utomlands men det kostar ju en hel del pengar. Men det är taskigt att lämna mig hemma sådär och verkligen när dom vet att jag verkligen vill följa med. ! :(


helgen!

heeeeej! det har inte blivit så mycket bloggande i helgen hihi. Men nu ska jag iaf berätta vad jag har hittat på för bus. I fredags så blev det ju apu till klockan 1 och sen ta buss ner till stationen. Vid stationen så mötte jag Erica och Sandra som skulle med till vimmerby för party! kom hem vid halv 5 och då var det att börja fixa sig med en gång och senare runt halv 7-7 så började alla komma hit för förfest. Blev bara tjejer men kul var det kan jag lova. Det blev en massa musik, sång och dans! Sen vidare till rookie runt halv 11 och där blev det dans för hela slanten till klockan 2 sen hem och sova och vila fötterna! :D
Igår så blev det bara att ta det lugnt och sova, Först så körde vi sandra och erica till stationen för att dom skulle ta tåget hem och sen åkte jag till mathias. Där blev det bara en lugn dag för båda var ju trötta efter gårdagen. blev massa mys framför tv:n.
Idag så har man också bara tagit det lugnt, dagen har gått så otroligt sakta så jag vet inte vad. Men åkte hem från mathias runt kvart över 4 och nu sitter jag här och latar mig. :D


torsdag 28/10

Sitter just nu framför datan och äter gröt. Blir nog att börja packa massa kläder snart för i morgon drar jag hem till vimmerby igen. Blir också att ta med sig sandra och erica för i morgon blir det ju fest. Blir att ha förfest hos mig, eller det blir vi tjejer sen vidare till rookie. :) kulkul!

?

cornelia vet verkligen inte vad hon ska ha på sig på rookie?
1.svarta jeans+vitt paljettlinne ?
2.grön,silvrig,guldig kjol+ något linne?
3.blommig svart klänning?
4. färgglad klänning från h&m
1.
2.
3.
4.

do you remember

Ligger just nu i sängen och har nyss ätit lite efter en lång och seg dag på praon. Fick stå i källaren hela dagen och göra en massa kransar så är nu händerna helt förstörda. Skönt att vara hemma och vila benen och händerna, blir nog att ta en lång varm dusch snart också. Min mobil har damp också, kan inte skicka sms. :O
I morgon blir det att gå och sola tror jag för behöver verkligen det innan rookie, blir också att packa en massa för på fredag far man mot vimmerby igen och stannar nog ett tag för nästa vecka är det HÖSTLOV! Det behövs tycker jag.:)

tisdag

slutade vid 6 idag också, blev att åka hem och äta och ta en riktigt storstädning för det behövdes verkligen. Bilder på för och efter finns på bellas blogg som finns som länk. Usch!
Men nu är det riktigt fint här och nu sitter man och myser framför tv:n och äter apelsin men tända ljus. är helt slut efter apu:n också så blir att lägga sig tidigt så man orkar med en hel dag i morgon också. :)

dagens apu!

idag fick jag hålla på att göra en massa gravdekorationer och såhär blev dom. :)


i believe i can fly

saknar min underbara pojkvän ♥

APU

idag så hade man ju apu så började vid 10 så fick allt en sovmorgon och kommer fortsätta med det hela veckan. Blev att cykla ner och ta en sallad på donken runt ett, usch vill inte äta där men tog iaf en sallad. Blev att vara kvar till 6 och åka hem och göra varma mackor och titta på tv, är faktiskt väldigt trött efter en heldag sådär. :)
Men kul var det , hoppas på en rolig vecka. 

fest den 23/10

tack för en toppenkväll ! :D

söndag 24/10

Såhär blev mitt hår igår när jag färgade det. Blev att ta i 3 olika nyanser utav brun  typ, nöjdnöjdnöjd!
Men igår så blev det ju fest , började med en liten förfest hos stina som var väldigt kul sen vildare till någon hemmafest som gick liiite utför, hehe. Så alla var tvungna att gå där ifrån så vi drog till stan och var  där ist åt pizza och hade det kul. Sen runt 1 halv 2 blev det att åka hem och lägga sig och titta på lejonkungen och sova. :)
Idag blir det bara att chilla , blir nog att träffa amelia och tilde lite innan jag far tillbaka till linköping. Vill sola också så ska kanske göra det. Men i morgon så har jag APU som ska bli väldigt kul och skönt att börja vid 10 varje dag. :)

mörkare

nyss ätit lite mat och fixat lite för kvällen. I morse vid 10 blev det att åka in till vimmerby och klippa sig och färga håret. Blev att göra lite blandade slingor men det blev iaf mörkare, och jag är väldigt nöjd. Och nu ska jag fortsätta med att tagga inför fest ikväll! :D

Kom ju som sagt hem till vimmerby igår och då blev det att ha myskväll med mathias med god mat , godis och idol.

Har ingen bild på håret men det kommer någon annan dag. :)
Ha en toppen kväll, pusscornelia <3

I am not a robot

kom nyss hem från skolan , blev att hålla på med mosskransar idag efter att vi hade lyssnat på inter flora. Och gissa vad..det snöade när vi kom ut, så mysigt! Blev att äta på fiket som är på skolan idag för det var äcklig soppa kan dom inte gör mat som man kan äta ist, blev att äta lasagne som var riktigt gott faktiskt.
Men nu blir det nog att plugga lite på blommorna tills i morgon, vi skulle haft dom idag men det är jag glad för att vi inte hade för dom fastade verkligen inte. Ska också packa för i morgon far jag hem till Vimmerby igen. :)
pusscornelia'

skolan 21/10

Sitter i skolan nu och har datorkunskap  fick nyss reda på vad man
ligger på för betyg, låg på VG+ jippi ! :D
Men ska svara på en massa frågor som man ska söka
upp på Internet men hittar typ ingenting. Sen har vi florist och
då ska vi fortsätta med beställningarna.
Och i morgon åker man hem till Vimmerby och har myskväll med
min favorit kille. lördag ska jag färga håret och vara med Amelia och Tilde
som jag sakar massor. hihi :)

if it's all i ever do

ligger i sängen och pluggar lite blommor nu innan paradise hotel börjar. Blir att mysa ner sig i sängen sen och äta havregrynsgröt och dricka te och värma upp sig lite. Det är verkligen inte varmt här i lägenheten.
Förut var jag ute och gick en liten runda och handlade lite mjölk och småsaker som man behövde.
nee, nu väntar pluggandet ha en bra kväll pusscornelia.

ingen kan stoppa oss nu !

ligger i sägen och vilar lite efter ett idrottspass i skolan. Men blir nog inte att ligga här så länge till, ska nog ta på sig sina skor snart igen och ta en promenad i min ensamhet. Isabelle åker hem idag så blir att vara själv tills i morgon så idag blir det att ta en promenad som sagt sen handla lite , duscha och sist men inte minst PLUGGA!
Ligger också och lyssnar på festmusik, är såhäääääär sugen på fest känner jag!

vågar jag ?

Nu har jag hittat en hårfärg som jag skulle kunna tänka mig.
Men som jag har sagt innan så är jag jätte töntig med att
byta hårfärg så måste prata lite med min frisör.
Men gillade den verkligen så blir nog att färga så men är rädd att det ska bli grönt? :O

dagens dekorationer!

idag så har vi börjar med beställningarna på floristen.
Jag har massor att göra till så klara fick hjälpa mig lite
med dörrkransarna och såhär blev dom, inte riktigt klara än
men don är till mamma och mormor. :)
Längtar tills nästa vecka då vi ska ut på APU. :)

busungar!

hehe, nu sitter jag klara erica och sanda själva kvar i kassrummet fattar inte riktigt varför men orkade inte åka hem ? :S Men sitter iaf och dunkar lite musik och skriver om staden som vi kommer ifrån eller bor i.  Finns inte så mycket att skriva om storebro precis men får väl försöka. Men blir iaf att gå hem vid halv 2 rasten och sova lite , trött efter att man gick upp vid 6 i morse, duktiga flickor! :D


cp klass !

måndagkväll

denna kväll kommer se ut såhär
  • simpsons
  • göra havregrynsgröt & te
  • titta på paradise hotel
  • tvätta bort mitt smink
  • titta om det är något bra på tv
  • sova!
upp vid halv 6 i morgon och gå ut och gå
så bäst att vila upp sig så man orkar gå upp, hehe :)

this afternoon

skolfoto idag i skolan , haha blev helt cp på både klassfotot och enskilda. Men sen när alla var klara så fick vi ta ett kompiskort så då tog jag , sandra, klara och erica ett litet roligt foto hehe. Senare hade vi engelska och som vanligt fattade man ingenting utav det man skulle göra. slutade vid tre och då tog man bussen hem och åt lite, får se vad som händer senare. :)
puss cornelia'

nyttigare liv!

kom nyss hem från en promenad såhär på kvällen. Vad väldigt skönt att komma ut och känna att man gjorde något bra. Bella och jag har också bestämt att vi ska börja ett nyttigare liv, så nu i veckan så ska vi försöka att gå upp vid halv 6 på morgonen och gå ut och gå en runda sen in och äta havregrynsgröt eller det ska iaf jag äta. ;) Vi ska också sluta äta så mycket onyttigt och äta mera frukt och grönsaker, hihi önska oss lycka till ! :D

söndag

idag så är det söndag som alla redan vet, men iaf. idag så har jag och bella vart nere på stan och tittat lite och även tagit en fika med saknade Helena, kul att träffa henne igen. Senare tog vi bussen hem och drog till med en riktig måltid. Vi fick ju en miniugn igår som vi ville använda så nu ligger jag mätt och glad i sängen och har nyss diskat. Vi har också planerat att ta en promenad senare när vi inte är så mätta, helt otroligt att vi ska röra på oss ju! :O ;)

if I let you go

ligger och värmer mig under mitt täcke med te och frukt,
börjar få lite ont i halsen så då borde te hjälpa. eller det tycker jag iaf? :O
ligger också och funderar på vad jag ska ha på mig på skolfotot på måndag? hum.

nytt !

denna köpte jag idag, den ser lite konstig ut i färgen på bilden den är svart.
kostade 399kr på bikbok, den är finare i verkligheten. :)
Men vet inte riktigt om det blir att behålla den eller inte. :)

lördag

Kom nyss hem från stan, blev att gå dit med mathias förut gåå helt otroligt att vi inte tog bussen :O Men det var så fint väder så vi passade på att gå. Men blev att gå och titta lite och åt. Hittade även en jacka som jag köpte, vet inte om det blir att ha kvar den men den är så gullig, men jag ska prova den till lite andra kläder så får jag se. :)
Vet inte riktigt vad som händer ikväll än men det blir nog något . :)
puss cornelia.

fredagsmys!

skola idag, hade floristteknik hela dagen och självklart så råkade jag bränna mig på limmpistolen så har två stora blåsor en på tummen och en på lillfingret. aaaj! Men blev iaf att ta bussen ner till resecentrum efter skolan och möta mathias sen ta bussen till stan och möta bella och handla.
Åt lite när vi kom hem och nu ligger vi och tittar på tv sen blir det idol och mys hela kvällen. :)
detta gjorde jag idag, :)

20.50

själv i lägenheten nu för att bella är på dans till
halv 10. Men för min del blir det iaf att titta på
the simpsons filmen hihi. Och jag måste verkligen
börja träna nu, men vill ha en tränarkompis :(

torsdag,14 oktober

skola idag, datorkunskap på morgonen sen floristteknik på eftermiddagen. Idag så fick vi börja att göra gravdekorationer. Idag blev det mosskransar som var väldigt pilligt men kul när man lärde sig hur man skulle göra. Men det var lite äckligt för det var en massa småkryp i mossan , usch!
Nu blir det att göra något att äta för jag är jätte hungrig men vi har typ inget att äta, men vi får komma på något. :)
började också en en till men den vart inte klar idag,
men kommer nog bild på den någon annan dag när den är klar :)

rubrik

nyss tittat på paradise hotel och stör mig på att det bara är i 30min och inte en timma :O. Men idag så fixade jag så att jag kunde ladda ner filmer så har suttit och laddat ner en massa gamla filmer , alltid kul att se. Tittade på american pie beta house , haha!
Ska plugga lite blommor sen tv igen :D

jag vet vem jag är när jag är hos dig

ligger i sängen nu, blev ju skola till 11 idrott som vanlig, dansade denna gången. Kom hem och duschade och började plocka undan lite saker och diskade, duktig Cornelia.  Men nu blir det att ta det lite lugnt och plugga lite på blommorna som man har tills i morgon. :) Ska nog söka lite på olika hårfärger också, kommer säkert inte göra något annat än blonda och bruna slingor men man kan ju titta så kanske man vill göra något annat tillslut :)
första måltiden i lägenheten dagen då vi flyttade in = nudlar! :)

hur?

hallå, jag sitter och funderar på hur jag ska färga mitt hår. Jag beställde tid och då sa jag att jag ville göra blonda slingor och några bruna som jag har gjort innan. Men nu känner jag att mitt hår kommer bli så slitet för mitt hår mår ju inte så bra,  men vill ju ha ljust men ändå lite som min vanliga hårfärg. alltså lite mörkblond typ. ååh, jag vill göra lite förändring men jag är ju tönt så jag vågar inte. ! Om ni vet något fint så kan ni ju skriva :)
såhär såg det ut förra gången jag färgade.

beautiful life

Kom nyss hem från skolan, blev att typ prata om redovisningen på svenskan om vad vi tyckte var roligt , jobbigt och svårt. Sen fick vi skriva om en händelse eller något vi gillar att göra så lektionen gick rätt fort.
Nu blir det att laga lite mat sen får man se vad som händer. :)
såhär ser man ut idag
linne-JC
kofta- JC (bellas)
jeans- gina
ring- gina

12 oktober

älskar att ha sovmorgon även att man inte sover så länge så kan man ta det lugnt och ligga i sängen. Men nu sitter jag och äter frukost och har nyss duschat, sitter också och lyssnar på lite musik.
Men idag så börjar jag skolan vid 12 ska ha svenska till 3 sen slutar jag. Vet inte riktigt vad det blir att hitta på efter skolan men något blir det nog.
Och idag så är det inte en vanlig dag för idag fyller tilde år. :D
5:an
6:an
6-7:an?
7:an
8:an
9:an
9:an
NU!!
Grattis bästis !

one time

nee, nu lägger sig cornelia i sängen och sover efter en
jobbigt eftermiddag/kväll, som var full utav
städning och tvättning. Skönt att lägga sig tidigt och veta
att man kan sova länge i morgon
för att man har sovmorgon till 12. :D

Måndag Måndag Måndag..är kul

halloj, idag så blev det skolan som vanligt hade matte prov som gick ganska bra eller jag tror det gick bra hoppas! :) Sen tillbringade man resten utav dagen med bella becka och madde. Blev först stan lite sen så kände vi för att åka lite buss så vi satte oss på en buss som vi aldrig hade åkt och åkte ett varv hehe, så fula. :) Men man fick ju se en annan del utav linköping som man aldrig vart i innan.
Sen så handlade jag och bella lite sen hem och tvätta och en riktigt storstäding. Så nu glänser det i denna lilla skitlägenheten. :D

Linköping

Nu är man tillbaka i linköping efter en mysig helg med älskling. Fredag blev det idol och tacos , lördags marknad, fira mathias för han fyllde ju år. Idag , ut och gå med mathias och agnes sen kalas för min kusin som fyllde 7 :) Men nu sitter man i lägenheten och ska plugga lite på matten för vi har prov i morgon, hoppas på att det går bra men man har ju haft allt innan så :)

puss godnatt :*

sweet ♥

Hejhejhej, sitter hemma i soffan och myser med mathais och agnes. Idag så har det blivit att gå lite på marknaden sen kalas för min älskling som fyller 17 idag. :D Blev att äta mumsig mat och tårta. Blev också att ge honom paket, han fick en  tröja men den var från mamma och pappa , ett halsband och lite små saker. :)
GRATTIS ÄLSKLING !

I morgon blir det att gå ut och ta en promenad med agnes och plocka mossa som vi ska ha med till skolan i veckan. Senare vid 4 så åker vi på kalas hos min kusin som fyller år. Sen drar jag tillbaka till Linköping. :)


Hemma

Tog tåget hem till vimmerby idag, blev att vara hemma ikväll och träffa familjen lite.
Idag så har man även vart i skolan och vi hade redovisning och det gick väl bra. Blev att äta på kinarestaurangen också för det var så äcklig mat i skolan. Det var väldigt gott , det var jätte länge sen jag åt kinamat. Sen åka ut till ikano med sandra erica och bella, väldigt trevligt. :)

i morgon så tar men en sovmorgon för vi har studiedag, sen tar jag buss eller något in till vimmerby för det blir kanske att äta med tilde. Sen ska jag möta mathias när han slutar skolan sn på kvällen blir det bio. :)


onsdag=plugg?

ligger och pluggar eller försöker iaf, finns så mycket annat som är roligare.
Men måste plugga på blommorna och redovisningen som
vi ska ha i morgon. Sen blir det tv och sova :)

14.42

ååh vad jobbigt, här har man gjort  sig i ordning och för att åka till ikano men nee då är det ingen som orkar eller kan. att bella ska vara så lat hihi, men du är bäst iaf gumman <3 Men känns lite jobbigt att mitt smink typ är slut så måste verkligen köpa nytt, och nu så har jag ju sminkat mig i onödan.
Men snart kommer bella hem då får man se vad vi hittar på och så kommer hennes mamma med mina vinterjackor :D

your song

söt klass man har, hehe !
Idag så hade vi bara idrott som vanligt på onsdagar. blev först att ha lektion i klassrummet , gick igenom alla organ i kroppen typ. Därför skulle man ha dom snygga "hattarna" på sig för att visa vilket organ man var. Själv var man hjärtat :D Sen blev det att ha idrottslektion och då gjorde vi typ en massa sammarbetsövningar och sen spelade vi fotboll. Det var inte så jobbigt men skönt att röra på sig lite. Men nu har man duschat och ska försöka tvinga med Bella till IKEA för jag måste köpa en sak, för jag hinner inte i morgon för då blir det nog att åka tillbaka till Vimmerby. Skönt att vara ledig på fredag! :)

keep holding on

ligger i sängen och ska sova snart även att man sov en timma förut. kommer nog vara lite svårt att somna. Men i morgon har man idrott som vanligt hoppas att det inte blir något jobbigt som vanligt så att man håller på att dö. Men sen blir blir nog att ta bussen till IKEA och äta för 16kr och hitta något fint till älskling som fyller år på lördag:)

11.03

Sitter i skolan och har nyss haft mentorstid, jobbat med "mitt liv som florist" det är as svårt. Men nu är vi iaf klara och ska redovisa på torsdag inför hela klassen. Men nu har vi lunch snart sen svenska.
Igår blev det mys med Mathias när jag kom till Vimmerby sen åka hem och titta på ullared med familjen.
jag älskar dig <3

tåg

sitter på tåget med klara på väg hem till vimerby,
blir att träffa min älskling som jag saknar massor :D <3


Gjorde denna idag till morfars grav , så blir att ta tåg hem vid
 20 över 2 och träffa mathias och lägga denna på graven.
 Sen blir det nog att sova hemma i natt och ta tåg tillbaka i morgon :)

Saknar dig morfar <3

don't let me fall

blev bara att ligga i sängen idag, både bella och jag har ont i huvudet på något konstigt sätt. Men nu tittar man på ensam mamma söker och sen blir det film. I morgon så blir det att göra en begravnings dekoration till morfars grav för det var 5 år sen han dog. Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan ♥
Så det blir att ta tåget hem till Vimmerby i morgon efter skolan och gå till morfars grav , träffa Mathias sen får jag se om jag åker tillbaka på kvällen eller stannar till tisdag :)

söndag

sov till typ 11 idag, var faktiskt väldigt skönt. Nudlar till
frulle och nu tittar man på tv hihi.
Men senare blir det nog iaf att gå och sola ,
man börjar ju bli en blekfis nu! :O
Nu blir det Sunes jul också :D
ni är dom bästa ♥

lördagsmys

tända ljus och lugn musik, innan så var det julmusik men kändes lite tidigt men såå mysigt. :D Blev visst bara att sitta här i lägenheten ikväll med bella och ogge , titta på youtube och lyssna på musik + tv. :) Men blir nog att lägga sig i sängen och sova snart och i morgon blir det att gå och sola, det behövs verkligen.

need you now

Blev stan idag, letade lite kläder till Anton och hittade allt en tröja på JC. Tog en liten fika för att Anton skulle typ dö om inte han fick sitt kaffe. Men sen så tog han tjugo över 4 tåget hem till Vimmerby så nu sitter jag och Bella här och försöker att hitta på något som man kan göra ikväll, men vi kommer nog på något kul tillslut. :)
Och så saknar jag min Mathias jätte mycket ! <3
liten flicka i lyckliga familjen -mamma, varför tittar dom i hörnet på oss så mycket ? :O
Bella & jag -hahahahahahahaha!

1:a oktober

helt sjukt att det redan än oktober, det har gått sjukt fort.
Men det börjar redan bli kallt och tråkigt väder ute
känns inte som att vi hade någon sommar.
Men man längtar ju lite tills man får börja ta på sig sin tjocka
vinterjacka och varma skor. Men det behöver
man ju typ redan.
Men idag så vart det att ta tåg till Norrköping
med klassen och frisörerna. Vi skulle åka på något studiebesök eller vad det var.
Kan ju inte säga att det hade något med florist att göra. Men sen blev det iaf att
vara kvar i Norrköping med Sandra, Erica och Elin, gick lite på stan och tittade.

RSS 2.0