orkar inte gå upp!

ligger i sängen och klockan ringde för en havtimma sen och jag har inte gått upp än. Men blir väl att gå upp så fort jag har bloggat klart, och det är väl snart eftersom jag inte har så mycket intressant att skriva om. Men idag blir det iaf jobb till klockan sex och sen hem och plocka i ordning och skulle gärna vilja träna men är ju så mörkt när man slutar och måste ju ta mig till skolan!


tre år gammal bild på mig och agnes! :D

studentklänning..

och där råkade jag beställa hem min studentklänning, känns lite tidigt men helt rätt! 

Snö..redan?

Okej att jag vill ha jul och snö men inte när jag ska GÅ hem från praktiken. Det kan ju snöa när man är inne, typ på kvällarna! :)

Men på praktiken idag så blev det iaf att göra klart lite till begravning, dekoration till kyrkan och småplanteringar. Seg dag och har vart helt fantasilös! Men nu har vi börjat få in amaryllisar och hyacinter, så mysigt med julblommor!! :D

Nu ska jag packa och värma mig lite, såg ut som en snögubbe nr jag kom hem typ, plus att jag hade glömt stänga fönstret så det hade snöat in i sängen.. :( alltid otur!


Frukost på praktiken!

Praktik idag, nu sitter vi och har lite frukost och kafferast! :)


Onsdagsmys!

Spenderade min eftermiddag tillsammans med min saknade vän becka. Blev en fika/middag och titta runt lite på stan. Fick med mig ett par nya löpaskor hem för nu ska jag verkligen ta tag i träningen!

Åkte hem till becka en snabbis sen för hon skulle duscha och sen åka iväg igen. Så nu är jag hemma och ska städa lite och sen lägga mig. Älskar att det snart är höstlov! :D


Historia!

Sitter just nu på historialektion är väldigt uttråkad. Har haft prov och muntligt prov. Nu sitter man och väntar på att alla ska få reda på sina nuvarande betyg sen blir det att börja titta på film. Kände bara för att skriva något så jag skulle ha något att göra ett tag iaf.

Efter skolan så blir det iaf att träffa min saknade vän Becka på en lite fika. Sen hem och städa och bara ta det lugnt!


Live my life!

Hejhej! Skola idag till två typ. Började med samhäll som var lika segt som vanligt. Sen hade vi estet och höll på med indesign och massa, inte min starkaste sida kan jag lova!

När jag kom hem så blev det att byta om till träningskläder för att gå ut och ta en långpromenad. Gjorde det för att Kajsa inte kunde träna idag och kände att jag var tvungen att göra något! SKA GÅ NER I VIKT NU! Men nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska börja plugga för har historia prov imorgon. :)


En ny vecka

Nu är jag tillbaka igen! Min helg bestod utav två dagar i Ullared, lugn lördag och pluggsöndag. Alltså inget intressant! Idag så har vi jobbat med vårt projekt i skolan och haft "prov" på latinska namn på krukväxter. Slutade vid 12 så då gick jag och Kajsa och tränade och sen åkte jag och solade, är verkligen en blekfis!

När jag kom hem så pusslade jag lite med mitt fotoalbum som jag håller på med. Och nu så ska jag beställa hem alla kakor som vi sålt, sålde något på 200 burkar så har väl tjänat något på 5000kr. :)


På G hem!

Sitter på tåget hem till kära Vimmerby just nu. Åker hem idag för ska ju till Ullared imorgon och handla en hel del skitsaker som man oftast lyckas göra när man är där. :D

Haft praktik idag, blivit begravning , buketter, gravsmyckning och lite smått. :) fick även vara själva i butiken idag (vi=jag och en till praktikant) för att Sanna var tvungen att åka till banken och lite. ;) nu kommer hon snart och tittar biljett så bye!


Onsdag!

tjenixen, var väl en vecka sen eller något som jag skrev något sist. Men ahr inte hänt så mycket sen dess. Skola, hem på helgen, skola och imorgon praktik. Dennis har vart här sen i lördags , så har blivit god mat och mys men även en del plugg och träning. :)
Imorgon har jag praktik igen och åker även hem efteråt, för på fredag så åker man till ullared med mormor kusin mamma och massa fler. Har hyrt stuga och ska stanna till lördag, som vi brukar göra varje år. 
dags att packa och plocka iordning lite sen sova! :D
 
Kommer kännas tomt utan min favorit inatt! 

Brudbukett nr 2!


Brudbukett på praktiken!


Plugga?

Plugga är inte riktigt min grej, är inte så taggad på prov imorgon... Inte min grej inte min grej!


Och så söndag..

Idag har det bara blivit bakishäng efter en sjukt bra kväll på metropol igår. Fick äntligen träffa mina fina vänner, och se Norlie & KKV och bara ha en riktigt bra kväll. Blev att åka in till Felicia till en början och sen vidare på förfest hos sebbe ett tag. Ja, idag så har det blivit att slappa framför tv:n och sen åka tillbaka till linkan. Funderar på att gå och handla lite och sen den stora höjdpunkten SOLSIDAN! :) har faktiskt inte så mycket mer att skriva för mitt liv är så ointressant. :D 
 

PRAKTIK

tjenna, praktik idag och känns som att man har haft fullt upp hela dagen,helt slut i benen och fötterna. Men har blivit att packa upp en hel del nya varor som jag sen har fått prismärka och exponera ut i butiken. Sjukt snygga saker som vi fick hem, ville köpa allt och flytta till större lägenhet och inreda för fullt! :)
Blev även att göra dekoration till kyrkan och lite småsaker. 
Men nu blir det iaf att ta något lätt att äta och sen packa och städa, för imorgon ska jag äntligen hem, haha har haft hemlängtan denna veckan kan jag lova! inte var hemma på av länge känns det som. :D längtar till god mat och att bara vara hemma! 
 
 
 
 

Saknar min bebis!

Saknar min lille vovve där hemma!!


Nya klackisar!


En ny vecka!

HejHej, måndag idag som alla förhoppningsvis redan vet om. Skola idag och idag började vi med ett projektarbete tillsammans med Ikano och Ung cancer. Det projektarbetet innebär att vi i fyra grupper ska komma på dekorationer och sånt som vi skulle ställa ut på ikano. Blev faktiskt väldigt nöjd med min grupps slutresultat, så om ni vill se så är vårt arbete utanför cubus på ikano. :)
 
När alla grupper var klara så åt nästan hela klassen på IKEA och sen tittade vi självklart lite i butikerna för vi skulle inte vara tillbaka i skolan förs halv två. Och kan säga att det inte är bra för en som har lovat sig själv att inte handla något nytt på ett tag att gå i butiker. Speciellt inte när man hittar ett par skor som man tittat på och ser att de är på rean. Så fick med mig ett till par skor efter att jag redan köpt två. Köpte ju ett par klackskor i torsdag och ett par höstskor i lördags. :) får bli bild på dom sen. 
 
När vi kom tillbaka till skolan så blev det att hålla på med projektarbetet och planera vad vi skulle sälja för att få in pengar. så vi bestämde oss för att sälja kakor som man brukar sälja för att få in pengar till klassresa. kommer inte på vad de heter nu men om det är någon som fattar så är det bara att säga till om man vill beställa. :D 
 
Blev även träning efter skolan, så sjutk skönt att vara igång igen! :D 
 

efterbliven tjej där på slutet! :D 

RSS 2.0