KÖRKORT!!!

Idag var det min tur att få körkort! Fyfan så bra det känns och vilken sjuk lättnad!!!

Ja vänner nu har även jag KÖRKORT!! :D :D :D :D


Part of me


Självklart..

..ska man bli sjuk när man som minst behöver det och absolut inte har tid med det. Knarkar nu tabletter dricker citronvatten och är förkyld. Livet leker!!!


saturday night..

..var helt awesome!

Lördagen började med att jag jobbade från 10 till 2. Åkte sen hem och väntade på att man skulle bli hämtad och åka till Linkan. Skulle ju som sagt ta med amelia och gå ut för hon fyller ju 18 idag, och fick med oss två sköningar till, Felicia och Cornelia. :) Åkte väl från storebro vid 4. När vi kom fram blev det att gå ut och äta lite gott innan vi sen åkte hem till mig och började fixa oss inför kvällen. 
Blev att föra lite hos mig, har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på väldigt länge! :) Runt 12 någon gång började vi gå ner till platå och kvällen blev faktiskt väldigt lyckad..för de flesta utav oss! ;) 

Morgonen idag var dock inte lika underbart rolig, huvudvärken var helt sjuk och hade ingen tablett så fick lida typ hela dagen. Såg även ut som en svinstia här så blev att städa lite här innan vi åkte till ikano för att titta lite i affärerna och äta på IKEA. Resten utav dagem har jag städat och fixat. Duscha kan nog vart det skönaste på hela dagen!

nu ligger jag i en nybäddad säng med ett helt nytt påslakan och somnar snart, även att jag inte får. Måste skriva på en inlämning tills imorgon. Blir ingen sovmorgon för mig imorgon heller för har självklart bokat en körlektion imorgon på morgonen. :)

men godnatt med er!!

corneliaX2!

Now you're just somebody that i used to know!

Trött som sagt men nu ska jag städa och packa lite. För imorgon åker jag hem för att kanske gå på kusinens kalas, beror på när jag kommer hem med tåget. ska också träffa min favorit kille!
Jobb på lördag sen tar jag med mig Amelia till linkan för utgång med roligt folk! :D

Blir nog att plugga lite till körkortet också, det är ju typ mitt liv nu! <3


Praktik var det ja..

Praktik idag som alla torsdagar! Har blivit att göra en massa olika saker som buketter, begravning, dekorationer och planteringar. Lite av varje helt enkelt.
Nu är jag sjukt trött och vill bara lägga mig och titta på någon bra film..


Live My life

Hejsan, idag har man vart i skolan och haft naturkunskap och datakunskap. Håller på med två rätt stor uppgifter i båda ämnena. Och fick reda på att jag hade ett starkt VG i data idag med.

Slutade vid halv två då tog jag buss till körskolan. Blev att plugga, ha körlektion och sen plugga till sju. Börjar närma sig och är sjukt nervös och det se död på mig. Har drömt mardrömmar om att jag har kuggat två nätter i rad nu..

Blir att sitta ett par timmar imorgon med. Får hoppas på det bästa..


dålig uppdatering

lite dålgt uppdatering på senaste tiden! 
Det beror på att jag har haft lov och brukar så vara rätt dålig på att uppdatera då. Och har även haft fullt upp med att vara med min Dennis, körlektion, plugg till körkortet, vänner och en del jobb.
Har jobbat torsdag, fredag och lördag så har vart rätt slut de senaste dagarna så har bara tagit det lugnt. I fredags blev det en hemmakväll själv med päronen och i lördags efter jobbet blev det mys med Dennis. :)
Hade tänkt oss en lugn lördagkväll men slutade med att typ hela storebro IF samlades och festade galet hemma, så somnade runt 3 inatt. Sjukt att man kan känna sig bakis utav att vara uppe sent med fulla människor och en själv är nykter?
Aja nu ska jag skriva klart svenskan som ska redovisas imorgon!
puss!
ge mig sommar, sol och Öland!

Tisdaaaag

Hejhopp!
Idag har det blivit att ta tåg till linkan för körlektion som gick bra. Plugga lite på teorin sen ta tåg hem vid två igen.
Nu sitter jag hos Tilde och tittar bb och chillar för fullt. Kan ju inte göra annat i detta fula väder.

Imorgon ska jag ta en hemsk spruta och kommer tjuta ihjäl. Men får höja humöret med några timmar hos frisören och klippa mig och göra ljusa slingor. :) Överlever förhoppningsvis!!


Påsklov

Tjenna, toppenhelg avslutas med ännu mer toppenhäng!
Idag blir det att ta det lugnt sen balträning i en och en halv timma, hur ska jag överleva?

Igår blev det att åka till Dennis mormor och morfar och äta påskmat som var väldigt gott. Senare blev det att läsa lite till köris sen sova! :D

Orkar inte blogga därför jag inte skriver så mycket! ;)


Godnatt!

Myser ner mig bredvid min fina efter en dag med jobb och chill! :)
Imorgon väntas en dag med solning och påskmat! :D


Never let it go

Tjenna!
Trött tjej här som tänker lägga sig i sängen och glo på tv och slappa!
Gick upp vid halv fem i morse för att ta tåg till skolan vid sex.
Skola tre timmar, naturkunskap och fixade kransar.
Runt halv tolv tog jag Sandra och Erica buss till stan för att leta lite nya kläder. Fick med mig tre toppar, tre par skor, en kjol och ett par jeansshorts hem. Mycket nöjd och nu vill jag bara ha sommar.
Hittade äntligen ett par skor som jag ska ha på balen så nu är det bara klänningen som ska fixas. :)

Vid fyra åkte Sandra och Erica hem och då passade jag på att på till köris och plugga lite. Gick faktiskt bra, och börjar närma sig nu.. :o Kom hem vid halv sju och nu är det chilla som gäller! :)


tAKIDA!

Blev ju metropol i lördags och se takida! Bilder på mig med några i bandet och från kvällen. :)


RSS 2.0