Tagga FREDAG!

nyss ätit lite och nu blir det att bara tagga tagga och tagga inför kvällen. Blir att gå ut här i linkan med Sandra Erica och Emma, kan inte sluta på något annat sätt än bra! Så nu hög musik och fix! :D

Torsdag!

Hejhej, :) praktik idag till klockan sex, gjorde inget speciellt blev mycket buketter och sånt till butiken. När jag slutade så kom mamma och hämtade mig så åkte vi ut till ikano, först handlade vi mat så jag skulle överleva. :D sen tittade vi lite i butikerna och fick med mig mina små älsklingar som jag har tittat in ett tag nu, alltså ett par klackskor. ;) blir att ha premiär med dom imorgon, planeras utgång i linkan med klassisar! Men först träning såklart.

Nu blir det att packa upp all mat :D


as long as you love me

Tjenna! 
skola idag..igen! Blev historia på morgonen, hade muntlig redovisning som gick sådär. Är det något jag hatar så är det att stå framför folk och redovisa. På eftermiddagen så blev det att ha florist F och planera året hur det skulle se ut med planering och allt. Sen åkte jag och klara ner till stan för att få lite inspiration eftersom vi har ett tema som är Hunky Dory, så vi åkte ner till stan för att titta lite på deras kläder som de har. Kom hem runt halv tre eller  något och då blev det att göra något att äta sen stortäda som verkligen behövdes. Kan inte fatta hur man kan stöka till så fort som jag kan? städat idag, lika stökigt imorgon! 
Har även skrivit klart en analys på brudbuketten som jag la ut bild på igår. Så nu är den inlämnad och klar så nu blir det myskläder och någon film. :)
 

Brudbukett

Brudbukett som jag gjorde i fredags till brudmässan. Skulle göra något annorlunda så detta kom jag med! ;)

 


väligt dålig på att blogga..

Ja, som sagt väldigt dålig på att uppdatera bloggen. Tänker alltid på att göra det men kommer alltid något ivägen eller så glömmer jag bara bort det. men iaf, idag blev det skola till elva då vi fick sluta för vår lärare var sjuk som vi skulle haft i este. Så när vi slutade så passade jag och Kajsa på att träna i en timma, som jag inte har skrivit så har jag köpt nytt träningskort. Så nu jäklar ska här tränas och måste få snygg kropp till bal och student! :) Och ja, jag har beställt min STUDENTMÖSSA!! och bokat STUDENTKRYSSNING! inte långt kvar nu, eller?
 
Efter att vi hade tränat tog vi buss till stan så jag kunde lämna tillbaka mina skor som jag köpte förra veckan. Skulle även leta nya men blev bara sugen på att köpa en massa snygg klackskor istället. Men det är väl för jag verkligen inte hittar någor höstskor som jag verkligen vill ha. så var inne på nelly nyss för att hitta ett par skor till hösten men hittade mer klackoskor som jag gärna skulle vilja klicka hem. 

men nu ska jag skriva en analys som ska in imorgon :)
 
dom här snyggingarna skulle jag gärna vilja ha hem! 
 

All I need

Tjenna! Sitter på bussen hem, eller ska byta till tåg i rimforsa för det är typ ombyggnad på spåret. När jag kommer hem så blir det att packa sina saker för att åka ut till stugan i snokebo för ikväll ska jag Dennis bror och Ellen fiska kräftor. :D frågan är då, hur stor är chansen att viger några? ;)

Ja det är väl vad som kommer att hända ikväll. Bara en massa chill och mys! :D


Stockholm/Trosa

Igår så åkte klassen och vår lärare till Stockholm för att få höra och se hur de jobbade i Stockholm. Först fick vi åka till Årsta hallarna där de flesta butikerna köper sina blommor. Där fick vi typ "skylta" med deras saker som de ville att butikerna skulle köpa. Vi fick göra olika dekorationer och sånt. Kommer bilder på det imorgon eller något. Sen åkte vi in till stan och gick på studiebesök i kända blomsterbutiker och fick höra på vad de brukar göra. Vad de har för kunder och sånt, väldigt intressant att höra på faktiskt.

Sen blev det lite fri tid på stan, fick med mig lite hem. Blev en kjol, stickad tröja, topp, och lite smått. :) sen åkte vi till vårt vandrarhem som vi skulle bo på över natten, var en gammal lada som dom hade gjort sjukt fin med jacuzzi och massa.

Idag blev det att åka på visning och titta på en som jobbat i en av butikerna i Stockholm och hon visade upp en massa arrangemang. Som tillexempel, borddukning, festarrangemang, olika dekorationer. Väldigt kul att titta på och hon var väldigt duktig. :) inte alls så litet som vi jobbar här i Linköping kan jag lova.

Men nu ska jag sova, bilder kommer någon dag när jag orkar :D


Måndag

Ja det är måndag och skola som vanligt. Eller skola och skola, åkte till skolan för att ta skolfoto och sen skulle vi haft estet men vår lärare kom inte så vi var lediga hela dagen typ men satt i skolan till 12. Skolfotot vart som vanligt, förjävligt och hemskt. Men ändå vill man ta det för att hoppas på att man kanske skulle ha den turen att det skulle se någorlunda bra ut, tur att det var sista året! Efter skolan fick det bli en långpromenad och sen äta och plocka i ordning lite.
Nu tv sen sova! :)


Godmorgon!

..här ligger jag klarvaken när jag egentligen kunde sova till nio. Ja, jag har sovmorgon idag för att jag ska ha praktik, som jag alltid har på torsdagar. Får väl se vad det blir för kul idag, men efter så blir det iaf att städa och packa.

Igår i skolan så började jag och några till i klassen med två nya kurser som var historia och florist F. Ja jag undrar också hur jag ska klara florist F men får väl ta det som en kul grej, det är typ jag och 4 till i klassen som har valt till det, och det är den svåraste florist kursen som vi iaf kan välja till.

Ja, jag har även blivit beroende utav ett spel på mobilen där man har en egen farm, det heter hay day. Verkligen ett spel som man fastnar vid. Så nu ska jag spela lite sen upp och göra min i ordning. :D

Bilder från igår..


Hatar otur!

Ja som rubriken, jag hatar otur! Spillde nyss juice i hela min säng och på min dator. Så hela datan bara laggar och musen funkar typ inte. Har ingen ork till att byta sängkläder och börjar bli sjuk.. Kan det bli bättre?

Aja, skola denna veckan igen började med en hel dag med att bara lyssna på Hanna när hon berättade om projekt som vi ska jobba med. Ja det var väl vad vi gjorde i sex timmar igår. Idag blev det samhällskunskap och sen estet. Och som jag skrev innan så börjar jag bli sjuk så fick bli att åka hem och lägga sig i sängen och försöka må bättre. :) nu blir det iaf tv och hoppas hoppas hoppas på att datan kommer att fungera!!


RSS 2.0