tisdagsmys

tänkte att jag skulle få mysa till det lite nu när jag har vart duktig och städat. Så jag tände lite ljus gjorde te och ska äta en lussekatt. :D Ska faktiskt ha idrott i morgon så jag får äta en lussekatt. :D

sista november...

tänk att det redan är sista november och att det snart är jul!:D Såå mysigt.
Men jaa idag så blev det visst att försova sig till kvart i 8, vaknade precis när mig buss gick till skolan. Så fick typ hoppa upp ur sängen sminka sig fort och bara ta på sig något och sätta upp håret. Kom typ till skolan vid halv 9 och då satt alla och hade prov, lyckat att komma sent till typ första provet. Gjorde inte så mycket mera på den lektionen så satt typ vid facebook till lunch. Sen hade vi svenska då blev det typ att argumentera eller något ? :S
sen jaa, vad hände sen sandra...?

plugg

sitter i sängen och försöker få in alla 130 latinska namnen på blommorna men kan ju säga att det finns mycket annat som är så mycket roligare än att plugga. Men ska försöka ta tag i det på riktigt nu och få in alla , eller dom flesta. Sen blir det tv vid halv 8 och sen sova. Kan ju säga att sova efter skolan är nog det skönaste som finns ! :D

don't feel like me

tittar beck nu sen sova, trött efter en hård kväll/natt med roligt folk. :)

1:a advent

Helgen har vart toppen, började med att mathias kom hit i fredags och så åkte vi till mathias faster som bor här. Åt god mat där och senare runt halv 7 åkte vi hem och tittade på idol. Sen igår så gick vi ner till stan och fikade och tittade i affärerna sen mötte vi Sandra på stationen vid halv 2. Tog tåget hem till vimmerby och så började jag och sandra fixa oss för gymnasiefesten. Blev förfest hos Felicia och sen vidare till harrys och där blev det att dansa som aldrig förr :D
Tog tidigt tåg tillbaka till linköping idag för måste plugga på alla blommor som vi har prov på till tisdag. :O
bilder från helgen! :)

hej mitt vinterland!

Kom nyss hem från skolan, hade data i morse sen florist efter lunch.  Gjorde lite beställningar och dekorationer på floristen och började med ett nyss grupparbete. Det heter typ "det dukade bordet" och då ska vi välja ett ämne eller så och jag och klara har vart nyår. Då ska vi typ duka ett bord och göra en bukett och dekorationer som passar till nyår, väldigt kul faktiskt :).
såhär såg man ut idag, man måste ju vara redo för att gå ut i kylan. :D

skolan

sitter i skolan och har data , ska göra en typ affisch om sig själv. Kuuuul!
Fick också denna bild idag, snygga!

längtar!

ååh, ligger och lyssnar på julmusik som vanligt och
när jag gör det så vill jag bara hem till familjen och
baka massa goda jul saker och umgås och mysa! :D
känner ju verkligen inte för att sitta själv i lägenheten. :o

onsdag

sitter i sängen och glor på datan även att det inte finns något att göra. Men idag så hade vi iaf idrott och började med att ha ett prov på morgonen som gick bra, eller hoppas det iaf känns som det. :) Sen idrott och lika enformigt som vanligt, hoppa hopprep hela lektionen typ 90minuter och bara hoppa hopprep :O. 
Åkte hem efter det och åt lite nudlar och sen somnade jag visst och som i 2 timmar tills mamma ringde och väckte mig. 
Och nu när jag bara sitter här så märker jag att två lampor i lampan i taket har slutat att fungera, ajdå :O
saknar min lilla vovve !

all i want for christmas is you!

te gröt och julmusik nu i mys vädret! :D

tisdag

hejhopp, Blev visst ingen skola idag..eller först hade vi sovmorgon till 12 och sen skulle vi skulle haft svenska men våran lärare kom inte. Så kändes rätt onödigt att åka till skolan överhuvudtaget. Men då blev det iaf att ta bussen ut till ikano med Sandra och Erica och titta lite. Köpte mig ett par örhängen och pannband. :D 
Nu blir det att städa lägenheten sen plugga till idrottsprovet i morgon . :)
Lyckades också få örhängena för 70kr för det fattades en fjäder på den ena! :D

so you do

hejhej, har inte vart så social på några dager men har inte hänt så mycket, fest i lördags , väldigt kul och så har ju kusinen vart här. Saknat henne massor! Åkte till linköping igår också och då blev det att sola och laga god mat på kvällen. Men nu sitter jag här med bästa Sandra och glor och snackar en massa. :D
Sovmorgon till 12 i morgon as gutt sen svenska i 3 timmar sen slutar man. Sen på kvällen ska vi typ på någon julinsperation i skolan , det ska komma en florist och visa upp en massa. :)

. . . .

Seriöst händer det ingenting en lördag?

blommor!

denna gjorde jag nyss, blev rätt nöjd iaf :)


det finaste någon kan få

Hallå, nyss ätit lite och nu ska jag nog diska och packa lite. Men idag så hade vi datakunskap på morgonen sen florist. På floristen så fortsatte vi med dekorationerna men idag så gjorde vi nivådekorationer. Blev faktiskt nöjd med den jag gjorde idag finns så mycket fina blommor. 
Men ja , ska nog packa snart som sagt för i morgon kommer kusinen från värmland och hälsar på och ska stanna över helgen. Det var ett tag sen så det ska bli riktigt kul. :)

...

ont i huvudet och orkar inte göra något att äta.

Missing you

ligger just nu i sängen efter en myskväll/natt med sandra erica och klara. Sandra och erica åkte hem för ett tag sen och klara och jag kände för att göra en god frukost så det blev omelett. :) Det är inte varje dag man äter det. Men idag vet jag inte riktigt va jag ska göra, plugga lite blommor och så funderar jag på att antingen stanna kvar i linköping hela dagen eller åka hem till storebro och sova hemma. För det är ju rätt segt att sitta själv hela dagen för klara ska också åka snart. :)
pusscornelia'

mystisdag!

skola idag har inte gjort så mycket typ spelat spel och gjort en massa lekar på mentorstiden sen skrev vi ett referat på svenskan. Sen så följde Sandra Erica och Klara med mig hem och så åkte vi ner till stan och åt och handlade lite. Sen så åkte vi hem och tittade på tv och nu sitter vi och nördar data med hög musik på. Sandra har ju då sagt att vi ska vara uppe hela natten men frågan är vi klarar det sandra har ju redan sovit i en halvtimma och klara i en timma! :O FUSKISAR!
mina söta polare! ;)

Måndag

Hejsan, skola idag som ni redan vet hade matte och engelska. Nu så ska jag snart laga lite mat blir nog potatismos och fiskpinnar. Sen så ska jag nog städa lite och byta påslakan och lite för jag älskar verkligen att lägga mig i en nybäddad säng. :) 
Ja och inatt så blev det ju inte så mycket sömn för det regnade ju som aldrig förr och det låter ju massor när man har "takfönster" eller vad man nu säger + plåttak. 
Men det blir nog också att börja plugga lite på alla blommor som vi har haft för nästa vecka så har vi prov. :) Hoppas ni får en lika rolig dag som jag ! :D
pusscornelia'

helgen

Hejhej, kom nyss tillbaka till linköping. Igår så blev det ju stan här i linköping med mamma och pappa och det blev allt lita nytt i garderoben och det behövdes verkligen. Blev att ta en fika på stan sen åka ut till ikano och äta och titta lite i affärerna där. Sen så åkte jag med dom hem till storebro och hade en myskväll med älskling. Blev att göra plankstek och titta på tv. :) 
Sen idag då vaknade vi vid 12 och då blev det att äta lite sen börja fixa sig för vi skulle åka och äta hos mathias farmor och farfar. Sen vid 6 så åkte jag tillbaka till linköping igen och nu sitter man här och ska nog ta något att äta sen sova. :)

Lördag
+ ett bar byxor, en ring och BH och trosor. :)

fredag!

Hejsan, idag så var det ju skola och idag så höll vi på med blommor hela dagen. Vi gjorde en massa dekorationer som vi skulle sälja och pengarna som vi fick in skulle gå till rosa bandet. Slutade vi tre och då tog man bussen till lägenheten och ikväll blir det att sitta här själv och ruttna bort. Men jag måste börja vänja mig vid att vara själv för nu bor man ju själv.
Men lagade lita mat när jag kom hem och nu blir det troligtvis att bara sitta och vänta på att idol ska börja och sen sova. För i morgon så kommer mamma och pappa upp hit och så ska vi ha en mysig dag på stan sen åka hem och mysa med mathias hela kvällen! :D
tog lite fina bilder idag också! :)

ja eller nej?

funderar på lugg igen asså, men vet inte om jag vågar. :O 
ja eller nej?'

torsdag

Sitter just nu i sängen och ska börja göra något att äta snart, det blir nog något som går fort. Var nere på stan förut med Klara och tittade lite. Hittade allt lite saker som man skulle vilja ha, tur att mamma och pappa kommer på lördag. :) 
Men idag i skolan så hade vi först datakunskap sen florist, på floristen så skulle vi göra dekorationer. Hehe, man tycker att allt ser lätt ut men det är det inta höll på att döda någon för ingen blev ju tydligen bra. :O Men sen så blev det bra tillslut hehe. 




becka inatt!

sitter i beckas soffa nu och ska spela tv-spel medans hon äter lite. Blir att sova här i natt för ville inte sova själv. 
Men idag så blev det skola och hade idrott och idag så blev det att gymma, och jag känner verkligen för att skaffa ett gym-kort nu!  
men ikväll så blir det mys hela kvällen och plugga på blommorna. :)

do it !

Nej nu blir det att och och sova och drömma sig bort ett tag för i morgon blir det idrott igen, jippi! Nee men det är ju alltid bra att röra på sig. Slutar ju vid 11 så då får man se vad man hittar på, kanske bara ligga hemma, ta en promenad eller något. Längtar även till lördag då mamma och pappa kommer upp och då blir det en mysdag på stan. :)

if I let you go

kom nyss hem från stan, blev att åk dit efter skolan med sandra och erica. eller vi försökte ta oss dit i typ 1 timma haha. Först så tog vi bussen till resecentrum och sen så sa vi att vi skulle ta buss nr 1 till stan för dom brukar ju gå förbi där, eller det trodde vi iaf. Så vi gick på bussen men sen så märkte vi att den kom längre och längre ut typ i "skogen" och sen så var vi ute vid ikano haha och då fattade vi att vi hade tagit fel buss. Och det är ju inte så lustigt att man gör det är det finns 100st 1or att välja mellan. Så det tog typ i timma innan vi var i stan. haha :)
Men nu ska jag mysa ner mig i sängen med en kopp te och lyssna på julmusik nu när det snöar! :D



?

har en hel del att tänka på.!

måndag och skola

idag så började ju skolan igen och jag kan lova att det var jobbigt att gå upp i morse + att jag skulle duscha som gjorde det jobbigare. Men i skolan så hade vi först matte i 3 timmar och då så fick vi en uppgift som vi skulle räkna ut procent och vikt och jag fattade inget allt man gjorde var ju fel och så sa han inte vad man skulle göra för att det skulle bli rätt. Men sen så hade vi engelska efter maten och då skulle vi skriva något brev om oss typ. 
Men sen när man kom hem så gjorde vi blodpudding och nu så får man se vad man hittar på med ikväll blir det tv. :)

söndag

ligger i sängen och tittar på beck. Idag så har jag tillbringat hela dagen hos mormor med god mat och träffat kusinerna. Sen vid 5 så åkte jag hem för att packa det sista för vid 6 åkte jag tillbaka till linköping. så nu ligger man här och är helt slut, och det är ju inte så lustigt när man var vaken till typ halv 6-6 i morse och städade efter festen igår. :O men kul var det!

gårdagens bus!


hehe tog inte så mycket bilder, men här här kom några sugddiga ! :)
tack för en toppenkväll!

03.05

hopp, nu sitter man helt själv här hemma och har nyss låst överallt! Blir visst att sova helt själv i natt men först blir det nog att städa lite efter en toppen kväll. Och jag städar nu för att jag inte ska behöva städa i morgon för då kan jag sova mycket längre ! :D
Men fan vad jag hatar att sova helt själv, det är det värsta jag vet! :(

fredag

vaknade hos tilde i morse efter en toppen kväll med dom bästa flickorna. Blev att baka , spela wii och titta på en massa film. :) Det var länge sen och saknar verkligen dne tiden. Men idag så vaknade vi vid halv 12 så åt vi frulle sen tittade vi sex and the city sen åt vi och satt även och planderade att vi skulle ta en tripp till ullared innan jul. Så det blir nog att åka den 11 eller 12 december.
Men ikväll så blir det fredagsmys med älskling och titta på idol. Sen i morgon så blir det party! :D


suddig bild. :)

torsdagsmys!

Nu har man nyss fixat sig för att åka till tilde och ha torsdagsmys med henne och isabelle. Vi kände att det var dags igen hehe för i 7:an så var vi ju jämt hos tilde och hittade på en massa saker. Så ikväll blir det en massa mys och så ska vi spela en massa wii. funderade på att baka något gott också eftersom att vi alltid brukar baka bullar på kanelbullens dag men vi inte gjorde det iår. Men då får det allt blir en promenad i morgon, usch. ;)

torsdag

hejhopp, just nu står man i köket och steker korv, kanske inte är så nyttigt men ska faktiskt ut och gå sen. :) Har också en liten hund som klättrar och morrar på en bara för att man inte kan leka med henne, hehe hon är så söt. 
Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, men känner inte för att bara ligga hemma men så kommer det förmodligen bli iaf. 

Jag har också suttit inne på h&m och nelly och har allt hittat lita prylar som jag skulle vilja ha, hehe bland annat en nyårsklänning. väldigt tidigt men älskar den! :)

jag ska sakna dig i morgon

ligger i sängen , som vanligt hihi men klockan är faktiskt så pass mycket så att man får vara i sängen. Nee men denna dag/kväll så har jag först vart och solat med mamma och jag kan lova er att det syns på kinderna :o verkligen lyser rött! men man ska vara glad att man har fått färg. :D
Sen så åkte man hem och satte sig vid datan och slappat här hela dagen typ. Åkte iväg till mormor ett tag och hälsade på, och där blev det fika. :) Sen så har jag tittat på tv med familjen och spelat sims, hehe. :)

my hands

hejhej, vaknade bredvid mathias i morse och när vi vaknade så kom mathias pappa och frågade om vi ville förlja med och äta på kinarestaurangen vid 12 så vi sket i att äta frukost. Och gissa om man var hungrig när vi kom dit, men det tog inte lång tid innan man vart mätt. Sen runt två så kom mamma och hämtade mig så åkte vi och solade, väldigt skönt och behövligt. Men nu är jag helt slut så blir nog att vila lite sen städa och senare åka till mormor tror jag. :)

remember

saknar verkligen gamla tider då livet bara lekte, allt var så lätt och inga problem. Saknar tiden då hästar typ var det viktigaste det roligaste, tiden då man sov hos amelia gick upp vid 8 för att rida och hålla på med hästarna hela dagen sen ta en ridtur senare på eftermiddagen. hehe, alla helgen alla lov gick ut på att vara ute och rida så mycket som det bara gick, vi var inte rädda för något. det var typ som att vi ville att hästarna skulle slänga av oss. haha kan inte sluta skratta åt alla minnen som då när jag satt åt fel håll på myrka (hästen) och helt plötsligt så började hon springa iväg och där flög jag. och när mimmi sprang iväg med amelia och amelia dök ner på marken. det är verkligen tider man saknar! tävla på ängarna , ridlläger, tävlingar, allt!  :)

tisdag

hejhej, idag vaknade jag verkligen på fel sida och det är ju inte så lustigt när pappa kommer och väcker mig vid 11 när man var uppe till 2 inatt. Och jag kan ju verkligen inte somna om när jag väl har vaknat så då blev jag väldigt sur. Men man får hoppas på att dagen blir bättre, det lär den ju bli för senare så kommer mathias hit och då får vi se vad vi hittar på för mys.
Men gårdagen var faktiskt toppen, en bra början på lovet men plankstek , vänner och en massa skratt. :)
Idag så ska jag verkligen försöka att ta tag i solandet, måste verkligen sola nu. men det jobbiga är att det typ inte går några bussar in till stan + att mamma och pappa jobbar , det är det värsta med att bo i storebro.
Men hoppas att ni får en toppen tisdag, puss cornelia'
öland 2009.

1:a november

blivet en massa mys hos amelia idag. först blev det att göra plankstek med amelia och tilde och det var helt otroligt gott kan jag lova, och efter det höll man på att dö så mätt var man. Sen blev det att gå upp till felicia och cornelia och spela något spel då man skulle förklara ord och dom i lagen skulle gissa vad det var för ord. haha , jag tilde och amelia förlorade rätt stort men det var faktiskt väldigt svårt eller iaf vissa. :)
Sen så skulle vi busa till det lite och skulle köra anden i glaset, men jag tror inte att andarna ville vara med oss idag. Det var typ 100 år sen man körde det. ;)
tack för en toppen dag! :)

vad är det för en dag?

Nyss ätit frukost och nu sitter man på sitt rum med agnes som
ligger och gnagar på ett ben. runt 1 så blir det att gå ut och gå
med tilde, blir nog att ta med sig agnes då också. Och gissa vad,
jo idag så fyller min lilla bebisvovve 1år. Så blir nog att åka in till
stan senare och köpa lite godis och leksaker till henne, hehe. :)
Igår så blev det bara en myskväll hemma med mamma och pappa.
Blev ensam mamma söker och sen film, det är alltid skönt. :)
jätte gullig bild, verkligen ;)

RSS 2.0