Fredag 29/6

Tjenna, passar på att sitta ute i solen lite nu när man har chansen. Vid två blir det att åka in till konsum och jobba till sex. Senare ikväll blir det att mysa med dennis här hemma med ost och kex och säkert någon bra film. :)

I veckan har det inte hänt så mycket, mest jobbat faktiskt. Men igår när jag var ledig så passade jag julia och stina på att åka till Linköping och hämta lite saker i lägenheten och gå på stan. Fick med mig en topp hem och en BH och trosor. Var ju mest rea nu. :) 
 
Idag ska även resan till rhodos betalas in, och det känns sjukt bra faktiskt. Längtar något otroligt tills man får åka iväg till sol och värme. För här hemma får man ju inte så mycket sol. 
 
Men nu dör snatrt min dator, pusshej! 

Baby let's get loud!

hejhej, har tyvärr inte kunnat blogga för att det inte har funkar att komma in på bloggen från mobilen. Men midsommarhelgen har vart toppen bra. Började med att åka till björkö på västkusten och fira midsommar med trevligt folk och min favorit, Dennis. :)

Igår så blev det att vila upp sig halva dagen och bara sova. Spelade även lite kubb sen åka jag Dennis och Tjonne in till Göteborg och Tjonne tog tåg hem och jag o Dennis sov på hotell. Blev en myskväll med god mat och bara ta det lugnt. Idag blev det god hotellfrulle på hotllet och sen sätta sig i bilen och åka till Ullared. Blev att gå där i några timmar bara, fick inte med mig alls mycket hem men blev lite trosor, mobilskal, deo och lite smått. Kom hem för ett tag sen och nu sitter man nyduschad i soffan med tråkig fotboll på tv:n. :)

Men snart blir det nog att gå och lägga sig för imorgon blir det nog att gå upp tidigt för promenad på morgonen sen börja jobba vid nio. :)
 
bilder på mig och min favorit från helgen. <3 

ayia napa!

ta mig tillbaka till ett oförglömligt napa nu tack!!!


One in a million

Nyss vart ute på promenad med mamma och Agnes, och nu la jag mig nyss i soffan för att chilla lite. Åkte in till Konsum vid sju i morse för möte om sommaren och sen vid 8 började jag jobba och jobbade till halv tolv.

Köpte med mig lite jordgubbar hem och satte mig i solen och njöt lite. Inte varje dag man får sol precis, plus att jag typ jobbar varje dag. Men tur som man har fick jag ledigt hela midsommar så då åker jag och Dennis till västkusten. :D

Och inte långt kvar tills jag och Dennis åker till Rhodos! :D eller är ju i augusti, men kan ju inte göra annat än längta!!!


Söndagshäng!

Chillsöndag spenderas i soffan med film och en slö Agnes, Alvin och gänget 3 som gäller nu. Senare kommer Dennis hit igen och då får man väl se vad som händer, men båda ska jobba imorgon så blir nog att fortsätta att ta det lugnt.

I fredags blev det att fira student och gå ut. Fick en sån sjuk jobbig hosta och var inte helt frisk så blev inte en sån sen kväll. :)och igår blev det chillkväll med favoriten med godsaker. :)

Nu ska jag fortsätta ladda inför jobb i en hel vecka men film! :D


Torsdag

Den har gått ut på att jobba från nio på morgonen till sex på eftermiddagen. Känner mig inte lika sjuk längre som jag gjort innan. ikväll får man se vad som händer blir väl antagligen att ta det lugnt. Har inte så mycket mer att säga er, är så sjukt trött så orkar inte heller. :)


en underbar vecka i Cyperns underbara Ayia Napa!

Kan inte säga annat än att veckan i napa var en bland de bästa jag vart med om. Bästa vädret, bästa grannar, bästa vännar, bästa fester! Helt oförglömligt. :D
lite bilder men det visar verkligen vilken otroligt bra vecka det har vart! Och sista bilder visar även hur ledsna alla blev när det  var dags att packa väskan och åka hem.

1 juni!

Satte mig nyss på tåget hem till byn. Mormor kommer och hämtar mig på stationen och då blir det att åka hem och packa klart för vid 12 så åker jag Tilde Helena och Amelia till Norrköpings flygplats för att sätta oss på flyget mot Cypern! Kan det bli bättre känner jag då?

Men har liksom inte fattat att vi ska åka än så sitter och taggar med massa musik som påminner om Turkiet förra året! :D kommer inte bli så mycket bloggande nu när jag är i Cypern men om internet på hotellet funkar så kan det nog bli något inlägg! :D


Idag drar vi!


RSS 2.0