On my mind!

Tjenna!
Torsdag igen och det innebär ju att det har vart praktik hela dagen. Fast dagen började med körlektion kvart i nio, börjar blir lite små nervös nu. Har ju bokat körning och det nu.
På praktiken så blev det lite begravning, både buketter, dekorationer och handblommor. Vet inte varför men känns som det har vart fullt upp hela dagen så är helt död! Slutade vid sex och då gick jag hem och dog i sängen som gulliga Bella hade bäddat så fint i morse. :)

Nu ska jag väl packa för imorgon åker jag hem för en myskväll med Bella imorgon. Och på lördag blir det metropol-takida! :D ska även träffa min favorit! :D
Livet är för underbart just nu! :D

Bild på några utav dekorationerna jag gjorde idag. :)


Tisdag..

Trött mätt och har Ingen ork, men måste ner till köris nu!


Minns du första gången du gav mig din hand.

Ligger på ett bord i skolan med Isabelle nu. Hade bara naturkunskap idag så efter lunch fortsatte vi lite på vårt påskägg som ska vara på ikano nästa vecka. Tar snart buss antingen hem först sen köris eller direkt till köris.

Helgen har vart helt toppen bra, fest i fredags. Och det var helt awesome! Sen mys resten utav helgen med Dennis. Blev bio, restaurang , grilla och äta våfflor. Rätt mycket mat alltså :)


Platå


Amazing!

Praktik hela dagen. Blivit att göra rätt mycket olika buketter och lite kransar. Passade på att sitta ute i solen när jag gjorde kranarna, otroligt skönt ute!

Håller på att städa lite nu, och ska även packa för hemfärd imorgon. Blir väl att göra något att äta sen också sen bara chilla och plugga lite teori till köris! :)

 

 


Praktik!

Tjenna, hade körlektion vid kvart i nio sen tänkte jag att det skulle vara perfekt att gå till praktiken precis efter men ne..när jag kom till praktiken var ingen där. Så nu sitter jag utanför och väntar! Ser mycket mobbat ut!


Tal

Skola idag och på svenskan skulle vi hålla ett tal. Sjukt svårt och sjukt nervös, men jag överlevde och nu blir det engelska. Mamma har även bokat tid för livmoderhalscancersprutan, aaah! :|


Framtidsdag

I skola. Idag fick vi reda på att alla 2or skulle till universitetet och lyssna på en massa föreläsningar. Fick lyssna på någon om hjärtat och om vissa utbildningar.
Slutade vid halv ett då blev det att åka ner till stan med Isabelle och titta lite. Fick med mig tre par byxor, bh+trosor, blus och halsband, som ni kan se i inlägget nedanför.

Blev körskolan resten utav dagen och nu håller jag på att dö utav svält. Så nu tänker jag äta! :)


Nytt i garderoben

Blev stan efter skolan med Isabelle, fick med mig lite saker hem! :)


Du och jag under täcket baby!

Sitter på bussen tillbaka till Vimmerby för som vanligt på måndagar så är det balträning. Hoppas på att bussen inte blir allt för sen så nu får den fan gasa på!

Sen blir det att skriva klart talet som ska hållas in för en grupp i klassen på onsdag. Inte alls nervös inför det.....

Men nu ska jag nog sova lite, puss!


New style

Har fixat Nelias blogg och nu ska jag åka till skolan och träffa skönheten själv. Erkänna att ni blir avundsjuka? Skulle jag blivit iaf.
Men nu är hennes blogg klar så nu ska jag ta och logga ut ur hennes blogg och föröska glömma lösenordet. Så om de är någon som vill få reda på det är det mig ni ska kidnappa.

PussPuss


Fixar bloggen

Som ni ser så håller Isabelle på att göra om och fixa med min blogg. Äntligen säger jag, har aldrig fattat hur man gör så tur att jag har henne! Den är ju inte klar än men den kommer bli klar med tiden! :)

Tack Bella!


Söndag

Hejsan!
Helgen har vart toppen, chill men ändå kul!
I fredags blev det att ha kalas för mig och bror, fick pengar och blommor :D
Sen blev det att åka in till Relaxen på 18års fest som vart chill men väldigt kul att träffa folket igen! :)
Igår blev det ju första dagen på hagelins, var mycket att lära in men gick faktiskt väldigt bra.
På kvällen blev det att övningsköra lite med pappa sen lägga sig framför tvn. :)

Snart blir det att åka till hultsfred och bowla med amelia och felicia, sen blir det väl packa alla mina saker och åka tillbaka till linkan. :)

Glasögoncornelia


Första dagen....

På hagelins idag! Ska bli kul faktiskt , äntligen få tjäna lite egna pengar. Börjar vid nio sen vet jag inte riktigt när jag slutar.

Ikväll får man se vad som händer, bara ta det lugnt antar jag. :)


Det finaste någon kan få..

...är du!!

Ligger i sängen och chillar efter en hel dag på praktiken. Packat upp en massa nya varor och fått upp mer påsk saker.
Hade även körlektion som gick bra.
Slutade vid sex och då gick jag hem och packade till hemfärden imorgon. bokade även lokal till min och Julias 18årsfest, kommer blir kalasbra! :D

Imorgon blir det att ha kalas hemma för mig och Robin så hela släkten kommer. :) blir god mat och tårta, sånt som jag älskar alltså! :) senare blir det nog att festa till det lite med 18årsfest för oliver och Erik :)

Nu ska jag titta vidare på sex and the city! :D


Födelsedag

Och idag blev man 18 hela år! Känns helt sjukt nästan, vet dock inte varför?
Men har haft en toppen dag, vaknade bredvid becka skola sen efter skolan kom mamma pappa och mormor. Blev att gå ner till stan och äta gott och mysa.

När jag kom hem från skolan hittade jag även ett blompaket och blev helt till mig för har alltid velat få blommor sådär. Ännu gladare blev jag när det stod att det var från Dennis! Han är verkligen den bästa!

Utav mamma pappa och mormor fick jag pengar, blommor och en ny plattång. Taack så mycket! :D

Nu blir det att mysa ner sig i sängen efter en toppen dag! :)


Skönt med ledigt

Idag har man haft studiedag så har haft körlektion och pluggat lite. Sen runt 12 blev det att möta becka på stan och ta en mysig fika i det fina vädret. Åkte även och solade, så lite brunare kanske.. :)

Ligger just nu i sängen, åt för ett tag sen och nu har jag nyss städat. Pirrar sönder, vill att det ska vara imorgon nu!!
Becka gör mig sällskap inatt också, myyyys!

Fick denna feta godispåse utav henne i födelsedagspresent, bästa du! :D hehe


Tåg..igen!

Sitter på tåget nu igen, som varje måndag. Onödig dag i skolan idag eftersom vi typ inte har något att göra för nu är ju mässan över. Slutade vid 1 så jag och klara tog en sväng på stan innan vi tog tåg till Vimmerby.
Balträning fyra till fem som går bättre men kommer nog inte ha mycket till tånaglar kvar efter detta!

Och nu som sagt sitter jag på tåget tillbaka till linkan. Och passar även på att plugga lite teori till köris.
Ledig imorgon och då blir det körlektion och en massa plugg. Ska även städa lägenheten för på onsdag är det en mycket stor dag, för Cornelia blir 18! Och ska då städa imorgon för att mamma mormor och pappa kommer på onsdag. :D
Känner mig som ett litet barn igen, älskar att fylla år och speciellt nu när man blir 18..pirrigt! :D


Lördag

Ner till stan och fika med min fina nu! :)


Ledig fredag!

Lite skönt att vara ledig idag, men som vanligt kan man inte sova länge alls! Vaknade vid 8 typ och kan inte somna om. Blir väl att hitta någon bra film att titta på ett tag sen är det dags för städning. Får ju faktiskt finbesök idag! :D


Praktik

Idag har det blivit en massa begravningsdekorationer, en rätt lugn dag alltså. Har vart sjukt trött sen igår så var lite jobbigt. Men nu blir det mat sen tv och sova! :)
några bilder på några utav dekorationerna jag gjorde. :)


UF-mässan!

Idag har vårt företag befunnit oss inne i konsert och kongress för UF-mässa. Började vid halv tio och bygga upp våran monter och vid ett började allt folk komma.
Stod och visade upp vårt företag till klockan sex sen var det prisutdelning. deltog i bästa loggan, bästa montern och bästa hantverk. Blev nominerade i bästa loggan och bara av att bli nominerad började jag skaka och blev sjukt nervös. Tänk då att ställa sig inför allt folk och prata..
Kom hem lite över 8 och nu är jag helt död, och nu tänker jag sova!
Praktik imorgon sen ledig på fredag, sjukt skönt! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1926242/images/2012/pic_192904944.jpg" class="image">


Den visar att vi hör ihop, som ett försiktigt glädjerop!

Kom nyss hem från en seg teorilektion på köris. Skola till hal två typ sen ner till netto med Erica och Sandra för att köpa lite godis som vi ska ha att bjuda på i våran monter imorgon på UF-mässan.
Blev att äta lite sen gå till köris och plugga lite teori och den kan ju gå och ta sig någonstans!

Nu blir det att städa lägenheten sen mysa ner sig i sängen framför tvn och ladda inför en heldag imorgon på mässan. sjuk träningsverk sen träningspasset igår!


So don't you worry about me. Go on, enjoy being free

hejhejhejhej! 
kom typ nyss hem från praktiken, lugnt dag bara gjort en massa beställningar. Vid sex blev det att följa med Sanna (handledaren) till skopunkten och titta skor, och fick allt med mig ett par snyggis-skor hem! :)
Äta lite nu sen plugga på körskortet och engelska. 
Imorgon är det ju skola som vanligt och blir nog att stanna i linkan till lördag, för på lördag har erica 18års fest. :)


RSS 2.0