27 juli!

Börjar äntligen känna mig någolunda frisk igen efter att man har vart sjuk i mer än en vecka. Känner fortfarande ingen smak på något jag äter men men jag överlever iaf.
Och det är äntligen lite sol och det har man längtat efter kan jag lova. Idag är det även allsång här i storebro och SJÄLVKLART så ska man jobba kväll så missar den. Livet är bara för roligt ibland..
Men nu snart kommer päronen hem från öland och då ska väl dom ner till parken och fixa till kvällen så blir nog att följa med dom. :)
ny tröja från JC!

lördag och fest!

tilde sitter här hemma hos mig just nu och laddar inför fest i det vilda. :D


the moment i met you!!

Hejsansvejsan! Måndag igen och ikväll blir det att jobba..igen! Igår blev det att sova hela dagen efter en sjukt bra festival och ja kan väl inte säga så mycket mer om det förutom att det var sjukt skönt. :) 
Idag gjorde mamma frulle åt mig och så blev det film och ligga och titta lite efter kläder och blev faktiskt att skicka efter en fin och slappis stickad tröja från nelly. :D känns som att lönen kommer vara borta innan jag fått den.

Hultsfredsfestivalen!!

Hultsfred 11 var nog det sjukaste på länge!! :D

Nya shorts!

idag fick jag äntligen hem mina nya shorts från nelly. LYCKLIG TJEJ!

Dåligt med bloggande från min sida!

Heejsan! Var ett tag sen jag skrev här, senaste var när vi kom hem från alanya. Men iaf har inte orkat eller kunnat blogga för har ju som sagt sommarlov och kan inte säga att det är det roligaste lovet någonsin. Har och ska fortsätta med att jobba hela sommaren , och det SUGER! jobbar under hela hultsfredsfestivalen och jobbar under allsången i storebro och ja typ hela sommaren, är typ inte ledig så att man kan hitta på något iaf. plus att vädret är sämst, vil ha sol och massa bad! :O
men aja, tog mig tid till att blogga lite idag iaf och ska snart börja storstäda på mitt rum och sen börjar jag jobba vid halv 5, kul! :D

RSS 2.0