längtar nästan lite till jul !

åhh, sitter och tittar på simpsons och det är ett program om när dom firar jul. Börjar verkligen längta till julen nu, den är så mysig och att vara hos mormor med alla i släkten. Det är bara så mysigt !  Gör jul godis och lyssna på julmusik :) lyssnar på julmusik nu med bella hehe
Jag och bror , julen 2008
söta Sandra idag i skolan :)
Denna dagen var inte heller så nödvändig ,
film första lektionen sen läsa bok på andra
och i morgon har vi bara idrott sen slutar vi :)

drygt

sitter i skolan nu och har svenska, det är drygt kan jag lova. Har suttit och läst en bok i snart 3 timmar och jag fattar fortfarande inget utav den. Den handlar typ om ett par som har vart tillsammans jätte länge och nu har tjejen fått bröstcancer. Sen så har det inte hänt så mycket mera.

facebook.se

hehe , jag har inget liv så kan typ alla facebooks statusar utantill nu känns det som iaf ;)
men man orkar seriöst inte göra något efter skolan. :o

Måndag

Idag så blev det skola som vanligt , hade först matte i 3 timmar. Fick börja göra en massa tal men det var ganska lätt för det var saker som man hade gjort innan. Sen va det mat men det var ju inte det godaste jag ätit. Sen hade vi engelska i 3 timmar som var väldigt drygt för våran engelska lärare kan typ inte prata eller man hör inte vad hon säger.
Kom hem någon gång efter 3 och då blev det att laga lite mat det blev fiskpinnar och potatismos, mums! Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt med film eller något.
bild från igår , mys med film och kex!
Just nu sitter man och tittar på simpsons

långa nätter

Igår blev det då fest hos Bob blev också att äta lite kräftor. Det var faktiskt jätte kul även att det hände en hel del saker som inte var så bra. vart lite blod, tårar och ja massa mera.  Var skönt att komma hem och vara lite med dom i Vimmerby. Men nu är man tillbaka i Linköping och försöker lära sig sin nya mobil som mammi var så snäll och köpte till mig idag för min måste ha gått sönder i natt. Kommer verkligen sakna min gamla mobil. :'o

min mobil :(

Åhhh, min mobil är helt trasig den går inte att få igång eller något.
Så nu följer mamma med mig till Linköping för att köpa en ny.
 Jag vill ju inte ha en ny ! :O


ikväll !

nu sitter jag i soffan hos Nathalie och taggar inför fest ! :D





Igår..

orkade inte blogga igår när jag kom hem från linköping för resan hem var nog det värsta jag vart med om. Först så gick tåget sönder när vi hade åkt en bit så vi fick vänta 30min för att kunna åka tillbaka till linköping. Där fick vi sen byta till buss till kisa och då visste dom inte om dom kunde fixa en buss som gick till vimmerby. Men när vi kom till kisa så var det en buss som gick mot vimmerby där som vi åkte med i, då kände man att det skulle bli skönt att svart vara hemma men nej då hamnade vi i en jätte lång bilkö för någon hade kört i och där stog man iaf i 20min. Så jag skulle vart hemma vid 6 men kom hem vid 8.
Här är lite bilder på det vi gjorde igår när va hade florist.
Vi skulle göra färgcirkeln som vi hade målat innan
Hehe bilden på mig längst ner var ju inte den snyggaste. :)

Vattenfärger.

Sitter i skolan just nu och har rast. Har suttit och målat med vattenfärger, vi har målat en färgcirkel för det är tydligen bra att ha när man är florist. Så att man ser vilka färgen som framhäver varandra och massa. Sen i eftermiddag så blir det att vara i florist tekniksalen och hålla på med blommor med dom som går i 2:an. Efter skolan så åker jag först till lägenheten, packa och plocka undan lite sen tar jag tåg hem till Vimmerby blir att vara hemma i helgen så mamma kan tvätta mina kläder. :)

photoshop

Jag och min bebis
blomma
Jag och bror, mina läppar är så röda på den normala bilden också.
Jag
detta sitter jag och pyssnar med nu.
Haha, asso detta är typ det jag kan på photoshop
och kan det typ inte det ser ju damp ut
men man lär sig nog mera med tiden . ;)

torsdag!

Idag i skolan så hade vi datorkunskap från halv 9 till 11. Vi fick lära oss om photoshop som var väldigt kul. Sen på eftermiddagen så hade vi florist teknik. Vi fick plantera olika blommor, eller heter det plantera ? :S Men iaf vi skulle göra saker som vi skulle sätta inne på andra byggnaden. Det var väldigt kul men svårt att komma på vad man skulle göra för att det skulle se bra ut.
Men nu så har Isabelle åkt hem till Vimmerby och jag ska vara här själv tills i morgon. får se vad jag hittar på ikväll men blir väl tv :) Men i morgon så far jag också hem :)

Nattinatti

Nej nu blir det att gå och tvätta bort sitt smink borsta tänderna och gå och lägga sig.
I morgon blir det att ha florst hela dagen det ska bli såå kul ! :D
puss godnatt :*

the city

tog bussen ner till stan förut för att möta upp madde isabelle och melina. träffade också på natta och frida som också var på stan. Gick och tittade lite med hatar verkligen H&M för man hittar verkligen inget i affärerna. Men kände verkligen att jag behövde en tunika så gick till gina tricot och köpte en tunika som typ alla har. Men det skiter jag i för jag behövede verkligen en för har typ bara en massa tröjor som man har till jeans. :)

vill ha mammi

har tittat på detta innan men när jag väl var i Göteborg så hittade jag det inte , blir så sur!

nödvändig skoldag

känner verkligen att denna skoldag var så nödvändig. Den började med att vi träffade våran idrottslärare som man typ inte hör vad han säger för att han är från tyskland. Pratade om vad vi tyckte att han skulle bedömma när han satte våra betyg och så berättade han lite om sig själv i 45min. Sen så gick vi til idrottshallen och hade idrott sen så slutade vi vid 10:50. Kul att vi ska ha så varje onsdag också. :) Dom har också ett jätte fint gym på skolan eller skolan äger det inte men jag funderar iaf på att börja träna där efter skolan typ :) måste börja röra på mig...
nu när jag kom hem så var jag jätte hungrig men vi har ju inget att äta så det blev två utav mammas hemmagjorda tekakor och en banan :) sen blir det stan med bella runt 4 när hon har slutat.

100 läsare !!

haha idag så hade jag 100 läsare för första gången
jag är bara så bra,  känner mig typ som kissie nu :o :D

sweet

haha, photoshop är bara för kul :D

Dagens blommor

Detta har jag gjort idag i skolan, skulle haft mentors tid men våran mentor var sjuk
så vi fick hålla på med blommor ist :)

skolan

sitter i skolan nu snart börjar vi våran lektion igen. Hålle rpå med blommor och gör en masa olika saker. men nu måste jag gå in på lektionen så hejdå :D

22:43

sov från typ 5 till 8 förut så har lite svårt för att somna.
Blla ligger redan och sover tror jag eller ser ut som det iaf,
fårse om jag kommer kunna somna innan 12 men ser inte ut som det nu.
Är jätte pigg! :) Rolig bild jag hittade också..

ååh, agnes

Fick en bild på agnes nu när hon har klippt sig saknar verkligen min lilla vovve. Blir att åka hem i helgen och hälsa på henne :) Hon har ju typ ingen svans kvar ser det ut som hehe men hon är ju bara för söt!

right now

Idag så började skolan på riktigt, eller vi hade matte och engelska. Gjorde inte så mycket på matten gjorde vi ett typ test i grupper som var för åk 6-7 haha det var faktiskt svårt. Sen på engelskan så gjorde vi också ett litet test gick väl bra men suger ju på engelska.
Slutade vid 2 så satt och väntade på att bella skulle sluta och nu sitter jag här. Bara ta det lugnt ta något att äta och sen ska vi iväg och handla lite småsaker som behövs. :)
bild på hur jag ser ut idag
och en liten bild sen fredags när vi fick göra en massa uppdrag. :)

22:04

Sitter helt själv i våran stora lägenhet i natt är det första gången man sover här själv. Sitter och tittar på lite kläder på H&M men har ju inga pengar så det är ju inte så kul, och så tittar jag lite på bilder från skolavslutningen känns som att det var igår :O.  I morgon hoppas man att man pratar lite med dom i klassen för nu finns det iaf en del att para om. :') hehe.. 


finns inte så mycket mera att skriva, film på 6:an nu vet inte vad den heter men hoppas på att den är bra :)

söndagen den 22 augusti

Igår så blev det att åka hem till vimmerby till min mathias. Blev bara att at det lugnt för jag kan typ inte röra mig för jag har världens träningsvärk i hela kroppen.  Idag så har vi inte heller gjort så mycket tittat på tv och är själva hemma så ska laga lite god mat snart sen åker nog jag tillbaka till linköping så jag slipper gå upp så tidigt för att åka tåg. :) I morgon börjar ju skolan på riktigt också så får hoppas på att det kommer att vara bra. :)
har dåligt med bilder så därför är mina blogginlägg väldigt tråkiga men det blir bättre sen när jag har mina egna dator. :)
pusscornelia'

helt otrolig kväll !

Haha, det  är typ det man kan säga om gårdagen. Vi ettor blev ju nollade utav treorna och ja dricka blev det första vi fick göra var att klunka en 7,0 cider. Sen så råkade vi komma lite sent så vi fick rulla oss vatten med diskmedel. Vi fick också ta upp golfbollar i en hink med vatten och spagetti  och sen leta efter en golfboll i en hink med mjöl så vart helt vit i ansiktet. Och om man inte gjorde som dom sa eller något så fick man ett straff, antingen dricka något eller rulla sig i diskmedel. Fick också massa öl i håret och har typ jätte ont i pannan och på mitt lår har jag ett blåmärke sår på foten och mitt finger är svullet. Har typ ont i hela kroppen för jag har träningsvärk för vi skulle slänga oss på marken hela tiden och låta som en säl. Senare så åkte vi in till stan och då fick vi bada i fontänen på stora torget.
Men kul var det för att man började prata en massa med dom i klassen + många mera. Men gick hem rätt tidigt för man var väldigt trött när man hade börjat dricka vid halv 4. Man var ju full redan vid 5. Men det kommer vara en kväll som man lär minnas. Blev inga bilder heller för då skulle nog mobilen vara sönder vid detta laget. :D
idag åker jag hem till vimmerby blir att sova hos mathais till måndag :)

bumbibjönarna

Snälla och rara helt underbara
är våra 3or på john bauer.
Nu hörs trollens sånger som för många gången,
 djupt in i skogen där lever vi än.

Hipp hurra för nu ska vi bli nollade
 utav jb:s bästa treor
snubbla fram igenom linköping
tillsammanss med er

Alkohol-saften den magiska kraften visst får man kul om man dricker utav den
Nollnong och treor det klarar små florister
kämpar och hoppas på att överleva

Hipp hurra för nu ska vi bli nollade
utav jb:s bästa treor
snubbla fram igenom linköping
tillsammans med er


haha så jävla sämst vi är på att skriva låtar!!


regnregn

Skola idag , fick börja göra en massa saker med blommor och det. var jätte kul man kan ju inte säga att jag är så duktig på det.  Men det var ju typ första gången eller har inte gjort något på ett halvår eller något. Ska laga lite mat snart sen så kanske man drar ner till stan sen om det blir bättre väder. Spöregnar ute nu så tror inte att det blir någon stan.


onsdagen den 18 augusti

Började vid 9 idag för vi skulle på studiebesök där som vi beställer och köper alla blommor och alla andra saker. Var klara där vid 10 så då tog vi bussen till skolan och började inte förs 12 sen. Sen så blev det film om några kända florister som gjorde en massa saker sen slutade vi vid 2. Åkte hem lagade mat sen åkte jag och bella ner till stan för att köpa saker till nollningen på fredag. En vid t-shirt som vi var tvungna att ha och ett par gummistövlar som tydligen också var bra att ha. hehe, ska bli kul att se vad dom har hittat på förutom att dricka.:)

dom är finare i verkligheten.


andra skoldagen

Idag så har man väll inte gjort så mycket i skolan. Typ fått  dator och träffat treorna och vart och tittat på en tjej som jobbar som florist som visade upp en massa saker. Ska bli nollade på torsdag eller fredag vet inte riktigt än men vi ska iaf typ skriva en låt till treorna som vi skulle gå och sjunga eller vad dom sa. :) hehe då känns det verkligen som man måste börja prata me dom i klassen.
Lagade mat när man kom hem sen så blev det att gå ner och tvätta, gick faktiskt bättre än vad jag trodde, satt typ i tvättstugan i 1,5h och spelade kort medans vi väntade på att det skulle bli klart. :)
hämta tvätt vid halv 10 sen sova tror jag i morgon börjar jag vid 9, gutt! :D



första skoldagen!

Hopp, idag så började den tråkiga skolan igen. Och herre vad nervös jag var, ville bara att det skulle ta slut. Hehe min klass var väll inte som jag väntat mig,  men vet inte om den var bättre eller sämre för känner ju ingen än. Hoppas nästan på att man börjar prata eller något med någon i morgon men alla är ju typ blyga och det är ju jag också. Men nu är jag jätte trött så nu ska jag nog sova lite :D
pusscornelia'
längtar till fredag/lördag! :D

nervös..

sitter i sängen och tittar facebook och lite och mathias spelar tv-spel. Tror att jag börjar bli lite nervös för måndag nu också. Under vad det kommer vara för några i klassen, hur många jaa typ allt. Men det blir nog bra hoppas jag, ikväll blir det nog film och i morgon kommer bella tillbaka och då har hon jocke med sig. Mathias och han ska vara här tills måndag.
pusscornelia'

fredagn den 13 augusti

Otursdagen idag då blir nog att hålla sig inne. Vet inte vad vi ska hitta på idag men sen ikväll kommer mathias hit och ska vara här till iaf söndag kanske måndag. :) När han kommer så ska vi åka till hanns faster son bor här och äta lite mat och ha trevligt, hälsa på hanns gulliga kusiner ju. Isabelle åker till vimmerby idag så hon kommer inte förs söndag igen.
pusscornelia'

nytt!

Var nere på stan förut och tittade på skorna som jag tittade på i tisdags också. Bestämde mig för att köpa dom för annars skulle jag bara ångra mig om jag inte köpte dom. Kompte dom ju på skopunkten så bella hittade också ett par och amelia också. Så vi fick ett par gratis och så ska jag och bella dela på skorna som vi hittade fick dom billigare för att alla vi tre skulle dela på det som det kostade så blev 249kr för ett par :) älskar dom!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaamelia

Amelia och jag har nyss tittat klart på en film som var toppen. Vet inte vad vi ska hitta på nu men det blir säker något kul som att hoppa ut från ett fönster eller något :D hihi  I morgon blir det stan ska titta på skorna jag tittade på igår också får se om jag köper dom eller inte måste ju spara pengar men dom var så fina ! :D

14:44

Sitter på sängen och funderar på om jag ska gå och handla mjölk och skinka men skulle vara lite smidigare om jag hade en cykel. Isabelle tog ju med nyckeln till hennes cykel hem och min är ju inte fixad än, hoppas jag får den snart. Sitter och pratar med Amelia nu också , ska nog titta tåg så kanske hon kommer ikväll så jag slipper sova själv i natt och så att jag har något att göra. Har ju ingen TV och känner ju inte någon än :)

onsdagen den 11 augusti

idag så åkte Isabelle hem till Vimmerby för att färga håret så nu sitter man själv i lägenheten. Vet inte vad jag ska hitta på idag, bara ta det lugnt med film eller något. Vet inte om jag orkar gå ner till stan för igår fick jag jätte skoskav av mina nya skor , inte så skönt. Men nu blir det att titta på Alvin och gänget, finns på mobilen om det är något :)
pusscornelia'

23:13

Nyss kollat klart på en film tvättat bort sminket och lagt sig i sängen. Blir att lägga sig och sova nu i min sköna säng som är större än den som jag har hemma och det gillar jag ! :D I morgon så åker Isabelle hem till Vimmerby så då är jag själv här i lägenheten till torsdag så då får jag se vad jag hittar på hela dagen i morgon, kankse stan ? :)
Med godnatt puss'

isabelle är en sömntuta !

Just nu ligger jag i sängen och tittar lite på facebook. Finns inte så mycket mera att göra när Isabelle ligger och sover, den lilla sömntutan! Men jag funderar på att antingen väcka henne snart eller att gå och duscha, hum.. Våran lägenhet ligger ju precis utanför ett dagis också så i morse vaknade jag utav ett par skrikande barn som såg ett flygplan landa, inte så skönt och därför kunde inte jag somna om. :O

linköping

Sitter i min och bellas mysiga lilla lägenhet nu. Äntligen har man fått hit alla sina saker och det meta är på sin plats, bara tv:n kvar typ. Idag så har vi inte gjort så mycket packat upp, sovit och handlat lite mat så vi kan leva här ;) Har fått det riktigt mysigt här nu. Om en vecka så börjar man skolan och är väldigt nervös för vilka som jag kommer gå i samma klass som, men det blir nog bra :)

Nu drar jag..igen!

Nu är allt packat och klart för flytten till linköping. Så idag blir det att ta tåg upp med det mesta utav sakerna sen kommer mamma med dom andra i morgon. :) Möter Isabelle vid stationen och så cyklar vi hem , eller försöker för min väska är vääääldigt stor och väger lite kan jag lova ;D 

Hej då !





hemma från göteborg !!!

Idag kom man hem från göteborg efter en mysig och rolig helg där med min mathias. Sov på hotell, shoppade och liseberg. Har nog handlat upp mer pengar än vad jag hade tänkt mig, har nog något på 1000kr kvar och jag hade typ 4500 eller något. :O Blev jeans , converse, tröjor, smycken och massa mera. Allt vara helt underbart, utom att det var massor med folk på liseberg så man kunde inte åka så mycket, men det var mysigt att bara gå där :)

När man kom hem så blev det att packa upp men börja packa igen. Ska ju åka till linköping med alla mina saker i morgon så nu flyttar man äntligen från denna lilla håla som kallas storebro. Men vet inte om jag kommer att ha någon dator denna vecka för ska ha den som jag får från skolan så den får jag om en vecka. :p  Men fårse om jag kommer kunna skriva något mera eller inte förs nästa vecka :)

pusscornelia'


torsdagen den 5 augusti

Sitter hos mathias nu , inte gjort så mycket idag bara packat och lite. Var också och satte in mina pengar på mitt kort så nu har man lite mera att handla för i Göteborg. Ikväll blir det nog bar att ta det lugnt framför tv:n  för i morgon blir det att gå upp tidigt. Finns nog inte så mycket mera att skriva , men kommer nog inte skriva förs på söndag igen. Ha en trevlig helg :D
pusscornelia'

godnatt..

nu blir det att gå och lägga sig även att man inte har packat än, men det hinner jag i morgon när jag vaknar. I morgon blir det först att fixa lite på stan sen myskväll med älskling, blir säkert film eller något :)


jag älskar dig! <3


jobbigt !!

Håller på att fixa allt som jag ska ha med till linköping för har inte tid med det på söndag. SKIT SVÅRT kan jag lova, det svåraste är alla kläder. Vad man ska ha med och om man kanske inte tar med det så kanske man ska ha det någon gång, men jag använder dom ju inte nu så känns inte som att jag kommer att behöva dom men iaf..
Så nu ligger det kläder och skit över hela golvet, wiie!



onsdagen den 4 augusti

jag måste verkligen komma in till stan idag innan 3. Måste till banken och sätta in pengar och fixa lite saker. Men det är ju så kul att det bara går en buss vid 11 sen går det inte någon förs 3. Men får väll komma på något sätt att komma in eller så åker jag in vid 11 i morgon.

Så idag blir det nog att fortsätta med mitt rum , packa och städa lite i resten av huset :) Längtar till fredag då man kommer till göteborg så man kan handla MASSOR kläder skor och småsaker , kommer bli en mysig helg där  med min älskling :)

bilder från förra året i göteorg.


 


money

Räknade alla småpengar som jag har sparat, fick det till 575,50 kr. Blir nog att sätta in dom på kortet innan man åker till Göteborg :)


Jag är hemma !

Kom hem från Öland för någon timma sen kanske. Har vart en otroligt mysig helg med min älskling. Gick på ölandsdjurpark och åkte över till Kalmar och gick där lite. I söndags så åkte mathias hem för att han skulle jobba och då kom mamma pappa och min lilla bebis. :) Bara blivit att ta det lugnt och vart i kalmar och tittat lite för det har ju inte vart så bra väder. Dom ska vara där tills fredag så jag och Robin är själva så på fredag åker jag och Robin till Göteborg med Mathias och Ellen :)



Tog inte så mycket bilder, glömde kameran i stugan för det mesta, :)


RSS 2.0