Fredag!

Gjorde nyss bort mig för alla som satt inne på rese. Ska ha med mig en massa kransar hem och då hade jag alla i en Ikea-påse i papper. Självklart när jag går ut från bussen så ska påsen gå sönder så att alla kranar åkte ut. Där stod jag själv och försökte komma på hur jag skulle få med mina kransar, eftersom jag har en stor väska med mig också.Såg hur alla inne på rese skrattade..usch!! Haha

Men snart blir det iaf att ta tåg hem och ikväll så blir det väl myskväll med Dennis. Vill baka pepparkakor så ska försöka se till så att vi gör det! Annars blir det väl bara lugnt och titta på tv eller något! :D nu måste jag sitta här ett tag till skämmas..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1926242/images/2012/pic_50b88fbb9606ee4f12c4f56d.jpg" class="image">


Om du lämnade mig nu..

Kom nyss hem från praktiken och slängt mig i sängen. Sjukt trött efter en tidig morgon och lång dag på praktiken. Skulle vara i skolan vid nio i morse men vaknade typ vid sju och kunde inte somna om. Skulle till skolan och fixa lite kransar som vi ska sälja med vårt projektarbete för att få ihop pengar. Så kom typ till praktiken vid tolv och då var det bara att sätta igång med begravning med en gång. Det är typ vad jag gjort hela dagen, och julplanteringar och lite smått. :)

Nu så blir det att börja packa allt till helgen. Ska försöka få med mig all tvätt hem så jag blir av med det. Ska väl försöka få i mig i något att äta också. :)


Då är du den finaste jag mött!

Hallå!
Kom nyss hem från Becka, blev stan lite med henne efter skolan. Fick med mig ett par nya svarta jeans, två tröjor och en bh hem, så nu är jag genast på mycket bättre humör när jag fick lite nya kläder och umgås med min fina vän. Saknar sina vänner lite exta mycket såhär i mörkret. Och kvällen blir bara bättre för snart kommer Dennis hit och spenderar kvällen och natten här.

Imorgon blir det skolan några timmar på morgonen för att fixa lite med projektarbetet, och sen vidare till praktiken för att göra en hel del begravning tydligen. :)


så trött på..allt

är så sjukt trött på skolan, projektarbetet, allt plugg. Så sjukt trött på min garderob som jag har sagt innan, deprimerande att inte ens ha några roliga kläder i detta sjuk tråkiga väder. Så sjukt trött på att bo själv, sjukt trött på min "lägenhet", sjukt trött på att alltid vara själv! Och så sjukt trött på att det alltid är mörkt ute. Trött på att inte tjäna pengar och känna sig fattig.

Skulle vilja ha min pojkvän här just nu!
Var bara tvungen att berätta..

Tisdag

Hejsan!
La mig nyss i sängen efter skola träning och städning, eftersom jag aldrig orkade städa igår. ;) men nu är det gjort och har till och med tagit fram lite julsaker. Gick bara i skolan i en timma idag så var en väldigt nödvändig dag. Efter att vi hade slutat så gick jag och Kajsa och tränade. Hade redan träningsverk från igår, men hoppas på lite mer tills imorgon. :D

Nu blir det att börja plugga på historian som vi har tills imorgon. Ska ha förhör på Romarriket. Men nu har inte så mycket mer att skriva, förutom att jag verkligen avskyr vädret, varför regn? Då kan det lika gärna börja snöa istället.


Måndag 26 November

Hejhejhej!
Kom nyss hem efter skola och träningspass. Kajsa var inte i skolan idag så fick träna själv. Hatar verkligen att gå och träna själv, vet dock inte varför bara lite läskigt! ;) men jag överlevde och nu är ser dags att äta lite en börja julstäda lite, helt sjukt att det snart är första advent. Men det är ju verkligen hur mysigt som helst!

Är också sjukt deprimerad för att min garderob är sjukt tråkig, har alltid samma kläder och är så trött påt. Plus att mina älskade svarta jeans gick sönder igår så har inga svarta byxor.. Men på onsdag blir det stan en sväng med beckabus så då blir det att söka efter ett par nya jeans och kanske något mer skoj! :D


Never let it go

Hejsan, ligger äntligen i min säng i linkan, är så sjukt trött idag! Igår så blev det att jobba på metropol med sandra, när det först var julbord sen "fest". Stod först och serverade glögg till alla gäster som kom, sen så stod vi vid entrén och tog betalt när folk kom in. Kändes faktiskt sjukt bra att vara den nyktra, men var lite långtråkigt och blev sjukt trött när man hade jobbat från halv sex till halv två på natten.

Idag så följde mamma och pappa med upp till Linköping för att jag var tvungen att hitta en luciaklänning. Åt även ute på ikano och tittade lite inne på IKEA. Men nu ligger man äntligen i lägenheten och tänkte vila lite innan solsidan. :D Imorgon blir det ju skola som vanligt sen träna!! :)

Saknar även min pojk som man knappt fått träffa i helgen!! :*


Julkänslan börjar komma!

Tjenna, praktik idag och idag så började vi att ta fram alla julsaker och göra om i hela butiken. Hann dock inte att göra klart hela butiken men gjorde allt en del. :) längtar verkligen till jul nu, vill julhandla, slå in julklappar, sitta under granen och titta på alla julklappar, baka och bara mysa! Men självklart ska man jobba varje helg typ nu innan jul så får väl se hur det blir men julmyset.

Kom nyss hem från praktiken iaf och nu är det dags att börja plugga lite tills imorgon. Och ska även packa allt tills imorgon för då åker jag hem igen och får med mig Sandra. Får väl se vad vi hittar på för något kul.. :)


RUBRIK

kom verkligen inte på någon rubrik och har nog suttit och funderat på det i en timma, dåig fantasi! 
Idag blev det skola, hade samhä och estet. Sen bev det att gå och träna, och tränade faktiskt sjäv för första gången i hea mitt liv. Kajsa var inte i skolan så fick träna själv. Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, håller just nu på att lägga till lite nya låtar i min julmusik-lista på spotify. Men sjukt svårt för finns ju faktiskt inte så många bra jullåtar. :O
 
Längtar till jul något otroligt nu, vill baka lussekatter, pepparkakor, leka i snön (ja jag är fortfarande som ett litet barn.). Det tråkiga är ju dock att jag kommer jobba på metropol nästan varje helg nu i december, sen så är jag ju i linkan i veckorna. :/ 
 
 

En liten bild från galan..

Bild från ung cancer galan!


Bloggar lite på tåget..

Sitter på tåget hem just nu faktiskt. Har haft en helt underbar helg i Linköping tillsammans mned Dennis. Blivit god mat, mys framför tv:n. Vart ute och ätit på restaurang och vart på bio. Behövde verkligen en helg som var helt lugn, och bara få umgås.

Åker hem idag för att jag är ledig imorgon. Så då passar jag på att gå till frisören och slinga håret och klippa mig. Behövs kan jag lova, slitet hår x1000! Och ska ÄNTLIGEN bli av med min hemska utväxt som gör så att mitt hår ser äckligt och fult ut! :)


Äntligen fredag!

Äntligen fredag, och idag så blir det bara en lugn kväll med min kära pojkvän som kommer till linkan vid halv fyra. Slutade nyss så nu blir det bara att ta tag i städandet, behövs kan jag lova! När ska jag lära mig att hålla i ordning?

Men blir faktiskt en lugn helg här i Linköping med god mat bio och bara umgås. Känns som det var evigheter sen jag och Dennis umgicks en hel helg, så ska bli skönt. :) nu ska jag ta tag i livet! :D


Ung cancer

Hej, måste bara berätta om att igår så var jag på en gala för första gången. Det var en gala som handlade om unga personer som drabbats av cancer. Vi fick se filmer på olika personer som överlevt cancer, vi fick se en kille som var i 20års åldern som hade fått cancer när han var liten och fick ta bort sitt ena ben när han var 8. Helt sjukt! Det blev både tårar och skratt, det kändes sjukt bra att få vara en utav dom som fick vara där, ha bästa bordet och känna att man har hjälp till iaf gjort något litet för att stödja ung cancer! Bara genom att göra alla blommor till galan och ikano tillsammans med ung cancer så har vi hjälp till! :)


Tisdag, 13 november

Tjenna, skola som vanligt, fick sluta vid elva efter samhällen för vår datalärare sa att vi kunde jobba hemma, det sköna var ju dock att man inte hade något att jobba med. Så gick och tränade med Kajsa efter skolan och sen så åkte vi ner till stan och tittade lite.

Nu blir det att packa och plocka oordning lite sen titta på film.Kan inte fatta hur jag kan vara så trött hela tiden heller. Skulle kunna gå och lägga mig direkt efter skolan och sova tills jag ska upp till skolan. :o


Reach for me

Hejhej, skola idag blev att ha frukost med klassen på morgonen och sen började redovisa ett utav våra arbeten som vi har jobbat med ett tag nu. Man har fått välja själv vad för något inom floristiken som man vill fördjupa sig på och det skulle ha med krukväxter att göra. Sen så blev det lite samtal med Hanna om betyg och så, sen så slutade vi.

Har nyss fått i sig mat och nu ligger man lite i sängen och ska börja plugga lite och läsa igenom uppgiften som ska in sen. :)


Söndag, igen!

Hej hej! Ligger i soffan just nu och tänkte ta en liten tupplur. Kom hem från Västervik, Palladium i morse så har inte sovit många timmar. Har inte sovit mycket på hela helgen faktiskt, i fredags jobbade ju jag och klara på metropol i garderoben till halv tre på natten sen var man ju ute igår. Trött tjej kan jag lova!

Har ju inte bloggar så mycket i veckan men kan ju berätta att man är en utav de som blivit vald till luciakandidat här i Vimmerby. Så i torsdags så träffades alla kandidater och tog bilder till tidningen. Så igår så var det visst en stor bild på en i tidningen. Ska bli riktigt kul att få vara med, älskar verkligen lucia det är ju så mysigt! :D


17:34

Hejhej, kom nyss tillbaka till lägenheten efter några timmar på ikano med mamma och pappa. Gick på IKEA och tittade lite i affärerna. Hittade mig allt ett par stövlar, har yrkar sjukt mycket på att köpa ett par men varför inte liksom? Det är ju snyggt! Hittade även en vit kofta/tröja och sen åkte vi och handlade lite mat till veckan. :)

Nu blir det att plugga lite sen solsidan! :D


Helgen..

Helgen har bestått av mesta delens chillande. I fredags så följde jag med Dennis och hand familj på kalas hos hans kusin. Blev god mat och bus med kusinerna, som verkligen har överenergi! Kom hem runt tio och då var man så trött så gick typ och la sig med en gång. Har även var ute på långpromenad med mamma och vart ute på en liten springtur själv. Rätt skönt när man känner att man orkar mer. :)

Igår blev att åka och tända ljus hos saknade morfar, så fint uppe på kyrkogården nu när det är så mycket ljus! Sen blev det att åka till Felicia och "se på film", slutade med att båda somnade och vaknade när den var slut. ;) men idag så blir det att åka tillbaka till linkan för imorgon börjar ju skolan igen, och slipper även ta tåg för päronen kör upp mig. ;)

 


1 november!

Hejhejhej! Känns helt sjukt att det redan är 1 november! Men tänkte berätta lite om gårdagen, började med jobb sen ner till stationen och möta Tilde. Blev stan lite sen äta och sen börja fixa sig för halloweenfesten som vi skulle på som var på sliver. Senare så kom Sandra Erica Emma Hanna och Felicia, så blev att förfesta lite här hemma sen åka ner till stan. Sjukt rolig kväll, gjorde av med liiite för mycket pengar men det måste man väl prova på någon gång också. Och det var faktiskt värt det! :D nu ligger jag i sängen och tänkte ta en liten tupplur sen ta tåg hem. :)

Och min lilla bebis Agnes fyller 3 år idag också!


RSS 2.0