TURKIET!!!!!!!!

Tjabba tjena hallå, ja jag och fillan säger så! Tjabba tjena hallå , tjabba tjena hallå!
Lite stek och soft här i turkland kan jag lova, igår blev det först att ligga på stranden hela dagen sen dra ut och festa på alla roliga ställen som gick att hitta. Men mitt och fillans favoritställe är ju då THE DOORS där dom fleste svenskar höll hus.
Idag har det blivit sol hela dagen och nu blir det snart att gå och äta sen dra ut och dansa rövarna av oss. FREEDOM!!!!

osminkade och söta, japp japp!

1 dag kvar!

Heeeej, känner verkligen hur rolig bloggen har varit nu dom senaste dagarna men har haft massor att göra hela dagarna. I fredags så kom man hem till storebro runt halv 7 och sen vid 9 halv 10 så blev det att åka in till stan för att gå på gymnasiefesten som sög, men var himlans trevligt att träffa allt folk. 
Igår så blev det att stryka allt man ska ha med till turkiet. Sen åkte man in till stan med päronen och tittade lite i affärerna och åkte förbi ishallen för att hinna se dom som gick balen lite innan man var tvungen att åka hem för att man skulle jobba vid 4. Jobbade från 4 till halv 2 och höll på att dö!!
Idag så blev det att sova ut och sen gå ut och sätta sig i solen ett tag innan man tog tag i pluggandet och även packandet. Har fått packa om ett par gånger för att man skulle försöka få med det man ville, men tillslut blev det att ta ur lite. 
Men nu väntar sängen för imorgon blir det tåg till linkan för att göra idrottsprov och enegelska redovisning, kul! :)

ny bikini!


till the world ends!

Kom nyss hem från en lång dag i skolan och en massa springade på ikano och stan. I skolan så höll vi på med brudbuketter och kransar hela dagen och så fick vi reda på vårat betyg i bild och form. När vi hade slutat så blev det att ta buss till ikano med sandra och äta på IKEA och springa i affärerna, och då menar jag springa! Hade bara en timma på oss att både äta och fixa allt för sen skulle sandra ta tåg hem. 
Var även tvungen att åka till stan för att titta efter bikinitrosor till felicia, som självklart inte fanns. Och så skulle jag köpa nya solbrillor för agnes har bitit sönder mina som också självklart var slut. ÄLSKART!
Men fick iaf med mig en bikini hem som jag har pratat om innan. :)

what are words..

Ansiktsmask , en full resväska och nystädad lägenhet, duktig flicka!
Idag så började dagen med ett nationellt prov i matte som gick sådär, eller såhär är det.. jag vill inte säga att det gick bra för då lär jag ju få IG typ så säger att det gick sådär. Efter provet så hade vi idrott och då spelade vi tennis, kan inte säga annat än att vi var bäst..eller? slutade vid 11 och då tog jag buss och handlade och sen gick jag hem. Åt, städade, åt melon och packade och nu sitter jag här och ska nog titta på film eller något annat kul. :)

tisdag , 17 maj!

Ligger just nu i sängen och ska snart ta tag i allt som ska göras.
  • städa
  • packa
  • plugga
  • sova!!!
Lite sådär lagom kul men det måste ju också göras. Längtar lite till sista punkten för det är ju det jag älskar att göra mest utav allt! Matte och svenska idag i skolan, tränade först till nationella på matten sen på svenskan skrev vi om olika författare. 
Slutade vid halv 3-3 och så hamnade jag som sagt här. Håller även på att hungra ihjäl och vet inte vad jag ska äta för har verkligen inget att äta i lägenheten...? skulle inte vara helt fel med pizza nu typ...men usch det får man inte äta. 
Hörde också att jorden ska gå under på lördag klockan 18.00, blev faktiskt lite nervös när jag fick höra det. Tänk om det seriöst skulle hända, vad skulle man göra liksom? :O Jag har verkligen inte levt klart än, och är inte redo för att dö, buhu! :(
och förövrigt är det EN vecka kvar tills vi dra till turkiet!

Måndag och plugg!

I morse så tog man tåg till linkan vid 10 för att vara i skolan i en timma och göra nationella och åka hem, känns rätt nädvändigt ju. :) Idag så har det bara blivit en massa plugga, först matte och nu skriva klart svenskan. Imorogn blir det skolan igen och ha matte och svenska sen tillbaka till lägenheten för att packa och städa tills man åker. :)
bild från mexico , 2009!

brudbukett 13/5

igår så jobbade vi med brud hela dagen, skulle göra en bukett till ett viss tema som någon skulle ha på en brölopp och vi jobbade med Glamour. Vi valde att göra en droppformad med färgerna vitt grönt och lite lila rosa detaljer. :)

längtar ihjäl mig...

Sitter just nu i sängen och ska snart fortsätta med packandet. Har redan börjat packa till turkiet för jag är så himla rädd att glömma något eftersom jag har allt här i Linkan, alltså inte så lätt att hämta om man glömt något. :)
Men idag så hade vi florist hela dagen och vi började med ett nytt område som var brud. Fick stå och göra rundbundna buketter som gick sämst, men är väl så första gången kanske. När vi slutade blev det att åka ner till stan med Klara för jag skulle ju köpa bikinin jag har pratat om innan. Men nae självklart så skulle det vara någon med 500 lager smink som har provat den i min storlek och smetat in hela bikinin i brunkräm, GLAD TJEJ, ELLER?!?! 
Kom hem och gjorde lite att äta sen la jag mig i sängen med matten känns som att jag aldrig kommer bli klar med det asså. Men får ta med mig det hem i helgen och plugga, och känner verkligen inte för att åka tillbaka till linkan i veckan så funderar starkt på att pendla så jag kan fixa med allt jag ska ha med mig till turkiet. :)



like i'm the only girl in the world!

Sitter i sängen och har nyss ätit lite. Idrott stod på schemat idag, blev att vara ute och köra brännboll och kubb. Väldigt skönt att vara ute när det är så fint väder. Slutade vid halv 11 och då gick jag och klara och åt innan vi åkte hem. Var så himla trött efter idrotten och utav värmen så blev att sova lite när man kom hem och sen ut och gå lite. Och nu är det ju vara två veckor kvar tills vi drar oss till turkiet och jag längtar sjuuuuukt mycket! Längtar tills man ligger där på stranden och steker med otroligt bra sällskap. :D 
Har även hittat en en bikini som jag vill vill vill ha, har pengar så jag kan köpa den men om jag köper den så får jag leva fattigt asså, så har lite smått beslutsångest. Men bli nog att köpa den...
Men nu ska jag städa lite och sen plugga lite matte, duktig cornelia! :)

stina kjällström

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, stina!

om du lämnade mig nu!

Hallojsan! Inte blivit så mycket bloggande i helgen för har haft så mycket annat för mig. Lördags blev det ju att titta på robins bal hela dagen sen dansuppvisning igår. Men kom lite bilder från balen nu. Men idag så blev det iaf sovmorgon till 12 och sen hade vi engelska och då tränade vi bara inför nationella som vi ska ha imorgon, TAGGA.. eller? fick sluta lite tidigare så jag erica och sandra tog buss ner till stan för att äta glass och mysa på en uteservering och titta lite i affärerna. Hittade massa söta toppar men fick beslutsångest så blev visst inte att köpa någon, men så är det ju när man inte har pengar.. ;)
Kom hem runt 4  och då blev det att göra lite mat och snart ska jag ta tag i städandet, eller ska diska. 
Älskar verkligen vädret, hoppas det håller i sig nu!

balen, 7 maj!


så himla fina!!! :D

Lördag!

Kul att man fick sova ut på en lördag,  vaknade klockan 7 utav att mamma skulle börja hålla på att städa och ha sig. Blev att ligga kvar i sängen tills nu och försöka somna om men gick ju inte så bra. Men idag så blir det iaf att städa lite här hemma sen så åker man till hultsfred för att titta på min kära brors bal, åh längtar till man själv får gå! Sen blir det kanske att gå ut och äta med mamma och pappa för att robin och dom ska vara här innan dom åker in till vimmerby. Och ikväll blir det nog att hitta på något med bella och bara ta det lugnt. :)

Torsdag, 5 maj!

Sitter just nu i skolan och håller på med ett grupparbete som ska vara klart tills imorgon. Så idag så har jag och kajsa klippt ihop våran film och ska skriva klart allt som vi ska prata om. Sen när vi slutar så följer sandra med mig hem, blir nog att gå och handla lite gott som det blir att äta senare. :)
Imorgon blir det också att åka hem tror jag , för på lördag så har min kära bror bal, ååh längtar verkligen tills man själv får göra sig fin till balen. :')
haha lite sådär seriös tjej. ;)

regn, snö, sol & hagel..

kan inte säga annat än att vädret har vart SÄMST dom senaste dagarna. Och lite läskigt, först regnar det sen snöar det sen blir det sol sen haglar det och så håller det på så. Men igår så blev det iaf att ta tåg hem till vimmerby vid 12 , blev att göra lite ärenden på stan sen så kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem så blev det att göra slingor på bror för han måste ju vara lite fin till balen på lördag. :) 
Skola idag så fick ta tåg hit vi 6 i morse, hade nationella i morse i engelska, gick bättre än vad jag trodde. Sen stannade jag och kajsa kvar i skolan för att filma klart våran film som ska vara klar imorgon. Sen åkte jag hem och sov i 3 timmar!! så kommer nog inte kunna sova ikväll. ;)


måndag, 2 maj

måndag och skola som vanligt. Började med att vi hade mentorstid och då fick vi jobba med vårat grupparbete och jag och Kajsa filmade lite till våran film som vi ska ha med. Haha, väldigt bra fantasi kan jag lova. :) på eftermiddagen så hade vi engelska , fick träna inför nationella som vi ska ha på onsdag. även att vi inte gjorde så mycket och man fick gå hem och träna så satt jag och sandra kvar till tre typ, duktiga tjejer! :)
Handlade lite innan jag kom hem och sen blev det att laga mat. Och nu försökte jag liva upp humöret med en fruktskål med jordgubbar och mango, mums!  :D det behövs när vädret är som det är..

en dag som denna

hejhopp, nu ligger man i sängen i linköping och tittar på tv och är trött som aldrig förr men är för ljust ute för att sova. Är helt slut sen igår, blev ju först grillning och lite med dom bästa flickorna hos bella, sen tog vi taxi in till stan för vi skulle vidare till en annan fest. Var en väldigt trevlig och rolig kväll som slutade med att man kom hem vid 3 halv 4. :)
vaknade runt 11 och då gick man och la sig framför tv:n och sov där ett tag. Sen blev det visst att grilla idag också sen packa och ta tåg tillbaka hit. :)

RSS 2.0