Den man minst anar..

Väldigt gulligt inlägg utav sötsaken Bella förut då! :) hehe

Men blev träning efter skolan med Sandra och sen hem och laga lite mat. Engelskaredovisninhen gick väl som vanligt, sjukt nervös så att det känns som att man pratar i 100km :) men skönt att ha det gjort. Skulle titta på Bert sen men det gick ju inte så bra, somnade som en stock och vaknade nyss typ. Duktigt!

Imorgon blir det skola igen men då slutar jag vid 11 men ska vara kvar och göra kransar till marknaden på söndag, woho!!
Men nu, godnatt!!! :D


Isabelle här då!

Sitter i matan åh myser med nelia. Vi tyckte maten var helt okej i dag. Om ett tag ska vi ha engelska och det kommer bli awesome eftersom vi är typ bäst på engelska. Vi ska fortsätta mysa nu.
Måste ju säga att Cornelia är väldigt rolig och snäll och ganska grym helt enkelt. Så Cornelia mamma, du kan vara stolt över din dotter. Hon sköter sig i skolan, jag lovar att jag tar hand om henne. Knäpper hennes jacka och ser till att hon gör sin uppgifter.

Puss o kram Isabelle (jag är lite bättre än Cornelia dock) :*


Godmorgon!

Ligger i sängen och chillar lite innan det blir att gå till bussen. Ska väl äta lite frulle innan också. Svenska nu på morgonen sen engelska och då är det väl bara att tagga redovisning! Såå roligt..


Tänd ett ljus..

Ligger i sängen och chillar för fullt med en nystädad lägenhet och en massa ljus, myys! Blir nog att skriva lite på engelskaredovisningen som vi ska göra muntligt imorgon, alltid lika kul! Sen blir det väl att lägga sig under täcket..själv..i min ensamhet! Inte så kul att ligga själv i en liten lägenhet när det är mörkt och kallt, men på torsdag får jag sällskap av min fina vän Sandra :))


Kom ihåg mig då!

Sitter i skolan nu och har floristik, har börjat jobba i grupper och vi ska planera och göra en dukning till temat vampyr och jag jobbar med Kajsa. :) slutar om en halvtimma och då går jag och Sandra till gymmet och kör ett pass, känns som det var evigheter sen jag tränade. Blir nog att handla lite sen också. :) bild sen i morse på stilhistorian :)


Tisdag!

Godmorgon! Nu är jag redo för ännu en dag i skolan och idag börjar vi med stilhistoria och sen florist. :) helt ok! Men nu är set dags att gå till bussen , puss!


Årets tomte blir...

Min otroligt söta vovve Agnes ! ;) hehe


Know it all!

Tjenis! Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar och det är den nog snart :) ikväll så blir det nog att försöka få det lite mysigt här i lägenheten med lite ljus och julpynt. Skulle behöva handla också men usch så tråkigt! Måste packa upp min stora väska som jag hade med mig hem över helgen och få i ordning på alla kläder. Mycket rolig måndag med andra ord :) och kära gud, ge mig lite snö nu!!! Det är faktiskt december snart :)


Maaaat

Sitter just nu i matan men några efterblivna tjejer från klassen och pillar lite i den underbara maten. :) börjar vid 12 igen och då har vi UF :)


En ny vän..

Heeej, nu är Cornelia glad igen. :D blev att åka in till expert med pappa idag och inhandla en ny mobil och det fick bli en iPhone 4s. Taaaack bästa päronen! :) gör ett inlägg från mobilen för första gången. Men bäst att sova nu :) pussnatti!


Kul!!

väldigt roligt att jag tappade min mobil i toan igår..känner mig inte alls helt borta och naken utan den..hur ska jag överleva?!?!
min lilla xperia mini ♥

still waiting..

Fredagsmys på G!
Började dagen med att städa rummet för mamma vill ha i ordning nu till advent. Sen åkte jag och bror in till stan och gick till banken och åt och köpte hem räkmackor tills ikväll. Blir en kväll hemma antar jag, men idol och mys med familjen! :)

borde stå: Är inte så farlig som jag låter!

what hurts the most..

Kom hem från Västervik för ett tag sen, blev att ta buss dit vid 11 i morse och åka till amelias skola där jag fick massage, färgade mina ögonfransar , plocka mina ögonbryn och bli sminkad av amelia själv då. :D
Mycket skönt kan jag lova, förutom att få ögonbrynen plockade, aj säger jag bara!
Gick hem till amelia vid fyra och lagade lite mat och tittade massa gamla bilder och filmer från typ 4-6, herregud! :D
Tog buss hem vid 8 och när jag kom hem så låg min klänning från nelly här hemma och väntade på mig så snällt så! :D Nu blir det att lägga sig i sängen och sova! natti.

ögonskuggan efter att amelia hade sminkat mig, kan se lite svart ut under ögonen men det är från färgen när hon färgade fransarna. :) och färgerna på ögonskuggan såg man visst inte så bra på bild.

I'm Alive, I'm Dreaming..

Kom nyss hem från stan, var där med Klara och Erica som skulle tillbaka till skolan vid halv sex för någon pyssel kväll. Börjar bli så mysigt på stan nu med alla lampor och jul saker, men gud vad det inte känns som att det snart är jul! :)
Skola idag som vanligt, började med ett nytt område i svenskan som skulle handla om vampyrer. Skulle jobba i grupp så jag Klara och Bella jobbar tillsammans. :)
Nu blir det väl att packa ner all tvätt och saker man ska ha med hem för nu tar jag en riktigt skön långhelg, ledig imorgon och studiedag på fredag! :D
Fick med mig tre par trosor hem från stan också :D

go go go!!

wohoo, äntligen klar med den förtsa uppsatsen! :D
nu är det bara till att börja med den andra på 900 ord...
tagga att vara uppe hela natten! 
en tjock och ledsen cornelia..engelska är inte min grej!

fy satan!

Vad jag är sjukt trött på engelska fan, Hatart! Två jävla uppsatser ska vara klara imorgon och båda ska innehålla 900 ord, lite små panik och låter i klassen som att det inte bara är jag som har det. 
Blir väl att sätta sig med det nu och sitta med det resten utav kvällen, så bara för att få upp humöret lite så köpte jag hem lussekatter och julmust, behövs det också ibland! :D
Börjar längta till jul nu ju! 
Ja men nu väntar engelskan antar jag, woho! 


klänning

klickade nyss hem denna, tänkte prova och se om det blir att behålla till nyår och blir väl att få den i julklapp. Väldigt tidigt men den höll på att ta slut! :)


måndag!

Ligger nu i sängen och ska börja med engelskan som ska vara inne på onsdag.
Idag så blev det skola, började med mentorstid som vi har bestämt att vi ska titta igenom hela twilight serien så det blev popcorn och film helt enkelt. :)
Sen efter lunch så hade vi UF lektion, gick igenom hur vi skulle skriva och ta hand om våran ekonomi och sen så gjorde vi lite kransar som vi ska stå och sälja i skolan någon dag i veckan. :)
Träning med Valentina efter skolan sen hem och äta duscha och städa. :)
Ligger och lyssnar på lite julmusik nu, kan inte riktigt fatta att det är första advent på söndag, har gått så himla fort! Och nu vill jag faktiskt ha någon som kan ligga och klia mig på ryggen! 
jag och nattis, lucia i 9an! :)

Sometimes something beautiful happens in this world

Ligger just nu i min sköna säng här i linkan och funderar nog på att lägga sig och sova snart. Helgen har vart helt toppen, och började med en toppen fredag. Slutade vid lunch och då började Isabelle, Erica, Emma, Valentina och jag att tagga som bara den för idol, som alla vet så var det ju i linköping i fredags. 
Åkte hem till mig ett tag och vid 4 så mötte jag Amelia som kom med tåget från Västervik. Åkte hem och gjorde oss i ordning och sen ner till stan för att få i oss lite mat. 
Sen blev det att gå till cloetta center där det var fullt med folk, kan inte säga annat än att det var en sjukt bra kväll med toppen tjejer! :)
Igår så hade vi öppet hus i skolan som började vid tio, började med att alla florister skulle tävla och fick olika teman eller vad man säger, men huvudtemat var idol. Det var väl kul, sen vid två kom pappa och hämtade mig och amelia och så körde jag hem. 
Började fixa sig så fort man kom hem för skulle vara på min morbrors 40års fest vid 6. Blev en massa god mat och var en mycket rolig kväll, kom väl hem runt 4 på morgonen så blev en lång sovmorgon i morse. :)


Några bilder från idol men min super toppen bra mobilkamera! :)

who you are!

Nyss fått i sig lite i magen efter skola , körlektion och träning. Det är alltså vad som har hänt under denna dagen. 
Första körlektionen som sagt och var sjukt nervös, men gick faktiskt bra..lever ju iaf! :D 
Bokade även en ny tid den 12 december.
Åkte tillbaka till skolan efter körlektionen och tränade med sandra och valentina. och nu sitter jag här, woho!
Städa lite för imorgon kommer ju amelia hit, blir ju IDOL hihi :D

your love is my drug!

Ligger i sängen och har nyss tittat klart på new moon :D Idag så slutade man vid tre och då blev det att möta mamma och gå på utvecklingssamtal som gick helt ok. Sen så åkte vi och skrev in mig på körskolan, och skulle boka körlektion och gissa vad? jag fick tid imorgon!!! lite smått nervös och sådär..
Sen blev det att åka ut till IKEA och äta och titta lite i affärerna sen handla lite mat till mig. :)
Nu, fixa sig för sängen! :D
två ledsna tjejer på svenskan idag..

helgen!

Heej, I fredags så blev det ju att ta pendeln till tranås för lite fest med några fina i klassen. Blev lite förfest hos hanna sen vidare till någon fest, väldigt trevligt måste jag säga! Men blev faktiskt att ta pendeln hem vid kvart i tolv. :)
På lördagn så blev det att åka och hälsa på hos adrian och där var även carlos och erik. Blev att ta buss till stan sen och då såg vi att idolerna från idol var i gränden. Så blev att ta lite kort sen ta tåg hem. :) 
Åkte till bella med en gång och började fixa sig för kvällen för blev ju fest som vanligt känns det som.
Blev att åka till stina på förfest sen vidare till någon annan, trevligt till en början sen gick det väl lite utför men alltid lika kul att vara med mina fina flickor! :D

inga bilder från gårkvällen. :)
Nu titta tv sen god mat med familjen sen åka till amelia och fixa biljett till idol på fredag! :D

nu är det faktiskt så att jag mår jävligt bra...

skola till 12 blev att jobba med UF hela dagen och prata om en binderitävling som vi hade blivit inbjudna till och jag och några till i klassen funderar på att ställa upp, men fan vad läskigt! 
Blev att ta buss hem efter lunchen och byta om och sen ta buss tillbaka till skolan för att träffa isabelle emma och sandra som hade haft matte, blev att gå och gymma och nu ligger jag här och förösker ta tag i en uppgift som ska lämnas in innan 8 ikväll. :) 


in kommer ting..

Tjaa, skola idag och gissa vad?!?! Min mobil hade dött inatt så min klocka rinde inte i morse så vaknade vid halv 8 och hoppade upp ur sängen in i duchen, sminka mig, fönade håret, tog på mig kläder och sprang till bussen..och sen när jag var vid bussen så kom jag på att min plånbok var kvar i lägenheten så fick fort fort springa tillbaka och hämta den sen till bussen igen som stod där så snällt och väntade på mig som gick fem över 8. :D Bra start på dagen! 

Började med svenska idag sen engelska. Fick sluta lite tidigare så jag och sandra gick och köpte gymkort för ett halvår och tog oss ett pass, biffigt!
Nyss ätit och nu sova eller något. :)
minicornelia!

Tisdag!

Ligger i sängen...som vanligt kan man ju säga. Musik i öronen och försöker ta tag i engelskaboken som måste läsas ut och jag fattar ingenting av vad den handlar om.
Blev stan idag efter skolan med klara och titta lite och sen ner till rese för buss hem. Och som sagt nu ligger jag här och försöker ta ta tag i livet. Disk står och väntar på mig också..usch! 
en liiite för trött tjej för att ta tag i livet!

härligt..

att börja bli sjuk, hostar hela tiden och min hals kliar sönder! woho..

what are words if you really don't mean them when you say them

Heejsan! 
Nyss fått i mig lite havregrynsgröt och tänkte läsa lite nu. Skola idag till tre och sen blev det att gå till gymmet och ta sig ett träningspass med sandra, duktiga tjejer måste jag säga. :)
Idag så har vi bara hållt på med en massa beställningar till ÖTH och det var ju inte några kan jag lova..
aja dusch nu sen sätta igång med boken! :)


no one, can get in the way of what I'm feeling!

asså jag vet inte riktigt vad det är med mig men orkar ingenting bara ligger i sängen och degar, har inte ens på tv:n..
Men imorgon blir det iaf att köpa sig ett träningskort och komma igång med träningen, behövs kan jag lova. Men nu..SOVA med min underbara...säng tycker om dig så!

where is the love..

Vaknade runt halv 11 idag , blev ju att lägga sig väldigt sent igår tror vi somnade runt 4 eller något inatt. Blev att gå upp och göra sig iordnig för att gå ner till stan och titta lite, fick med mig en halsduk och ett linne hem. :) 
Sen tog sandra tåg hem och jag åkte hem till lägenheten började städa lite men hamnade visst här istället. Men blir väl att fortsätta snart för sen måste jag plugga plugga plugga! :) Och imorgon börjar även skolan igen..


i väntan på sandra!


15.34

Ligger i sängen i linkan och väntar på min kära men väldigt sega vän sandra. Får se vad vi hittar på för bus ikväll..
Men nu blir det väl att fixa sig lite innan hon kommer, puss! 


fredag!

Ligger just nu i sägen efter en faktiskt rätt bra kväll igår. Hade ju inte planerat att gå ut men råkade visst bli så iaf. Började med att jag åkt hem till en inte fixad becka, sen när hon blev klar så gick vi till ellinor sen vidare till förfest. :)
Mamma kom och hämtade mig runt två för jag kände att det finns ju ingen skönare än att vakna upp i sin egna säng! :D Idag blir det nog att göra några kransar och fär väl se hur det blir ikväll. :)


Morgonmys!

morgontrött vovve myser framför tv:n, inte varje dag det händer kan jag lova :)


känn ingen sorg..

Ligger i sängen mätt och glad som jag är! Idag har det blivit storstädning på rummet , träning för första gången på ett halvår och massa god mat med tilde. Känner redan nu hur träningtvärken smyger sig fram, och nästa vecka ska man börja träna på gymmet i skolan. :)
Men nu hade jag tänkt att sova, natti puss! :D
inte så lätt att sova med denna vildingen i sängen...

behöver något att längta till..

sitter och drömmer mig tillbaka till den tiden då livet lekte lite extra..

ALV marknad!

Jaaaaa äntligen är marknaden slut, måste säga att det har vart väldigt mysigt att stå där och se alla som spelade och så men sjukt segt efter fyra dagar. Trött är jag så jag skulle kunna gå och dö också. Men vi har allt fått in lite pengar och mer ska vi få för har rätt många beställningar kvar att göra. :) Men nu ska jag dö lite i sängen och sen får man se vad som väntar resten av lovet! :) Men har haft ett par väldigt mysiga och bra dagar med mina fina!

lördags-rookie!

Blev ju somsagt rookie i lördags , förfest hos bella sen vidare till hultsfred och se kapten röd! :D
sjukt lyckad kväll!

RSS 2.0