Söndagen den 30 maj

Hopp, nu sitter man hos mormor och har nyss skrivit klart Bokanalysen som ska vara klar i morgon.  Idag så vaknade jag hos mathias, tittade på film på morgonen sen åkte jag hem för att fira mamma på morsdag. Blev att äta grillat som är såååå mumsigt .:)
Efter att vi hade ätit så blev det att åka till evabadet med broder och bada agnes, hehe hon är ju för söt. Somnade när jag kom hem och nu är jag ju här som sagt :)

Skola i morgon blir väl att fixa några små rester. Sen har jag ett litet problem för på tisdag ska vi ta spexkort och jag vte inte vad jag ska vara ! :O Längtar också till onsdag för då blir det att klippa sig och färga håret ! :D

pusscornelia'

Lördagen den 29 maj

Hejhej, sitter här nu efter en underbar fredag. Blev fest Hos Nathalie igår, grillade och bara va. Roligt folk och ja allt var bara så bra. Kul att bara vara 94 för en gångs skull. Runt 12 så blev det att gå vidare ner till stan och där träffade man lite folk. Var där till 2 kanske sen åka jag och sov hos mathias :)Blev inte så många kort men några allt, min kamera dog.  

Idag så blev det att åka hem från mathias rätt tidigt för att han skulle bort. Tagit en promenad med agnes och senare blir det nog att åka in till mathias igen och mysa ! :D



Tack alla för en toppen kväll ! :D


Torsdagen den 27 maj

Hopp, kom hem från handledarkursen på körkolan för ett tag sen, suttit där sen 5. Väldigt drygt kan jag lova, men skönt att ha det gjort. Skola idag också och hade prov i SO och det gick väl rätt bra tror jag och hoppas på det också. Blev ju inte så mycket plugg igår för var ju tvungen att åka till linköping bara sådär och titta på en lägenhet. Var meningen att jag skulle försöka plugga lite i bilen men var ju inte så lätt man bara längtade till man var framme, och sen när man skulle hem så satt vi bra och pratade om hur vi skulle ha det i lägenheten sen :) Men blir att ha den iaf.

Tog en promenad med Agnes förut när jag kom hem också , otroligt skönt kan jag lova efter attt man hade suttit i ett litet rum i 4 timmar :)


Kom med en liten bild på mig och några av dom bästa jag vet ! <3


Plugg!

Hello, nu sitter man här och skirver även att man inte har tid med det. Måste plugga men är faktiskt roligare att sitta här och skirva och lyssna på musik, hey, soul sister !
Har också haft tid med att skiva ett mail till Nelly.se för att jag inte har fått min klänning än som jag verkligen vill ha nu. Men får väl hoppas på att jag får den i slutet av veckan eller nästa vecka.
I morgon så har man ett SO-prov som man skulle behöva plugga på , men man skulle behöva orken till att göra det också. Sista provet nu innan vi slutar, otroligt skönt. Blir nog också att titta efter lägenheter nu när man sitter här , måste hitta en nu ju ! :) Lite sommar och sol skulle inte vara fel nu !

Ha en bra kväll pusscornelia'



Bild på mamma, mig och robin sen vi var i mexiko förra året , vill
tillbaka !


Måndagen den 24 maj

Hejhej, skola idag som vanligt var tema dag. Var väl rätt okej men pratade om samma sak som alltid, kommer ju aldrig något nytt. Slutade runt halv 4. Blev att åka hem med pappa och ta en promenad med Agnes äta lite och sen vidare till valpkurs.
Det gick mycket bättre än förra veckan iaf, men det var nog för att hon var rätt trött. Inte roligaste väder att vara på valpkurs på heller, hatar verkligen regn. :p

Har inte fått min klänning än som jag beställde förra veckan, hoppa spå att den kommer i morgon och hoppas på att jag blir nöjd  med den. :)


Vill också gratta bästa Nathalie som fyller 16 idag ! :D
GRATTIS !

Bild från lucian förra året
Nathalie & Cornelia


Söndagen den 23 maj

Hejsan, inte skrivit sen onsdags eller något. Men helgen har iaf vart väldigt bra. Den börjad med att Mysa hemma hos mathias på fredagsen, sova där sen upp tidigt på lördagen för att titta på när Felicia gjorde sin balfrisyr. Blev otroligt fint !
 Åkte hem efter och lite senare åkte men tillbaka in till stan och var med Isabelle och julia. Åt glass innan vi gick ner till Källängen och tittade på alla fina på balen. På kvällen blev det en oplanerad fest, men kul var det väl.

Seg idag sen gårdagen, kom hem runt tre inatt och vaknade typ vid 9. Vid 1 så åkte man till mormor och åt lite mat som var såååååå gott.
Hoppas alla andra också har haft en bra helg, :)

pusscornelia


min lilla bebis har vuxit!


Skönt !

Hejhopp, idag så har det varit otroligt mycket i skolan kan jag lova.

x Först på morgonen så blev det kemi labb från NP som gick rätt bra tror jag iaf.

x  Efter det så hade jag engelska och då blev det NP muntligt som också gåck rätt bra hoppas jag, det gick faktiskt bättre än vad jag trodde.
 
x Nästa blev Idrott och då hade jag idrottslektion men isabelle, hehe gick väl bra men var rätt svårt att förklara vad det var vi skulle göra.
 
x SO:n blev det lugnt iaf bara skriva lite.

x Men sen efter maten så var det Argumenterande NP i svenskan,  och jag tror aldrig att jag har vart så nervös ! :o
Skakade som jag vet inte vad och kunde typ inte prata ! Tror seriöst att det var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Men skönt att ha allt gjort.  

Men efter skolan blev det lite mys med mathias innan han skulle bort.  Blev att åka hem och ta en promenad med Agnes sen städa mitt rum som jag blev klar med nu. Och igår så blev det att skicka tillbaka en klänning som jag hade beställt och skicka efter en ny till skolavslutningen , hoppas på att jag blir nöjd nu ! :)


Måndagen den 17 maj

Halloj, kom nyss hem från valpkursen i silverdalen. det gick ju inte precis bra iaf. Eller hon var väl duktig i början men sen när vi skulle göra inkallning då hade hon andra planer. hon sprang iväg och hittade sig ett litet hål under grinden och sprang ner till fotbollsplanen där massa var och spelade fotboll. Och självklart måste ju jag springa efter , det måste sätt bra ut. Men det var väl tur att det var några där nere så vi fick tag på henne. BUS HUND!

Idag så var jag även i skolan, känner att jag har väldigt mycket denna vecka. Men idag så vart det iaf att spela upp på musiken, gick bättre än jag trodde att det skulle göra. hoppas bara på det betyget i slutbetyget nu bara :)



såhär ser man ut idag plus en vit kofta.
Rosa linne
Jeans



tänkte också att jag skulle lägga upp en bild på denna klänning som det blir att behålla för att ha på kvällen på skolavslutningen :)


sista lediga dagen !

Hallå, nu sitter man här hemma och har inget att göra...som vanligt. Idag så har det mest blivit att tagit det lugnt , men man har också pluggat och städat huset lite. Så duktig jag är. Jag har också tittat lite på skolavslutningsklänningen. Är lite osäker på den som jag har hemma så satte mig och kollade lite på nelly.se och hittade en som det kanske blir att beställa. Men då blir det ju att skicka tillbaka den andra jag har. 
Och idag så har jag faktiskt också vart ute på en lååååång promenad med min vovve, känns bra. Men nu blir det att städa lite till innan mamma och pappa kommer hem från tyskland med godis till mig :D

och idag så är det ju sista lediga dagen så i morgon blir det skola igen ! :/
 
pusscornelia'


sötnos !

 


Lördag med Tilde

hejsan svejsan, nu sitter man här hemma och lyssnar på musik med Tilde. Har grillat lite och ätit chips. Julia och Isabelle skulle också kommit men det blev lite problem med skjuts. Är ju själv hemma så tänkte att vi flickor skulle hitta på något men det blev bara jag och tilde. har nyss ätit och nu försöker vi hitta på något att göra. Vill hitta på något men har ingen som kan köra om vi ska någonstans och ingen som tar hand om min vovve.

aja, vi får se vad som händer senare :)




Bild på mig och tilde sen Rookie förra året :)


Fredagen den 14 maj

Hejhopp , nu sitter man här igen. Idag så har jag vart med mathias och mest myst vid tv:n. Självklart så blev det att äta lite chips som var kvar sen igår. Senare runt 3-4 gjorde jag mathias robin och ellen lite tacos som det blev att äta. Har kommit på att jag har tröttnat på tacos, inte lite mumsigt som innan. Sen när vi hade ätit så åkte mathias hem och dissade mig ikväll så nu får man se vad som händer, joppas på att det blir något kul. man vill ju inte sitta hemma en fredakväll!  Hoppas några roliga dyker upp.





Bilden är tagen idag. Hoppas alla får en trevlig kväll puss Cornelia ! :*


Torsdagen den 13 maj !

Ledig idag också , mycket skönt! Själv hemma till söndag, så idag kommer nog Mathias Isabelle och Joakim hit och hittar på lite saker. Blir nog att laga lite mat och titta på film :) Och jag måste bara säga att jag är OTROLIGT  trött på vädret , vill ha sol nu. Tänk att sola och bada och ja allt! ser ut som att det regnar ute nu också och jag måtse ut och gå med agnes, usch !
Blir nog att duscha snart och göra sig i ordning lite.

Tänkte lägga in lite bilder på sakerna jag köpte i stockholm.



Är väl rätt nöjd men skulle inte vara fel om man hade haft mera pengar !


Onsdagen den 12 maj!

Hej igen. Nyss vaknat och och idag blir det nog att åka in till stan och sola med amelia. Igår så var alla 9:or i stockholm. Tyckte att det vart mest fitid. Schoppade lite iaf. Blev en kjol  två kortarmade solglasögon armband och ett linne är rätt nöjd men skulle inte vart fel att ha med sig lite mera pengar. Det var faktiskt väldigt mysigt att gå där med alla flickor och gå i affärer och äta och allt. :)

Är rätt sugen på i morgon också för då blir det nog att åka till linköping och titta på lägenhet med Pia och Isabelle. Hoppa på att den är fin och allt så man har en lägenhet tills i höst. :)





Vi i stockholm! <3


söndagen den 9 maj

Idag så vaknade man runt 10 blev att börja göra sig iordning för dansuppvisningen nästan med en gång. Nervös var jag kan jag lova. Blev att åka in till stan runt 2 någon gång och fixa sig lite till innan dansen. Det gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra , men precis innan man skulle gå in så kändes det som att man had glömt hela dansen. Men man vill verkligen ha sommar när man dansade, är faktiskt väldigt trött på vädret.

Efter dansen så blev det att åka till mathias med mamma och pappa och äta smögåstårta som var otroligt gott. Var där till halv 8 någon gång, Sen när man kom hem så blev det att börja plugga till tyska provet tills i morgon och jag kommer verkligen inte kunna något! men man får väl hoppas på att det kommer gå bra :) 



lördagen den 8 maj

Nu sitter man här igen och försöker komma på något att skriva om. :) Sov hos mathais tills idag och vid 10 blev det att åka på genrep. Kan dansen nu men frågan är om jag kommer att kunna den i morgon. Och så sitter jag och funderar på hur jag ska göra ikväll. Myskväll med tjejerna men måste plugga och allt med ju? hum...

Och så har jag verkligen ingen aning om vilken klänning jag ska ha på mig på skolavslutingen, har ju tre att välja på och måste veta nu om jag ska skicka tillbaka någon eller ha kvar alla och vilken jag ska ha !!!



älskling


Hej !

Idag så har det blivit skola som vanligt. har varit en rätt lugn dag men slappa lektioner. Slutade vid 4 och då blev det att gå ner till stan med Isabelle och Tilde. Beställde klipp och slingtid till mig och tittade lite på stan. Finns inte så mycket som vanlig..
Idag så fick jag också hem mina klänningar som jag har beställt från Nelly, dom var väl som jag hade tänkt mig men nu vet jag inte vilken jag ska ha på skolavslutningen för har 3 att välja på. Får fråga mathias och flickorna vad dom tycker. :)

Jag försöker också få ordning på bloggen men fattar verkligen inget om alla koder och skiten, skulle vara snällt om någon kunde hjälpa mig lite :)

Ny blogg !

Gjort en ny blogg nu och tänkte försöka börja skriva lite. Får se hur det kommer att gå med det :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0