Öland med älskling

JUST NU SÅ SITTER JAG I SOFFAN I STUGAN OCH TITTAR LITE PÅ TV EFTER EN MYSIG DAG PÅ ÖLANDSDJURPARK :) KOM HIT IGÅR EFTER EN 4 TIMMARS LÅNG RESA . HAR NOG ALDRIG VART MED OM ATT DET HAR TAGIT SÅ LÅNG TID ATT ÅKA HIT. FICK TYP SITTA I BERGA I 40 MINUTER FÖR NÅGOT VAR FÖRSENAT. STÖR MIG OCKSÅ PÅ ATT DET INTE GÅR ATT SKRIVA MED SMÅ BOKSTÄVER PÅ MATHIAS MOBIL.  IKVÄLL KANSKE DET BLIR ATT GÅ NER TILL CAMPINGEN OCH TITTA LITE. I MORGON KOMMER MAMMA OCH PAPPA HIT OCKSÅ OCH MATHIAS ÅKER HEM. VET INTE HUR LÄNGE JAG STANNAR MEN BLIR KANSKE TILL MÅNDAG ELLER TISDAG :) PUSS CORNELIA

torsdagen den 29 juli

Idag så har det blivit att åka in till vimmerby för att titta på när mina kusiner har spelat fotboll. Hehe, det ser rätt kul ut när dom är så små men duktiga är dom :) Skulle åkt med in och tittat på en match till nu vid halv 5 men var rätt trött så jag stannade hemma. Så nu sitter jag och letar efter hotell i göteborg till nästa helg, tänkte åka dit med mathias robin och ellen :)

pusscornelia'


Lägenheten just nu



Är jätte nöjd med lägenheten , jätte mysig och börjar se jätte bra ut där nu. Ska in en tv, och lite tavlot klocka och lite sådant :) Längtar tills man får börja sova där, det blir om två veckor. :) börjar ju skolan den 16:e augusti.


Onsdagen den 28 juli

Sitter i soffan hemma och väntar på att pappa ska komma hem så att man kan åka till lägenheten och börja fixa lite. Segt hatar att sitta och vänta på något kul för då går tiden så sakta. Ska bli så kul att få in en massa möbler och börja fixa , iih ! :D Ska köpa sängar idag och igår köpte vi är jätte snyggt barbord :)

Igår efter vi hade vart i lägenheten så gick jag och mamma och åt på IKEA och sen gick vi och tittade lite på ikano, köpte en väska och en tröja. :) Ska ta lite kort idag på lägenheten också som kommer in ikväll :)

pusscornelia'


Tisdagen den 27 juli

Har vart i linköping hela dagen, handlat en massa till lägenheten och så har man målat om det också. Blir att åka dit i morgon också och börja få in lite möbler och fixa i ordning. :)
Men ikväll blir det att åka in till stan med Amelia och träffa lite människor, hoppas på en trevlig kväll men blir nog inte att vara ute så länge. :)

såhär ser man ut ikväll :)


Lördags !



Där kom lite bilder från en toppen kväll med dom bästa  :)


regn, blött & tråkigt!




Cornelia har verkligen inget att göra, var ute och gick med Agnes i regnet..Inte så skönt. Förösker att komma på något som man kan göra men i detta väder + att man är själv hemma så kan man inte komma på så mycket. Sitter och tittar lite på H&M , blir att åka till Göteborg snart någongång hoppas jag så att man han handla in lite tills skolan börjar. ;)

På tisdag så blir det också att åka till lägenheten och få den målad, den ska bli helt vit. Och så blir det att gå på IKEA på onsdag hoppas jag. :)


Söndagen den 25 juli

Nu sitter man i köket och försöker att hålla sig vaken. Är jätte trött men om jag lägger mig i sängen så kommer jag inte kunna sova iaf. Gårdagen var toppen, kul att få träffa allt flickor igen. Har typ inte vart på hela lovet och så kom isabelle hem också. :)

Nu fick man reda på att robin inte kommer hem förs i morgon så blir att sova själv i natt också, asso jag hatar det. I natt när jag kom hem så försökte jag hålla mig vaken så länge som det gick (inte så länge).  :) Får väll försöka hitta någon som vill sova hos mig i natt! :)

Min kamera är kvar hos julia så bilder från kvällen kommer någon annan dag. PUSSCORNELIA! :*



+ Julia och Nathalie ♥


lonely

Hopp, kom nyss hem från vimmerby blev fest ikväll men kom hem rätt tidigt för blev inte att åka med den som man skulle åka med. Nu är man helt själv hemma, hatar verkligen att sova het själv, okej jag har agnes men man känner sig rätt lonely. Men ska nog ta något att äta sen försöka sova, godnatt / Cornelia ! :)


Mina älsklingar!


moped till salu !

Sitter hemma med mathias, är ju själv hemma till måndag så vi har gjort plankstek och hyrt film så ikväll blir det mys. Sitter också och försöker bli av med min moped, faktiskt en väldigt bra moped men behöver pengar och så ska jag ju flytta annars skulle jag behålla den. Så om någon är sugen så är det bara att höra av sig. :)

pusscornelia'


Fire Burning!

Sitter hemma i köket och håller på att dö av värme fönstret är helt öppet men lika varmt. Sitter också och tittar lite på dom nya kläderna som har kommit in på H&M , rätt sugen på att ha lite. Får väll sitta på deras sida hela helgen medans mina päron åker till stockholm och kan gå i en massa affärer och jag får vara hemma. Men man får väll åka dit eller göteborg någon annan gång. :)

pusscornelia'


00:52 , torsdag 22 juli

Idag så har man gjort både det ena och det andra. Först så blev det att åka in till stan och titta lite med mamma och ta sprut som är bland det värsta jag vet. När jag kom hem så gick man ner till parken för att hjälpa till innan allsången skulle börja. hjälpte till att packa upp lite och ställa i ordning sakerna, och så tittade man ju på alla som tränade inför kvällen. Tyckte att allsången var både rolig och väldrig bra, kankse inte var några som man lyssnar på så men det var bra iaf. Fick inga bra bilder alla blev typ suddiga för att man var tvungen att somma in en massa. Ligger i sängen nu så blir nog att lägga sig och sova för här händer ju inget roligt. :)


BallaBalla!


Darin


Människor


Jag


tisdagen den 20 juli

tjabba tjena hallå, Idag så har jag vart med mathais ett tag sen så blev det att åka hem och gå ut med Agnes städa lite på rummet. Eller gå igenom kläderna som jag ska ha med till Linköping och inte ha med mig, hela sängen är typ full. Blir att fortsätta lite snart så man får lite ordning på rummet. Längtar tills nästa vecka då man ska börja med lägenheten , måla köpa nya saker och fixa allt, för snart så börjar man ju skolan och då vill man ha det mesta klart.  :)

Linköping, nästan vid våran lägenhet.


boring !




Hade inte så mycket att göra så jag tog lite bilder på gulliga Agnes och så tänkte jag att jag skulle lägga ut en bild på kläderna som mamma köpte till mig när hon var i göteborg :)


måndagen den 19 juli

Sitter i soffan en underbar dag som denna. Vaknade med Mathias idag och klockan var runt 12. Vet inte vad som händer idag men vill ut och sola lite iaf. funderar också på om man ska med till Stockholm på torsdag eller inte , kommer inte hem förs måndag isf :) Skulle ju vara kul att åka dit och köpa lite tills skolan börjar för sen ska man ju börja med lägenheten så då kommer man ju inte ha så mycket tid :)
Men ha en underbar dag!

pusscornelia'


underbart väder eller..?

ååh, vilket väder man som skulle ut ikväll det ska bli mysigt, En massa regn och åska. Men man får hoppas på bättre väder lite senare så man kan vara ute lite iaf :)


lördagen den 17 juli

Sitter hemma i soffan och tittar på tv. själv hemma med bror tills i morgon och vet inte riktigt vad man kommer hitta på. Vädret är ju inte världens bästa så man kan ju inte hitta på så mycket , men som tur är så är mamma  i göteborg och har köpt lite kläder till mig och då blir jag glad ! :) fårse vad som hände ikväll men hoppa spå något kul :)

pusscornelia'


längtar?

Vaknade runt halv 1, tittade lite på tv. Sen gick man ut och hämtade posten och då hade man fått en massa papper från John Bauer skolan som jag ska gå på. Fick en årsplanering så man vet vad som kommer hända under året och en andra massa papper som man ska fylla i. Jag är nog lite konstig men jag tycker att det ska bli kul att börja skolan nu när man kommer till en ny stad, ny skola, nya människor och allt :D
Men kommer sakna min älskling !


Torsdagen den 15 juli

Vaknade hos mathias i morse blev att åka ner till kinan för att han är så gullig och ska bjuda på mat, mumsigt. Sen blev det att åka med Amelia till folkracen som jag inte fattar varför vi gjorde för det var helt otoligt varmt. Vet inte hur mycket klockan var när vi åkte hem men somnade iaf när jag kom hem och sov till 6. Gjort mig i ordning lite nu och ska snart gå till Amelia för vi ska in på grillfesten sen :) Längtar också vääldigt mycket tills Isabelle kommer hem så man kan börja med lägenheten ! :D



Vill ha tillbaka mitt hår !


Västervik

Har vart i västervik vid lysningsbadet hela dagen med Helena och Tilde. Solade och badade, det var faktiskt otroligt skönt i vattnet skillnad mot vad det var förra gången jag var där. Har tydligen fått färg säger mamma men det tycker inte jag, eller är lite röd om kinderna. Idag så fick jag också hem mina kläder från H&M som jag beställde, blir att ha kvar allt ÄLSKART! Blir att lägga sig i sängen snart och titta på någon film :)

pusscornelia'


Måndagen den 12 juli

Vart i Värmland sen torsadsg hos mina älskade kusiner. Blev lite fest och bara vara, det har varit väldigt kul. Åkte hem vid halv 2 igår och kom hem vid 10. Då stog min mathias på stationen och väntade på mig, åkte hem och åt lite sen sov. Vaknade runt 12.45 idag, väldigt skönt att få sova ut lite. Fårse vad som händer idag inte så bra väder så kanske bara blir film eller något, men ikväll ska vi till någon stuga och grilla :)

fredags


lördags


pusscornelia'


värmland

Har åkt tåg och buss hela dagen från vimmerby till årjäng. Det har vart väldigt drygt kan jag lova men det var kul att få träffa kusinerna och alla här uppe igen. Blir att sova hos Elin inatt och i morgon blir det party ! :D Hoppas på bra väder här i morgon också så att man kan sola och bada lite.


Onsdagen den 7 juli

Har vart i Västervik hela dagen med Mathias , Simon och Mathias mamma. Har vart otroligt skönt att ligga där i solen. Men det var lite synd att det inet gick att bada typ, det var iskallt så man kände inte fötterna när man tog i dom. Fick allt lite färg även att man inte badade, och vi kom hem runt halv 6. Sitter också och funderar på om man ska åka till värmland i morgon eller på fredag , man vill ju åka och hälsa på kusinerna lite. Blir att ta tåg själv dit upp för robin ville inte följa med, hatar att åka tåg själv när det är en massa byten men någon gång måse man ta steget. :)

Bild på mig och mina kära kusiner från förra året :)




beställt !


städa städa städa

Har blivit att ta det lugnt hla dagen, tittat TV och suttit vid datan. Men jag har även tagit en promenad med Agnes. Har också städat mitt rum , har gått igenom alla mina kläder har slängt lite men det mesta har jag kvar :) Tittade lite på H&M också, hittade en kjol och två linnen som jag är rätt sugen på att ha. Får prata lite med mamma så kanske jag kan beställa det när jag har fått min lön. :)

pussarcornelia'


Wiie

I morse vaknade jag av att mamma behövde hjälp med en sak på datan. Var väl inet så skönt för klockan var bara 8 och jag kunde inte somna om. Blev att sola lite under dagen sen åka in  till stan med tilde , tittade lite men hittade inget, är rätt sugen på att köpa nya kläder. Följde med tilde hem sen och spelade lite wii som jag  var jätte bra på ! :)

dagens outfit, rosa blus från Lindex & jeansshorts



00:41

Sitter i mitt rum som är som en bastu och är inte trött , kan nog inte vara varmare än vad det är här ! :o

Söndagen den 4 juli

Har typ vart i nossen hela dagen med Julia Nathalie Linnea och Isabelle. badat en massa och även solat. känns inte som att man har blivit brun men det får man hoppas på att man har. Gick hem till Linnea för att äta lite sen på bio vid halv 8. Blev att titta på eclipse , den var otroligt bra kan jag lova. Idag kom också mamma pappa och agnes hem från öland, har varit tomt utan den lilla vovven i huset :)


Detta har jag på mig idag, allt från H&M nästan


Nossen


lördagen den 3 juli

Glass i stora lass med älskling nu. Har vart och badat och solat vid apollostugan idag, har vart otroligt bra väder. grillade lite hamburgare hos mathias sen åkte vi hem till mig. Är själv hemma tills i morgon så blir lite mys här ikväll.  Kanske blir att gå ner och bada lite senare, det kan vara skönt ibland :)

Kommer en liten bild på lägenheten och från idag :)


torsdagen den 1 juli

Jobbade till 2 idag, skönt att det är sista dagen i morgon. Promenad med agnes förut och åt lite för snart blir det att åka till linköping för att få nycklarna till lägenheten och mäta lite där inne :) Kommer nog att ta med kameran så senare när jag kommer hem så kommer det nog lite bilder på lägenheten. 

pusscornelia' <3 


RSS 2.0