Rädd att jag kanske hade läst dig fel, kan jag säga nu med säkerhet att min första instinkt var korrekt

Kallt kallt kallt!
Jag kan ju meddela att min lägenhet inte är den varmaste så därför tar jag på mig min bästa vän ONEPIECEN! 
Praktik hela dagen sen hem och packa packa packa, för imorgon så kommer pappi och hämtar mig sandra och erica, fredagskvällen kommer vi tillbringa med en massa granris för att binda en massa kransar. För på lördag så ska vi stå på höstmarknaden på ALV som håller på tills tisdag, eller vi ska stå till tisdag. Så vi har planerat att binda 200 kransar, woohoo!
Men för att få oss på lite bättre humör så blir det självklart rookie på lördag, kan ju inte missa kapten röd!  
hejsvejs!



Praktik 27 oktober

Idag har vi haft en massa begravning att fixa med så har jobbat med det hela dagen. Jag fick som uppgift att göra en kistdekoration , en krans och en dekoration till en begravning. Har aldrig gjort en kistdekoration själv men det gick faktiskt rätt bra med lite hjälp ibland. :)

kistdekoratin

Krans

Hög dekoration

rätt nöjd faktiskt :)

för mycket minnen, för mycket tankar!

Har som vanligt fastnat här i sängen med hög musik på för att försöka få mig lite taggad på att städa, men det går väl varken upp eller ner. Måste också ta tag i uppgifterna som vi fick med oss när vi skulle ut på praktik, woho man trodde man skulle få slippa skolan men det fick man visst inte..
Men blir väl att städa sen börja packa lite för på fredag åker man ju hem och sen har man en veckas höstlov! :)

och så var det praktik

Praktik idag igen, trivs fortfarande sjukt bra vill inte sluta med praktiken känns det som! Idag fick jag linda in en krans med cypress som jag imorgon ska göra i ordning till en begravning på fredag, känns lite roligare att göra en begravningskrans när man vet att den ska användas och inte tas upp igen. :) Fick även göra små amaryllis buketter som skulle ha temat halloween. :)

stress

Måste sluta sätta mig framför datan på morgonen, men oj sitter visst här iaf..duktigt!
Gick nyss upp och ska iväg till praktiken om..20min BRA! :D

someone like you..

Kom hem från praktiken för en haltimma sen typ.. blir att ta tag i disken snart sen mysa ner sig i min underbara vän och även kallad onepiece och blir nog att göra sig lite popcorn och hitta någon bra film att titta på.
Får se om sandra kommer hit och sover sen för hon skulle på någon interflora sak med dom i den butiken hon är i och det var inte slut förs 10 eller något. :)
Men nu väntar disken..

Buketter

fick göra två beställningar på buketter idag plus en massa gravdekorationer . :)

du kan inte vända så fort vägen blir brant!

ligger i sängen och försöker ta tag i städandet men det är inte så lockande..
Praktik hela dagen också så är helt slut och vill bara sova typ. Väskan från helgen står också mitt i lägenheten och väntar på att bli uppackad,usch inte alls lockande! Men det måste väl också göras antar jag, för imorgon så kommer ju sandra hit och gör mig sällskap till onsdag, saknat den lilla flickan. :) Men man kan ju tänka så att det alltid brukar se förjävligt ut när hon har vart här så fattar inte varför jag städar varje gång hon ska komma.. ;) 

Söndag..

Tjabbe, sitter just nu hos mormor och väntar på att mamma ska komma och hämta mig.
I fredags så blev det ju relaxen som faktiskt var en väldigt lyckad kväll även att det blev väldigt mycket stress och skit innan. Skulle ju även ha sovit hos julia till lördag men hon lämnade ju mig så jag och helena åkte hem till mormor och sov här. :) 
Igår så blev det först att åka och sola med mammi och så köpte jag och helena massa gott till kvällen, blev en hel del chips och dipp, och senare så kom även tilde. :) 
Vaknde upp bredvid tilde i morse och nu sitter jag som sagt och väntar på mammi och senare bär det av till linkan :)
Hade iaf två väldigt fina bilder sen fredags, kommer fler sen. ;)

lite mat sådär runt 5 på morgonen är ju aldrig fel har jag hört! :)


onepiecemys!

Och så blev det visst lite mys med te och mackor framför tv:n i min älskade onepiece, bästa köpet i turkiet kan jag lova! :D

Torsdag och praktik!

Började vid 10 som vanligt, väldigt skönt må jag säga! Blev först att snitta upp lite nya blommor och göra dom dära 10 gravdekorationerna som vi ska göra varje dag, väldigt kul..
Senare efter lunch så började vi göra om i skyltfönstret och gjorde en del söta små planteringar att skylta med. 
Kom hem lite efter sex och nu blir det väl att packa för imorgon så kommer mamma och hämtar mig och kanske sandra, blir troligtvis relaxen imorgon igen. Mycket trevligt! :)
Här är några utav dom, inte så bra bilder men får la duga. :)

onsdag!

Sitter just nu och snackar lite skit med julia och funderar på om man ska städa lite kanske. Slutade praktiken vid 6 och då blev det att gå hem och sätta sig här och dega! Men ikväll blir det lite onepiece häng framför tv:n och njuta av dom sita dagarna/sista veckan som tjockis för sen så blir det att börja röra på fläsket och sakffa gymkort! :d
såhär feta var jag och sanna på praktiken/jobbet idag, mumsigt! är det lillördag så är det!

Praktik, dag 3!

Idag har jag fått göra lite olika saker, buketter som jag gjorde i förrgår och sorgbukett till en begravning , planteringar och gravdekorationer :)

beställt!

blev ett par jeans, en skjorta, en cardigan och en blus. Helt ok, men fårse om jag behåller allt eller skickar tillbaka något. :)

Easy come, easy go, That's just how you live!

Heej, kom hem från första dagen på praktiken för en timma sen typ. :) har städat och gjort lite gott att äta och nu sitter man framför tv:n. 
Tog ju tåg till linkan idag vid halv 8, så hann åka förbi lägenheten och lämna alla mina saker innan jag började vid 10. Idag har det mest blivit att snitta upp alla blommor som kom och även göra några gravdekorationer och buketter. :)
Bilder på en utav dom små gulliga hörstbuketterna jag fick göra. :)

och lördag..

sitter i lägenheten och funderar på vad man ska ha med sig för kläder hem som man kan ha på sig ikväll?!?! Ska ju ha fest för tilde på relaxen ikväll och vad kan man ha på sig då? jeans känns för varmt där inne och kjol känns för kallt om man ska ut..ååh har inga kläder och det suger!! Men en sak jag vet att jag ska ha med mig är ju bikini för här ska det badas bubbelpool!
aja, tar tåg hem vid 12 med beckis och sen sola med tilde när man kommer hem, sen vid fem går vi tjejer till relaxen! :)
ikväll festar vi för din skull snygging!

måndag, 10 oktober.

Tjabbe, har nyss dammsugat klart efter jag har gjort en mosskrans. Jag sandra erica och klara har ju som UF att sälja kransar, och nu håller vi på med mosskransar. Började göra idag och har redan tröttnat..iaf på mossa!
Blir väl att göra lite mat snart sen åka och handla, om det kunde sluta regna! 
Måste också berätta att min hårfön höll på att sprängas i morse, eller det kom gnistor och sladden brändes sönder. Höll seriöst på att kissa på mig, så nu funkar inte den längre..väldigt kul!
aja, pusshej! :D

Lördags!

Blev ju som sagt 18års fest i lördags och här kommer lite bilder på mig och sandris!

du får leva med det resten av ditt liv!

hejhopp, kom nyss in efter en liten mysig höst promenad med min lilla vovve. Innan det så var jag i stan med mamma och åkta till morfars grav för i tisdags så var den 6år sen han gick bort, saknar dig! 
Blev även att gå lite på marknaden och köpa hem lite marknadsgodis och så blev det att äta frukost på bakfickan, räkmacka är ju aldrig fel! :D
Nu blir det att städa i ordning lite på rummet för sen blir det att hämta Sandra på stationen för att sedan festa till det lite med fint folk. :D
Fick också med mig en mössa hem från lindex. :)

in the dark!

Har nyss tjutit klart till filmen Jag saknar dig, och jag kan lova att det var inte lite jag tjöt! Sjukt hemsk film..
Men iaf, förut så var jag en duktig flicka och var ute och gick och rensade tankarna lite. Duschat och sitter nu i sängen med gitarren i knät. 
Ska snart ta tag i packandet och sen lägga mig och sova tror jag. :)

kistdekoration!

Här kommer några bilder på kistdekorationen jag och Valentina gjorde idag. :) blev inte lika bra på bild..

give me everything..tonight!

Ligger i sängen och degar, slutade vid halv 12 och nu har jag ju inte för mycket att göra..inte ens städa! Hade bara floristik idag och då började vi med kistdekorationer , jobbade två och två och då jobbade jag med Valentina. Var faktiskt väldigt svårt men väldigt kul. Man tyckte inte att det blev så bra men sen när man la på den på kistlocket så blev det mycket bättre. Och för att vara den första vi gjorde så är jag faktiskt nöjd. :)
Men blir väl att packa för imorgon åker man ju tillbaka till vimmerby och sen bara slöa! :D

just can't get enough!

Ligger och myser i en nybäddad säg med nystädad lägenhet. väntar också på att klockan ska bli 10 så man kan gå ner och hämta tvätten  som man var så duktig att tvätta idag. :D
men medans jag väntar så blir det nog att ta fram den dammiga gitarren och sevad man kommer ihåg. :D
Godnatt med er, puss!

Engelska!

Hejhej, sitter just nu i skolan och har precis börjat med engelskan. Ska gå igenom en uppgift som vi gjorde förra veckan. Tidigare idag hade vi svenska och pratde typ om romeo och jula. Känns som att dagen går väldigt segt men överlever nog. Slutar vid tre och då blir det väl att åka hem som vanligt och funderar på att ta en liten promenix, har ju inte så mycket annat för mig.
Har även tvättid vid 5 så funderar på att ta chansen och tvätta lite! :)

lÖrDaG

Hejhej, sitter i soffan och tittar på repris av idol. Blir nog en väldigt lugn lördag för igår blev det gymnasiefest med massa fint folk. Blev förfest hos Stina sen vidare till chaplin. Kom hem runt 2 halv 3 kanske och dog i sängen med en gång.
Men det var inte lika kul att vakna vid halv 8 och huvudet höll på att sprängas. Men sen bli det pizza och ikväll blir det nog mys med bellis så tror jag överlever! :D

bild tagen i 9an!


RSS 2.0