I LOVE IT!

Tjenixen! Praktik idag också, vad annars liksom. :D men idag blev det lite begravning och småsaker bara. Började även planera och fixa lite till en begravning som man ska göra tills på fredag. Det är tydligen ett barn..:( så skar ut oasis till en nalle som jag ska göra imorgon. Lär komma bilder!

Nu blir det storstädning och göra något lätt att äta. Och imorgon kommer min underbara Dennis hit, saknar honom något galet!! Och har faktisk 5 månader idag, hihi! ;)


Praktik

Tjenna! Denna veckan så har vi praktik så har blivit att vara på samma ställe som jag har vart på hela tiden typ. Trivs som bara den! :)

Idag så har det blivit att göra i ordning i butiken och göra lite nytt. Blev väldigt fint och mysigt efter allt vi fixat med. :) har även kommit på att svart kruka och mörka blommor är sjukt snyggt, har annars vart mycket för vitt, vitt och vitt! :D blev även lite begravning och planteringar.

Denna veckan slutar en som jobbar på praktiken, väldigt tråkigt faktiskt. Men då kanske man kan få turen att få några extra jobbtimmar, lät som man kanske skulle få lite på höstlovet..så hoppas! :)

Nu ska jag iaf fixa lite mat sen får man se vad som händer. Känns som man inte hinner med så mycket mer när man slutar vid sex. :)


visning 23/8

Jag klara kajsa hanna och stina valde att ha temat brud, så jag och klara har gjort brudbuketterna. :)
Lite utav sakerna som vår kalss visade upp. 

Första veckan i skolan

Första veckan i skolan har vart helt ok, har mest haft florist för att komma igång och haft visning för ettor och tvåor och visat saker som vi har lärt oss under våra år på JB floris. Igår så hade vi någon sak i skolan så att man skulle tävla klassvis och göra en massa uppdrag och se vem som fick mest poäng. Och sen på eftermiddagen så fick vi tävla mot frisörerna i en massa grenar, fast det var ju egentligen mot hela skolan..Men sen efter skolan så blev det att fixa allt till nollningen som vi skulle fixa för våra små och få ettor. Blev väl sådär, var jätte kul till en början sen var det några som skulle till rix FM festivalen som var här i linkan igår, och då hade man inte så många nollor kvar längre så det gick inte att göra så mycket. Så vi la ner vår nollning och gick hem för att fixa sig för utgång istället. 
För att igår kom ju amelia felicia och cornelia hit för vi skulle ut, så blev en lyckad kväll tillslut. :) 

Dock inte lika rolig idag kanske, har fått städa hela lägenheten som luktade sprit och äckligt. Och när jag skulle gå till affären så började det spöregna. Sovit resten utav dagen och snart blir det väl film. :)
tänkte ladda upp lite bilder från vår visning för ettor och tvåor snart, men det får bli från mobilen! :)

bilder från en underbar vecka i Rhodos

 

Första och sista första dagen i skolan!

Ja som jag skrev i rubriken, första och sista första dagen i skolan. idag så började ju skolan igen efter ett ok sista sommarlov och känns faktiskt lite sjukt att vi tar studenten nästa år, att det är sista året vi går i skolan. Men dagen har vart bra, har funnits mycket att prata om med alla saknade i klassen. Gick till klockan tre sen tog jag och klara buss till stan för att handla lite. Hade kuponger på h&m som gick ut imorgon så fick med mig tre tröjor och smink hem, och även en liten väska som man kan ha när man är ute. :) nöjd!

Men nu ska jag se om det kanske är något bra på tvn sen chilla. :)


Idag åker vi!

Äntligen! Om bara några timmar sätter vi oss på flyget här i Jönköping som kommer att ta oss till Rhodos! Ska bli så otroligt skönt att få en vecka med sol och mys med min fina pojkvän! :D <3


Hemma från Stockholm

Hejsan, idag kom jag och Dennis hem från ett par dagar i Stockholm. Blev bara att ta det lugnt och bo på hotell äta gott och inhandla lite nya kläder. Kände verkligen att det var det som behövdes efter allt jobb i sommar.

När vi kom hem idag så blev det ju bara till att börja packa upp allt och börja packa klart till Rhodos. Åker ju faktiskt redan på söndag och därför åker jag och Dennis till Jönköping redan imorgon och sover i hans lägenhet till söndag för flyger ju från Jönköping. :)

Men nu är jag trött efter allt farande idag, så godnatt! :D


Sista dagen på jobbet!

Tjenna, dåligt med bloggande men så det blir såhär på sommaren. Men nu har jag iaf vart ledig några dagar så passade på att åka till Öland och umgås med fina vänner. Började med en fin kväll med god mat och vin på stranden i byxelkrok med Sandra Erica och Klara. Sen i fredags åkte vi till böda och solade lite. Senare tog jag buss till köpingsvik där Bella var i beckas husvagn. Blev att bara ta det lugnt sen in till borgholm för att äta gott sen utgång. :) igår så blev det att bara ta det lugnt med film och självklart njuta utav solen som kom fram. :) sen tog jag buss till vår stuga för att spendera natten där. Nu sitter jag på tåget hem för sista dagen på jobbet. :D


RSS 2.0