barbie girl!

Hejsansvejsan! 
Sitter just nu i vårat fina klassrum och fikar med fettoklassen. Vi har nu planerat att 4 personer ska baka något till varje fredag. Och nu när vi fikade så började stina som vanligt klaga på att jag och många fler i klassen är väldigt dåliga på att uppdatera bloggen så jag bestämde mig för att göra ett litet fint inlägg. 
Slutar vid tre och då blir det att åka ner till stationen och vänta på tåget hem till vimmerby och ikväll blir det förmodligen fest med fina!
Har inte så mycket mer att berätta , puss!

Begravningsdekoration!


little bad girl!

Kom nyss in efter en promenad så nu väntar dusch och städning. Ja, så kul är det att bo själv! Skola idag också, började med stilhistoria och sen floristik, övade på begravningsdekorationer. Hoppades även på att becka skulle sova här inatt men nej hon hade tydligen planerat att sova här imorgon istället, sjukt vad jag saknar den människan!
Men ikväll blir det väl idol sen american pie. :)
såhär såg man ut idag, ny halsduk från H&M!
nya träningskläder på!

deprimerad!

ååh, sitter och tittar på alla underbara bilder från alanya blir lite smått depp. Det värsta är ju nästan att man vet att päronen är där just nu och ska vara där i en vecka till, funderar starkt på att ta flyget dit och bo hos dom. Eller så kanske man busar till det lite och tar en sita minuten på höstlovet?! skulle ju iaf inte vara helt fel.
Fast lite glad kan jag faktiskt erkänna att jag är för när jag startade datan när jag kom hem så upptäckte jag att mitt ljud som har vart borta i flera månader är tillbaka, wohoo! Men nu ska jag väl städa lite och packa för imorgon tar man tåget hem till vimmerby tillsammans med sandra och sen på fredag darar man till ullared! :D

love you like a love song

skola idag , hade florist och fick göra någon knasig dekoration som jag inte fattade hur man skulle göra men tror jag lyckades tillslut. Slutade vid 11 och då blev det att åka hem och städa efter att man haft sandra på besök igår. sen blev det en liten promenad och sen hem och sova en stund som vanligt.
Det roliga är ju då att alla dagar för mig ser likadana ut så har inget att skriva om egentligen kanske därför jag inte är så aktiv med bloggen. :)

Blommor!

bilder på olika dekorationer jag har gjort den senaste veckan. :)

eksjö 26-27 augusti!

tack för en sjukt bra och obeskrivlig helg!

RSS 2.0