27-03-13

Hejsan!
Skola idag som vanligt. Hade historia på morgonen och där tittade vi typ
bara på film och svarade på några frågor. När vi fick lunch vid elva så fick jag
reda på att vår lärare som vi skulle ha på florist var sjuk och vi hade inte fått några blommor.
vi fick sluta vid 11. Då gick jag och tränade en timma och sen så blev det att åka hem och plugga. Skickade nyss in florist-uppsatsen som skulle in idag och nu tänkte jag skriva
lite på historian som ska in på söndag. Har även packat lite för åker
hem på lov, och det ska bli helt otroligt sköönt! 
 
Och när vi var i Jönköping i måndags så hittade jag perfekta
skorna till studenten! vill ha dom ,så ge mig pengar så
jag kan få köpa dom tack!
 


26-03-13

Hej hej! 
Inte orkat blogga på några dagar men tänkte brätta lite om helgen. Har jobbat fredag och lördag på praktiken, kännt skönt att få lite pengar. I lördags kom även Dennis till linköping, var ute och åt med mamma och pappa och sen så blev det bara en lugn kväll med film och mys. På söndagen så skulle vi ha balträning vid tio, och eftersom mamma och pappa bodde på hotell i linkan så gick vi tid innan träningen och åt hotellfrukost. Sjukt gott! 
Efter träningen så åkte vi hem till södra vi och sen på kvällen följde jag med dennis till jönköping, för hade studiedag igår. Eftersom dennis fyllde år igår också så blev det en myslunch och en mysdag på stan. Hittade även en balväska som jag fick i försenad födelsedagspresent utav dennis. :) Och han fick självklart också välja ut en present, eftersom det är så sjukt svårt att köpa något till honom. 
 
Idag så blev det skola till elva, tittade bara på film. Hade möte med hon som ska klippa ihop vår film från london och pratade lite om hur vi ville ha den. Sen blev det att träna en timma och sen hem och fösöka plugga, men går ju inte så bra som vanligt. :)

22-03-13

Skola idag till halv två, hade bara florist och religion. Vid halv två så tig jag buss till praktiken för skulle hoppa in och jobba. Jobbade till sex och sen gick jag ner till stan och mötte mamma och pappa och åt lite, blev en sallad. Nu är jag hemma i lägenheten helt själv och ska plugga lite och städa, ja jag har ett kul liv och rolig fredag. ;) men imorgon blir det upp tidigt för jobb och sen kommer Dennis och då blir det massor med mys. :)



21-03-13

Hejhej!
Praktik hela dagen, blivit att pynta om hela butiken till påsk. Blivit en hel del påsk-planeringar och buketter och prissättning. Var ingen begravning eller beställningar typ så har fått göra lite vad man kände för, det är alltid det bästa. Fick även ett mail från hagelins och de ville att jag skulle jobba lite på lovet och helger framöver, och blir nog lite i sommar lät det som. Sjukt skönt att höra att man får lite jobbtimmar för behöver verkligen pengar till allt som man vill göra framöver.
Ska även jobba på praktiken imorgon efter skola och på lördag, så blir att stanna o Linköping i helgen. :) nu så ska jag städa lite sen fixa lita skoluppgifter. :)

Har börjat räkna ner dagar till allt som kommer ske inom de tre närmsta månaderna! ;)


Studentklänning

Beställde nyss en ny studentklänning för en andra som jag beställde innan var för liten i brösten. Hoppas på att denna blir bra, och hoppas jag passar i bara ett axelband. :)

Mitt blåmärke!

Jag skrev ju igår att jag hade slagit i baksida-lår och fått ett blåmärke. Idag ser det helt sjukt ut så måste lägga upp en bild. Är typ hela baksidan men syns inte så bra på bild. Kan typ inte sitta ner för det gör så sjukt ont! :o


18-03-13

Sjukt seg dag kan jag lova! Började med att jag var uppe halva natten för jag inte hade någon väckarklocka och vågade inte somna. Upp tidigt för att åka till skolan, så jag har vart sjukt trött hela dagen. Började iaf med att vara i skolan någon timma innan vi åkte ner till Nettans Salong där vi skulle skylta i hennes fönster. Skulle framhäva ett viss märke och vara samtidigt som vi skulle få in påsk. Blev faktiskt nöjd mer min grupps resultat, men fick dock ingen bra bild på det. När vi var klara där så åkte vi till skolan och åt och fortsatte dagen med lite projektarbete. Fixade även nedräkning till studenten som vi satte upp i korridoren, Längtar som bara den!!
När vi slutade så åkte jag och Emma ner till stan och köpte löshår till mig, blev perfekt och behövs nog inte ens klippas. Ville ju bara ha löshåret för att få tjockare så syns inget på längden. 
Efter det så gick jag till Partyworld, där jag köpt min balklänning och mätte längden med skorna så de kunde sy upp den. 
Slog i mitt lår i en stol idag också, så är helt svullen och har ett blåmärke, gör sjukt ont!! 
 
Nu så ska jag fortsätta med samhälls-uppgiften som ska in imorgon. Skulle bara vilja sova, men men! :) 
 
Så vackert, och är taggad som bara den!!

Helgen

Hejsan!
Helgen har vart lugn och skön. I fredags så blev det att åka och träna med Amelia runt fem. Sen efter det så blev det att åka hem och "fira" mig lite. blev mat, tårta och lite paket. Fick ett par Svea tygskor som jag har önskat mig, pengar och smink. Så för pengarna så ska jag köpa löshår. Utav Dennis fick jag ett jätte fint halsband, och utav hans föräldrar fick jag ett typ "armband" som man har på överarmen och har telefonen i när man tränar, så man kan lyssna på musik. Och utav dom så fick jag även hörlurar. precis vad jag önskat mig och behövligt! :)

Igår så blev det att åka in till stan och träna med Amelia vid tio, blev mage och lite rygg. Sen så åkte jag och Dennis hem till honom och blev en lugn dag/kväll med god mat och fick paketen utav hand föräldrar då. Fixade även inbjudngarna till studenten, diktig han är mig lille pojk. :)
 
Idag så tog vi tåg till Linköping vid tjugo över tolv för vi hade balträning vid fyra. Åkte hem till lägenheten innan och lagade lite tacos och sen gick vi till träningen. Sjukt otaggad och vill bara kunna dansen nu och ha bal. Har fått hem min klänning också, eller den är i butiken. Så imorgon så ska jag ner dit och prova med skorna och mäta hur mycket som behövs sys upp. Ska nog gå ock köpa löshår då också. :)
 
Nu är det dags att ta tag  i pluggandet på uppgiftern som ska in på tisdag, kan inte göra annat än att älskar samhäll! 

 

Födelsedag

Hurra,hurra,hurra! Ja idag är det min dag. Dagen började med att jag tittade på telefonen och hade fått ett fint sms utav min fina vän Julia, hon hade gjort en egen version utav jag må ho leva eller vad den heter. Aldrig hört något så vackert i hela mitt liv! :D fått många fina gratulationer idag, men inga paket och ingen tårta. Haha får hoppas på något paket och tårta imorgon. :) efter en hel dag på praktiken så blev det att gå ner till stan en sväng. Köpte mig en topp, halsband och solglasögon, en egen liten present liksom. Sen blev det att gå ut och äta med min handledare på kinarestaurangen, hon bjöd så snäll som hon är. :)


13-03-13

En dag tills man fyller år! Borde jag längta eller se fram emot det? För det gör nog inte jag, en födelsedag på praktiken, inga paket, och fyller 19. Inte så mycket att hurra för. Men men, får hoppas på en godistårta och kanske något paket i helgen. :)

Idag så blev det skola till tre. Hade historia och florist f, känns inte som
Man gör så mycket. Men på historian håller jag och Kajsa på men en rätt så stor uppsats och på florist så håller jag ju på att planera min bordsdukning. Har fixat det sista på buketten och håller nu på att bestämma blommor. Gjorde mat när man kom hem och nu så städar jag. Men lat som jag är så måste jag ta en liten rast då och då. Kanske därför det tar så lång tid, och för att det är så sjukt tråkigt och trött som bara den på denna lille lägenheten. Nu så såg jag också att det är exakt 20 dagar kvar tills vi åker på studentkryssning, borde kanske börja tagga lite. :)


11-03-13

Hallojsan!
Ligger i sängen efter en dag i skolan. Har vart på Nettans salong idag där vi ska få som uppgift att skylta om deras fönster nu till påsken. Har fått reda på vad för hudprodukt som vi ska få fram och vad för märke, även vad vi ska jobba med för färger. Så vi fick vara där på förmiddagen som skissa och planera. Sen blev det att åka tillbaka till skolan och öva på snabbtextning. Sen när vi slutade så blev det att gå och träna lite, även att det kanske inte är en sån bra idé när man börjar bli sjuk.Men blev att spring lite på bandet och träna lite ben. 
 
När jag kom hem så blev det att laga lite mat och sen plocka iordning lite. Nu ligger jag som sagt i sängen och tittar lite resor. Mamma och pappa har bokar en resa till Grekland så jag och Dennis pörjade titta lite på hur mycket det sulle kosta att åka till Thailand över nyår. Har pratat om det ett tag och kanske är bäst att boka om vi ska komma iväg så billigt som möjligt. Tittat lite och hittat några rätt skapligt billiga, vill så gära komma iväg. Men då vill man ju ha ett jobb också..
 

10-03-13

Hejhej! La mig nyss i sängen i linkan efter en lugn helg. Blivit lugn fredag. Lördag blev det Vimmerby en vända och sen hem till Dennis. Tog en springtur och tog en sväng förbi solariet. Senare till melodifestivalen blev det att äta plankstek. Fortfarande lika glad att Robin vann. ;)
Idag blev det att fixa oss och sen åka till linkan med mamma och pappa för skulle ha balträning vid fyra. Gick väl skapligt, känns dock inte som man lär sig något nytt. Blev även att köpa några biljetter till dansen som vi som dansade fick till förköp. Åkte och handlade lite med mamma och pappa efter, och Dennis tog buss till Jönköping. Och nu så har jag äntligen landat i sängen. :)

Håller nog på att bli sjuk också. Sov med öppet fönster inatt så vaknade med ont i halsen. Har börjat att må illa om nätterna också, men bara på helgerna lustigt nog? Hade ju så när jag var liten och brukar vara för att jag är nervös för något, antagligen skola, bal och studenten just nu. Sjukt jobbigt och onödigt!
Nu ska jag iaf försöka börja läsa en ny bok som jag köpte idag och prova på kesella och hallon. ;)


Yoooooou

Ååh är så sjukt glad att Robin vann! Vaknade för några minuter sen och var bara tvungen att lyssna på låten igen! Min idolrobin vann! :D haha känner mig som 14 typ.


Gnällspik

Tänkte nyss skriva ett helt gnällinlägg men är en sån "vad skulle andra tänka om det"-tjejen. Jag hade hela färdig skrivet men ångrade mig. Varför ska jag vara en sån som bryr mig så mycket om andras tankar och åsikter? Jag vågar knappt köpa en ny tröja utan att veta vad andra tycker om den. TÖNT! Även att det kanske är någon annan som har gjort något fel så är det jag som blir ledsen och tror att allt är mitt fel, när jag egentligen borde vara arg så kommer jag tillbaka som en liten hund som att allt är glömt...även att det kanske inte är det. Blev visst ett gnälligt inlägg iaf..


Äntligen fredag

Sjukt skönt med fredag, ikväll vill jag bara se på film och äta tacos. Helt plötsligt när jag gick av tåget så blev jag på sjukt dåligt humör och typ gråten i halsen. Kan kanske bero på att jag inte har ätit något mer än fil och flingor idag?
Men snart kommer väl Dennis hem och då åker jag till honom och gör mat och myser framför tv:n. Skulle gått på metropol imorgon men helt plötsligt så blev det slutsålt, sög lite! Så ser ut att bli en lugn helg och se melodifestivalen. :)

Nu ska jag städa och sen få i mig något att äta. Får hoppas att jag blir på bättre humör då, för Dennis bästa! :)


I väntan på tåget

Sitter på rese i Vimmerby nu och väntar på tåget tillbaka till Linköping. Åkte hem igår för att jag skulle hämta tvätt och kakpengar, men känner att det var sjukt onödigt för mamma skulle ändå föra över dom till kortet.

I skolan igår så blev det att ha historia och sen florist f. Fick prova på att göra lite på det arbeten som vi ska göra senare i maj. Kändes väl sådär, men blommorna kändes rätt. Provade även att göra servett-ringar som jag också ska ha till min dukning. Sen när jag kom hem så blev det att ta en springtur och sen sova.
Idag ska jag ha praktik och ska börja planera lite skyltning inför påsk, sen får man väl se vad mer för kul man får göra. :)

Bild på servett-ringen jag gjorde.


050313

Hello!
Skola till elva idag, hade samhäll och skulle börja skiva på vår uppsats som ska in om två veckor. Försökte mig allt på att börja jobba i skolan men funkar dock inte igår klass. Och är så sjukt skoltrött så hoppas typ på att bli sjuk så man får vara hemma.. Då är det illa!
Efter skolan så blev det iaf att åka ner till partyworld för Sandra skulle avbeställa sin klänning och jag skulle titta efter väska. Och när vi var där så såg jag att de hade fått in en sån klänning som jag skulle ha och har beställt. Och eftersom min klänning har två färger så var min första tanke.. Ska jag ha den där? Men sen när jag fick prova den och fick på
mig den så var den jätte fin och verkligen speciell i färgen. längtar tills jag får hem min!! Hittade dock ingen väska så får vänta lite för de skulle få hem fler under mars.

Eftersom jag inte vill lägga ut själva klänningen så får ni bara se färgen. Den är typ lila/blå. :)


040313

Hejhej!
Skola idag och jobbade en del med vårt projektarbete. 
Skrev lite om vårt projekt som de ska använda sig utav i skolan tidning och
fixade lite smått. Vi fick även träna lite på snabbtextning och göra blommorna till
årets UF-mässa. Har faktiskt vart en rätt seg dag.. Men efter skolan så blev det
att gå och träna med Isabelle och Kajsa, blev mage och ben. Bokade
även tid för slingor hos frisörerna på skolan. Så nästa vecka
ska jag äntligen bli av med min utväxt. :)



3:e Mars

Helt sjukt var snabbt tiden går, redan mars och det innebär att jag snart
fyllet år, eller är ju 11 dagar kvar. Känns dock inte lika kul att fylla 19,
helt meningslös ålder. Men även att åldern känns meningslös så
betyder inte det att man inte har en önskelista, har inte så mycket på den, men kanske lite 
dyrare saker. och sånt som är så tråkigt att betala och köpa själv. :)
 
Önskelista

-Löshår
-Fixa naglarna
-Smink
-Slinga håret
-Balväska
-Hörlurar
 

Ja, det är nog det. Kommer iaf inte på något mer nu som jag önskar mig. Och slinga håret är jag typ
desperat efter att göra. Mitt hår gör mig så sjukt deprimerad med min fula utväxt och gula fläckar. 
Löshår vill jag ha till balen för mitt hår ska bli tjockare och lättare att hanskas med, det kanske är långt men sjutk lent och tungt så allt man gör går bara ur. 
 
Från lilla Cornelia till en "stor" Cornelia. 
 
 
 
 

Fortfarande Jönköping

Är fortfarande i Jönköping och har nyss vart ute på en liten promenad och suttit lite i solen. Väldigt skönt faktiskt förutom att det blåser en del. Men igår så blev det iaf att äta på A6 och möta upp Robin och Ellen och sen vidare på hockey. Kom hem lagom till melodifestivalen och självklart gick mina två favoriter vidare. :D senare så skulle alla vi gått ut men blev bara att Robin och Dennis gick ut och Ellen och jag var kvar i lägenheten och tittade på film. :)

Vid två så blir det att ta buss till Linköping igen för balträning och imorgon så är det ju skola igen. Inte ett dugg taggad..


Jönköping

Hejhej, sitter nu på bussen och är typ framme i Jönköping. Blir en myskväll tillsammans med min fina Dennis med god mat och filmmys! Sjukt trött efter skola och bussresan, och varmt som satan för det är helt fullt i bussen. Men ska som sagt snart gå av och njuta utav helg! :D


RSS 2.0