follow me home

Skola idag till tre, jobbade med grupparbetet på floristiken hela dagen. Känner att det verkligen inte blev som man hade tänkt sig. Men när jag kom hem vid halv 4 så la jag mig i sängen och halvsov lite och satt här . Sen vid 6 så tog jag buss till stan för att träffa amelia och en från hennes klass. Blev att ta en fika/ glass på donken. :D 
Kom hem runt 8 och då blev det att börja packa för imorgon åker jag hem som vanligt. Blir att dra till bella direkt när jag kommer hem och ha en otroligt trevlig kväll med bella och tilde. :D
Fick även med mig en billig ring hem från stan. :)
god glass!
äcklig glass!

hahahaha, fett snygg kåmpis!

Ååh, jag måste bara säga att jag är fett avundsjuk på beckas snygga utseende. 
rebecka lilja är min kåmpis!

talking to the moon.

legat hemma i sängen hela dagen och segat och hostat. Sov ett tag och suttit vid datan, alltid lika kul att avra sjuk! :D Men nu sitter jag och försöker komma på 800 ord till en uppsats som ska vara inne imorgon , är uppe i 256 ord än så länge. Det roliga är ju då att jag inte kommer på något mera att skriva..
finns inte så mycket mera att berätta om min roliga dag, men kommer nog få sitta med uppsatsen hela kvällen hoppas ni får det lika kul som jag!
pusscornelia'

next to you

ligger just nu i sängen och tycker lite synd om mig själv. Har otroligt ont i min hals och hostar massa så det blir att vara hemma från skolan imorgon och sova! 
tänkte skippa skolan idag också men vid kvart över 7 så gick jag upp och gjorde mig iordning iaf, lite stressigt där kankse. hade matte på morgonen och svenska på eftermiddagen, inte så rolig dag helt enkelt. 
kom hem och gjorde nudlar sen la jag mig i sängen och sov. blir nog att fortsätta med det snart. :)

måndag, 28 mars

Skola idag , våran mentor hade inte planerat något på våran första lektion som var mentorstid så hela klassen fick åka till donken och blev bjudna på glass. mums! sen på eftermiddagen hade vi engelska och då skrev vi en fabel och sen skulle vi göra en liten pjäs? typ som vi ska spela upp nästa lektion. 
Blev stan efter skolan med sandra erica och klara , fixade prao och tittade lite i affärerna. Hittade en jätte fin jacka men hade självklart inga pengar kvar.
Fick allt en liten bild på några i klassen när dom satt och tjockade sig med glass. ;)
Och visstja , idag så fyller min kära bror 19 GRATTIS! :D

sommarkläder!

lite bilder på det jag köpte i kalmar igår och i linköping idag. :)

Kalla mig dåre!

Heeeeej, inte blivit så mycket bloggande på några dagar men tror inte att det är så många som är så ledsna över det. Men iaf, blev en mysig helg i kalmar med mathias hos hanns syster. Igår blev det att gå på stan och fick allt med mig lite saker hem som jag ska visa sen. Men idag så tog vi ett tidigt tåg hem så vi var typ hemma lite över 10. Åkte och tittade på när mina kusiner spelade fotboll i idrottshallen och sen så åkte mamma pappa och jag till linköping för att inhandla lite nya saker till lägenheten. Köpte två tavlor två hyllor en lampa och lite småsaker. :) Fick även med mig en bikini och en typ blus . :) 
När vi kom till lägenheten fick det bli en riktigt storstädning och möblera om och sätta upp tavlorna och hyllorna.
så såhär ser det ut nu. :)
inte riktigt klart än, ska ha in en fåtölj och en byrå. :)

Begravningstema


rainbow of love

Skola idag, hade som vanligt florist hela dagen. Först så skulle vi göra en gravdekoration som vi skulle göra på typ 40min och annars brukar vi få typ 2 timmar. :O
Sen på eftermiddagen så fick vi typ lära oss att skriva kransbandstäxter. Ha, det var riktigt svårt kan jag lova, men väldigt kul. :D
Men nu kom jag nyss hem, blir att göra lite att äta sen packa för i helgen så åker jag och mathias till hanns syster i Kalmar. :)

sommarskor


onsdagsmys!

Har vart en duktig flicka idag, eller jag tycker det iaf. Först skola och hade idrott sen när jag kom hem så blev det att gå ut och gå en runda. När jag kom hem så tog jag tag i mitt liv lite till och städa hela lägenheten, plockade undan allt, diskade, dammsugade, dammade och torkade golven. Sen när jag hade gjort det så kände jag att det var dags att sova lite så sov typ 3 timmar och vaknade vid 7. 
När jag vaknade så tände jag lite ljus och myste till det lite, man vet aldrig när man kommer ha såhär fint i lägenheten igen. ;)
Kommer bild på mina nya skor sen. :)

Glad tjej !

Var ju som sagt på jobbintervju förut och det gick AWESOME bra!! Hon behövde inte ens tänka på det utan jag fick jobbet med en gång. Snacka om skönt, så i sommar kommer jag att jobba på fredensborgs restaurang. :D
Men nu sitter jag i sängen och försöker få in lite till provet imorgon men går verkligen inte bra, svårt att ha allt på datan, finns ju så mycket annat som är roligare där.
Men nu blir det snart sängen för imorgon ska man ju med tåg ska ska upp vid 5, kuul!
Men en rolig sak till är ju att jag fick med mig ett par sommarskor med mig hem från stan förut, längtar till Turkiet och sommar! :D
min finis och jag innan marknadsfesten 2010!

svenska lektion

sitter just nu på svenska lektionen och lyssnar på när läraren läser upp en bokrecension. låter verkligen inte som man brukar göra? Men iaf, blir att gå tidigare idag för att jag ska på jobbintervju på fredensborg vid kvart i 6. Nervös kan jag lova! :O
Men innan så blir det stan i vimmerby med mamma och titta på ett par skor som jag förmodligen ska köpa och sen hem och plugga till idrottsprovet imorgon. :)

måndag 21 mars

Skola idag, började vid 9 och då blev det att lyssna på en föreläsning. Det var typ en tjej som berättade om sitt liv och vad som hon vart med om som liten. Var faktiskt väldigt intressant , tänk er en 13årig liten tjej vapenråna ett ställe? sjukt!
Men sista timman innan lunchen så fick vi jobba med vårat projekt , vi ska ju jobba i grupp och planera en begravning.
Sen på eftermiddagen så hade vi engelska, gjorde typ en massa olika uppgifter , och nu ska vi skriva en fabel och min handlar om elefanten Kurt. :D
Slutade vid tre och då åkte jag hem och gjorde lite att äta och nu sitter jag här. Blir nog att göra lite matte sen diska!!

INTE igår! ;)

satt och tittade på massa kort med mamma förut, hehe älskart!
hehe, blev lite mycket bilder idag men det är ju kul ibland. :)

gårdagen!

Ja igår blev det ju fest..igen. Hehe känns som att man är ute varje helg, och så är det ju också eller iaf nu dom senare helgerna. Men igår så blev det faktiskt väldigt lugnt. Åkte in till julia vid 6 och drä var också, tinna bella alice och senare kom hanna , felicia och nathalie. Trror att ajg fick med alla? :)
Men runt halv 8-8 så drog vi till en liten lokal som anton och någa hade hyrt. Var faktiskt väldigt kul till en början men sen började massa gå så vi dror också vidare ner till någon som hade fest i någon lägenhet på stan. Var inte där så länge och blev att åka hem runt halv 2 och har vart med om bättre kvällar faktiskt. :)

begravningskrans 18 mars !

har gjort begravningskransar hela dagen. och som vanligt på fredagar så orkar våran klass inte med mer så blev lite oseriöst.
Men snart så slutar man och då tar jag tåg hem och ikväll blir det mys med mathias sen imorgon så blir det förmodligen fest. :D

begravningskrans

här kom en bild på min krans som inte är klar. Kan ju inte säga att jag är nöjd med den men det är ju faktiskt den första jag gjort. :)

torsdag den 17 mars

Nyss ätit lite och sitter just nu och tycker synd om mig själv för att jag har så himla ont i mina fötter. Att stå upp en hel dag kan göra sjukt ont. Hade som vanligt på torsdagar florist hela dagen. Började med att vi fick stå och klä en stor halmstomme eller vad det heter för att vi skulle göra varsin begravningskrans. Och det tog typ 4 timmar att stå och klä den så man blev rätt trött påt. Men sen så fick vi iaf börja hålla på med blommor och då blev det självklart mycket roligare.
Blev inte helt klar men ska fortsätta med kransar hela dagen i morgon också.
Klara följde med mig hem ett tag när vi hade slutat, sen när hon hade åkt gjorde jag mat och nu sitter jag här och segar. Ska packa lite hade jag tänkt sen får man se vad man gör. :)

love!

dom här snyggisarna blir snart mina !

here in the real world

Skola till elva sen hem och städa efter mina små gäster som jag hade igår. Somnade visst ett tag också så har inte gjort så mycket. Men känner verkligen så här efteråt att jag skulle gått ut i det fina vädret och tagit en promenad. Men aja , får hoppas på fler fina dagar. :D För nu vill jag verkligen ha vår och en massa sol, och skulle ju inte vara fel om det var maj nu så man kunde få ligga på stranden i turiket. :D
bild från förra året när vi var i stockholm med skolan. :)

tisdagskväll!

Åhh vad jag tycker om sandra och erica ibland, iaf när dom kommer hit och gör mat och köper tårta. :D <3


rubrik!

Nyss packat alla mina saker för nu vid 2 eller vid 4 så tar jag tåg tillbaka till linköping. Om jag tar två tåget så blir det nog en liten promenad i det fina vädret när jag kommer fram. Och så blir det förmodligen att städa lägenheten, usch så den ser ut. Och så har jag ju typ inget att äta där heller så får se om jag överlever veckan för är inte så sugen på att åka och handla.

dags att sova..

hopp då var denna dagen slut och kan säga såhär, det är verkligen inte så kul att fylla år längre. har vart själv hemma hela dagen så fick sjunga för mig själv i morse sen vid 3 så körde mamma in mig till stan för att ajgs kulel fika med mina fina! 
Kom hem vid halv 7 igen och då följde mathias med mig hem och mormor kom, blev att äta tårta igen så det blev en hel del fika under dagen. 
Fick mest kläder och pengar  och det mesta visste jag redan att jag skulle få. :) Men tack så mycket mamma , pappa , robin, mormor och mathias för dom fina sakerna! :)
bild på mammas goda tårta, tycker inte om någon annan tårta en den typ och vill alltid ha den på min födelsedag. :) 
Och en bild på min söta vovve i fönstret. :)

- - -

Nu snart så kommer mamma hem för att köra in mig till stan. Blir att träffa mina fina och ta en fika på 48:an. :) Inte helt fel att vara ledig både idag och imorgon. ;)

14 mars=MIN FÖDELSEDAG!

Tjenare alla! Ligger i sängen och som vanligt när man fyller år så kan man inte sova ;) Men min dag ser iaf ut såhär, först äta frulle=tårta sen ut och gå med agnes sen in till vimmerby för en fika med bästa Julia och Bella! :D
Sen vid 6 så kommer mormor hit och så följer mathias med hem och då blir det mer fika och paket hoppas jag ! :D hehe
ni är dom bästa ! ♥

13 mars

Sitter i soffan och tittar på solsidan med familjen.
Men idag så tog jag och mathias tåg upp till linköping för att titta lite i affärerna och fick 3 tröjor utav mathias för jag fyller år imorgon , tack älskling! :D
Kom hem vid halv 7 då blev det att gå ner till affären med agnes och sen hamnade man här. Blir film snart sen får man se vad man gör. Men blir nog att lägga sig tidigt eller något för imorgon så fyller man år! :D
Kom lite bilder fråni fredags som var en helt underbar kväll med underbara personer! :D
Blev ju förfest här sen vidare till metropol där man bosatte sig på dansgolvet. :)

PANIK!

sitter på tåget hem efter en dag i skolan med massa florist. Har gjort gravdekorationer hela dagen, svårt kan jag lova. :O Men nu kommer man hem vid 6 och då kommer jag typ ha PANIK för att ska ha förfest hemma hos mig ikväll innnan metro så ska komma lite trevliga. Och dom ska typ komma vid 7 halv 8 och jag ska städa hemma plus att jag ska duscha och fixa mig. :O
Men man får hoppas på en awesome kväll! :D
Den första jag gjorde, inte så lyckad! ;)
andra jag gjorde, inte så fin heller men bättre än den första. ;)
bild på allas första dekoration. :)

born this way!

tjabba tjena hallå! Idag så vart vi i skolan till 12 , fick en massa oliga uppgifter som vi skulle gör och jag, klara , sandra och erica fick göra store dekorationer som någon hade beställt. Fick inte göra så mycket på dom för jag skulle på hälso prat sak som man alltid gör typ. Hon sa att jag åt för lite? :S
Men aja, vid 12 så tog vi tåg till Norrköping med klassen för att gå på UF-mässa och titta på massa UF-företag. Tog tåg hem igen vid 4 och klara missade ju självklart sitt tåg så fick vara med henne på stan. Åt lite sen tittade vi lite sen åkte hon till stationen och jag hem.
Nu blir det att packa för imorgon tar jag tåg hem IGEN för imorgon kör vi på fest! Sen blir det en myshelg med mathias och på måndag och tisdag är man ledig så blir att vara hemma på min födelsedag. :D
dekorationer

kläder!

detta fick jag med mig hem idag, :)

Onsdag 9 mars!

Fick ju ta tåg från vimmerby idag på morgonen , blev att sova hela vägen. Hade idrott som vanligt och slutade vid 11. Då tog man buss till lägenheten med sandra och fixade oss lite sen drog vi ner till stan. Blev allt att man fick med sig lite saker hem. Kommer bilder på det sen. plus att jag köpte paket till mig själv för jag fyller ju år på måndag, eller det var ju mamma som betalade. :D
Fick med mig en liten suddig bild från idrotten också. :)

Tisdag 8 mars

Sitter just nu på tåget hem igen för smart som jag är så glömmer jag mitt bankkort hemma efter att jag hade det i jackan när vi åkte skidor. Hade inget att äta i lägenheten heller så skulle ju dö + att jag ska till stan med sandra imorgon och leta lite kläder till helgen och fixa APU.
Men blir att åka hem och duscha och sen lägga sig för att orka upp kl 5 imorgon igen! JIPPI! :D

haha!

är du lite mys-sugen? ja om det går fort så!

Hundfjället/ Tandådalen!

Idag så vaknade man tidigt för att min kära broder skulle åka vasaloppet. Blev att lägga sig vid tv:n och titta på starten och följa honom på datan. Men sen vid halv 12 så tog jag och amelia buss till backarna så det blev att åka tills nu typ. Lämnade tillbaka skidorna innan vi åkte hem också och sa hejdå till våran nya polare som kör bussen. ;) Pratade med mamma förut också och hon berättade att robin hade kommit i mål på tiden 8h. Duktig bror man har! :D

lindvallen

idag så blev det att ta buss till lindvallen för att åka lite skidor där. Kom dit runt halv 11 åkte lite sen åt vi på donken. Satt där ett tag för vi var så trötta i benen och det vart dåligt väder där ett tag. Började blåsa och snöa massa så man såg inget när man åkte i backen.
Men sen tog vi oss upp i backarna igen och åkte till halv 4 för sen skulle vi med buss hem igen. Nu sitter vi trötta i soffan och tittar på disney channel. :D

Hundfjället!

Upp tidigt i morse för att åka och hyra skidor och fixa skidpass. Åkte i några timmar sen så kom pappa och hämtade oss för vi skulle hem och äta. Åkte tillbaka runt halv 5 för kvällsåkning ett tag sen skulle vi ja ta buss hem som gick mindra bra. Haha! Men imorgon gör vi ett nyt tförsökt med bussen och ska försöka ta oss till lindvallen och åka lite. ;)

Vi har det bra, vi här bak i bilen!

Sitter i bilen på väg mot Sälen nu och bredvid mig har jag Amelia. Bilen är proppfull med väskor, mat, skidor och människor MYS!
Åkte runt 8 imorse och kommer fram vid 5 tror jag, då blir det att åka till stugan så får vi se vad vi hittar på ikväll. Men nu ska vi snart stanna och fika lite sen blir det att sova. :)

onsdag!

hade bara idrott idag så slutade vid 11 då blev det att dra till donken med mina tjockisar. Tog tå hem till vimmerby med klara vid halv 1 och sen när jag kom hem stod mathias och väntade på mig på stationen. Åkte hem till honom, la oss framför tv:n och sen vid 4 kom pappa och hämtade mig för jag skulle åka till RONJA och lämna CV sen åkte jag tillbaka till mathias igen. Pappa kom och hämtade mig runt halv 8 igen , då blev det en promenad med agnes och nu ska jag packa klart allt till imorgon. :)

Right here, Right now !

här sitter trötta cornelia och försöker komma på vad hon ska packa ner i väskan till sälen. Tar ju tåg hem imorgon igen för på torsdag så drar jag till sälen och tar med mig amelia. :D Blir att stanna där till måndag så det är ju inte så länge.
Idag så hade man ju skola, matte på morgonen sen svenska på eftermiddagen. På svenskan så fick vi välja ut varsin bok som vi skulle läsa och skriva om. Och så fick jag sandra och erica redovisa våra böcker som vi läst innan. Håller på och dö varje gång som man ska prata in för folk sådär.
Men nu blir det att städa lite och packa klart allt sen SOVA! :D
Och massa grattis till erica som fyller år idag! :D
bara 14 dagar kvar tills det är min tur! ;)

RSS 2.0