Praktik

Tjenis!
Praktik hela dagen! Gjort en del begravning, både kistdekoration, vanliga dekorationer och buketter och en krans. Blev även en del buketter och sånt till butiken. Har haft fullt upp hela dagen så just nu älskar jag verkligen min säng, är helt slut.. När vi hade stängt butiken så följde jag med sanna till mio och tittade lite möbler och även till rusta. Vill också flytta och möblera min lägenhet, men det får väl vänta ser det ut som.

Imorgon blir det iaf skola sen ta buss till Jönköping för mys med min kära pojkvän. På lördag blir det även hockey med bror och Ellen. Så ser ut som en bra helg! :)


Onsdag

Hejhejhej!
Skola idag till tre, hade historia på morgonen och sen florist f. Dagen har gått rätt fort faktiskt och hunnit med rätt mycket. Vi i London-gruppen blev även förfrågade att vara med i skoltidningen om vårt arbete, den ska finnas både i skolan och skickas ut till de nya som söker till skolan till hösten. Rätt kul ändå! Efter skolan så blev det att träna en timma och sen hem och göra mat. Har inte planerat att göra så mycket mer idag så blir bara att ta det lugnt.
Imorgon blir det iaf praktik till sex, får väl se om det blir att göra något kul.


Candy Crush

Helt sjukt att man kan bli så beroende utav ett spel så mycket?
även att man fasnar på en bana i två veckor och blir förbannad på spelet så fortsätter man.
Ja, jag ligger alltså just nu i sängen och spelar candy crush. Har även vart i skolan
idag och hade bara en lektionså slutade vid 11. Blev ett träningspass
och sen ner till stan och sola,  jag har bränt mig lite i ansiktet känner jag. 
 
Blir att fortsätta med att ligga i sängen och försöka klara
bana 35 på candy crush..helt omöjligt!
Haha, sitter också och tittar påen massa gamla bilder, från typ 5-6an så söta!
 


25-02-13

Kändes faktiskt väldigt bra med en sovmorgon även att man haft en veckas lov. Började vid 9 idag och gjorde väl inte så mycket i skolan. Hade genomgång på ett nytt projekt som ska handla om exponering och tränade på att skirva kort. Efter skolan så blev det att träna, blev mage och ben, älskar när det inte alls är mycket folk på gymmet och man inte behöver anpassa sig efter andra så mycket. :) Gjorde lite mat när man kom hem och sen har det inte hänt allt för mycket. :)
 


vad för balfrisyr?

Hejhej!
Ligger just nu i sängen och funderar på vad jag vill ha för balfrisyr?
Hade ju tänkt att ha uppsatt så håret föll bakåt men det funkade inte som tänkt så vet inte vad jag vill ha.
Hade ju uppsatt förra året och om jag ska ha uppsatt iår så vill jag ju inte ha något
som liknar den jag hade förra året. Sitter och söker på google hela tiden i hopp
om att hitta en frisyr som jag fastnar för. Så har försökt samla ihop lite frisyrer som jag
fastnat lite för. Önskar att någon bara kunde komma och säga till mig vad jag ska ha för frisyr! 
 
Lite förslag på vad jag skulle kunna tänka mig..
 
Den jag hade förra året..
  
 

Torsdag

Tjatja!
La mig nyss i sängen och tänkte snart be Dennis ringa så man kunde prata lite. Idag så har jag vart hos Amelia och tolkat bakom Mimmi, sjukt länge sen jag ens satt på en häst. Senare så blev det iaf att åka in till stan och sola, som verkligen var behövligt och även köra ett pass på gymmet i en och en halv timma. Blev att köra rygg och armar/axlar. Jag som aldrig brukar köra armar är alltså helt död i armarna, och har även träningsvärk i benen sen gårdagens pass.

Imorgon blir det att gå upp tidigt för att köra ett pass på gymmet igen. Sen så kommer Dennis hem och då blir det att gå och prova frack till balen och sen ha fredagsmys. :)


Sportlov

Hejhej, ja som rubriken säger så har sportlovet äntligen börjat. Har inte planerat något speciellt. Men några dagar har ju redan gått och har vart i Jönköping från i söndags tills idag, känns som att jag verkligen mycket hellre hade stannat i Jönköping än att åka hem. Hade iaf några mysdagar med Dennis, blev film, god mat, bowling och en sväng på stan. :) och efter lite om och men så har jag bytt balpartner så nu ska jag gå balen med min Dennis istället. :)

Imorgon så blir det att träna med Tilde, och även försöka hinna med att klippa mitt hår och prova balfrisyr. Senare på kvällen så blir det myskväll med finaste vänner med god mat och massvis med prat. :)

Godnatt, pussss!


Söndag=balträning

Hejhej, har nyss gjort mig i ordning och ska snart åka till linkan för balträning. Och eftersom inte Adrian kunde komma på träningen idag så får jag ta med mig Dennis. Hoppas att han inte är allt för bakis.. ;)

Blev ju Relaxen igår, var mycket trevligt men blev bara två cider och åkte hem rätt tidigt. har vaknat både utav det ena och det andra inatt, samtal, sms och dörrklockan så är fortfarande trött och otaggad. Får även se om det blir att åka med Dennis till Jönköping ikväll. :)

Och måste bara berätta att jag var i skogen med Robin igår och sköt mitt första skott men vad man nu kallade det. Bössa, gevär?? Har ingen blekaste..


Fruktmys..ensam!

Kom hem från skolan och gymmet vid fem typ. Då blev det att göra lite mat sen somnade jag som en stock! Vaknade vid halv 8 och då ringde jag Dennis och pratade lite strunt med honom. Hade även köpt med mig lite frukt hem så gjorde en full tallrik som jag åt upp med en gång. Skulle haft den till filmen som började på 6an men kunde inte vänta.. Var ju tvungen att ladda upp för en fullspäckad dag på praktiken på något sätt, Imorgon kommer alla killar stå som yra höns och försöka köpa blommor, ska bli kul! ;) önskar dock att min pojkvän kunde vara här imorgon!


Dålig uppdatering!

Hejhej! Vart rätt dålig på att blogga sen vi kom hem från London. Men har haft lite att stå i. Eller rättare sagt så har jag skrivit cv:n och letat jobb som skulle passa. Har även ändrat lite planer, eller lagt till en reservplan. Hade ju tänkt stanna i linkan efter studenten och jobba, men nu har både jag och Dennis blivit mer sugna på att dra till Kalmar/Öland. Mycket mysigare där tycker jag! Så har sökt typ alla blomsterbutiker som finns där och även fik, affärer och kiosker. SÅ SNÄLLA GUD, GE MIG ETT JOBB, ELLER IAF ETT SOMMARJOBB!

Nu sitter jag iaf i skolan och ska ha historia, skit trött och vill bara hem. Känner mig ful, äcklig, blek och ont i huvudet..alltså en bra dag? Ge mig ett jobb som sagt så tar jag mer än gärna studenten nu!

Liten bild på min finfina studentmössa!


Lite sena bilder från London!


RSS 2.0