kväll!

Ne nu blir det att gå och lägga sig i min sköna säng
och sova. Imorgon blir det skola igen och då är det matte
och svenska som gäller sen kommer mathias hit
och sover med mig ! :D <3

svenska projekt!

Hehe, tog lite bilder idag till vårat svenska projekt som handlar om vad lycka kan vara ! :D
lycka kan vara...


Husdjur= häst!

Vänner!

Jul

kärlek

I just wanna live

Fick med mig lite saker från stan och ikano idag. Blev ju som sagt att åka
och äta på IKEA och titta lite i affärerna där sen skulle bella med tåg vid
20 över 2 och då tog jag bussen till stan och tittade lite sen buss hem! :D
Har saknar dig bästis! ♥

söndag!

Ligger just nu i sängen i linköping med bella. Igår så blev det att gå ut och äta på hamlet sen åka hem till lägenheten och titta på film och mysa. Idag så ska vi först åka ner till stan och titta lite sen ta buss till IKEA och titta lite där och så blir det nog att äta där också. Sen tar bella tåg hem och sen ikväll blir det veckans höjdpunkt SOLSIDAN! :D


This love

Sitter och spelar lite gitarr men ska nog gå och plugga lite på latinen snart. Måste även börja packa för imorgon åker jag till vimmerby och träffar mina saknade pojkvän och mysa med honom.
Idag så vart det ju skola som vanligt hade florist hela dagen. Tränade på alla växter vi har tills vi ska vara på IKEA och hålla på där. Sen mot slutet började vi prata om att börja spara ihop pengar till en liten resa innan vi slutar 3:an så det ska nog bli att börja spara till det nu också, wiie :)

oh boy!

Sitter i sängen efter ett idrottspass blev att vara på gymmet som jag har vart på 4 dagar i rad nu så imorgon kör vi på vila. slutade vid 10 i 11 så tog buss hem. hade inte ätit någon frukost så trodde verkligen att jag skulle spy, mådde så jävla illa. Så blev att ta lite att äta när jag kom hem , men känner fortfarande att jag mår lite illa så ska nog gå och ta en dusch och sen lägga mig och vila lite. :)
blev vaniljyoughurt med flingor och linfrön :)

more than words

skola idag först matte sen svenska. slutade vid 3 då blev det att träna igen. idag så blev det mest ben och armar för har massa träningsvärk i magen!
Kom hem runt 5 då blev det att ta sig lite att äta. Sen blev det faktiskt att ta tag i städningen som jag har sagt att jag ska göra 1000 gånger men nu är det gjort. Nu är det helt rent och luktar nystädat! :D
och imorgon så sover förhoppningsvis denna sötnosen hos mig! :)

keeping my baby

ska nog lägga mig nu snart. tandläkaren ringde mig förut också och fick en tid för undersökning, hata tandläkaren! :/
Saknar min bebis och mathais massor! ♥
sommar 2010
27 mars 2008 ♥

it must be love

idag blev det skola till halv ett sen gick jag och Kajsa ner till gymmet och köpte månadskort. Blev att träna lite mer än en timma och jag har ju inte världens bästa kondition så höll på att dö typ. När jag kom hem gjorde jag lite mat och nu ska jag nog diska sen sova lite. :)


remember when ♥

Vill verkligen utomlands nu!
Mexiko 2009♥

hold my hand

kom nyss hem efter jag jag och becka har vart och tränat. Blev att åka till simhallen och träna sen gå till stan och titta hårfärg till becka. Tittade också lita på kläder som jag nog ska köpa och ha att träna i. För i morgon så börja cornelia sitt nyttiga liv, tro det eller ej men det gör jag.
Blir att köpa gymkort på skolan och börja träna som aldrig förr. Så i veckan bli det att titta efter nya springskor! :D
Men nu blir det duschen, städa och sen bara ta de lugnt med solsidan ikväll! :)

lördag!

sitter hos becka och plattar mitt hår. blir att åka hem till mig snart och lämna lite saker sen försöka komma på något kul att göra. :)
Vaknade vid 11 idag då gick jag och väckte becka. senare gick och köpte taco saker så gjorde vi tacos vid 3. Sen kom angelica hit och nu ligger dom och tittar på simpsons och jag sitter här som sagt :)
Och så sover nog becka hos mig inatt och så tar vi tag i vårat liv i morgon och tränar! :)


feeeest!!

sitter hos becka redo för att dra på fest.
Blev att ha på sig höga svarta jeans och ett
vitt paljettlinne och kavaj med silvriga smycken. :)

köttbullar!

hade nyss vattenkrig i klassrummet och tog en långdans i skolan
med klassen + lärare. så seriösa lektioner har vi. :D 
Jag skrivet detta för att julia ville att jag skulle uppdatera mer. :D

brrr!

kan man ha en kallare lägenhet än denna eller?...nee jag tror inte det!

vill ha dig i mörkret hos mig!

Idag så började vi vid 9 för vi skulle till IKEA för att välja ut växter och sånt tills vi ska stå där och typ visa upp vad man kan hitta på med växterna och så när man handlar. Blev att ta en korv på IKEA för att maten var ju inte den godaste. Sen så började vi vid 12 igen då började vi plantera alla växterna och det i krukor och läsa om hur man skötte dom och så. :)
men just nu sitter och sjunger till en massa gamla låtar samtidigt som jag försöker komma på något som jag kan göra och äta. Blir också att titta lite efter kläder som jag kan ha på mig imorgon kväll.
Senare blir det att plugga på latinen tills i morgon sen sova! :D
bild sen igår när vi skulle laga mat! :)

saker man saknar!


du är allt!

sitter just nu vid bordet och dricker te i min rosa mysdress. Skola idag som vanligt och som jag skrev innan så fick vi leka med dockor på matten, sen på svenskan så fick vi börja med ett nytt grupparbete. Skulle typ komma på ett tema som allt skulle handla om sen göra en bukett eller en dekoration som passar till ämnet. Vi skulle också skriva dikter och berätta om temat. :)

09:51

Sitter i skolan och fick nyss rast. Har matte nu på morgonen sen har vi svenska.
På matten så är vi då så roliga att vi leker med dockor på matten. Haha eller leka och leka vi ska typ göra så dom hoppas bungyjump med gummisnoddar. :)
skola till tre sen hem och göra ingenting alls, kul!


familjen ♥


white light moment

Kom hem från skolan för ett tag sen.
dagen började med att vi hade sovmorgon till 10 , hade mentorstid i
1 timma sen lunch. Sen vid 12 hade vi engelska, skulle börja läsa en
bok så vi fick sluta och åka hem och läsa. Så nu blir det nog
en storstädning i lägenheten sen läsa lite. :)
Och så vill jag börja träna nu!!!

söndag!

sitter just nu i soffan med mamma och tittar på tv. Igår så blev det att åka till kisa med amelia och felicia och åka lite skidor.  Kände verkligen att det var ett tag sen jag åkte. Men blev att åka hem runt 3 , gjorde sig iordning när jag kom hem och åkte in till julia senare. Bella kom också dit, blev att sitta och prata om allt typ, saknat er flickor!

Idag så blir det nog att följa med mamma och pappa och titta på när bror och kusinerna åker längdskidor, sen far jag hem till linköping igen. :)


bild sen hösten? 2009. :)

replay

nyss packat lite för i morgon åker man hem igen som vanligt på fredagar. :)
Skola idag också, hade florist hela dagen, först planterade vi lite beställningar sen började vi typ prata om massa bakterier och skit som kan göra att blommorna dör eller något.
Men nu blir det att diska all disk så det inte finns någon när jag åker i morgon sen så blir det tv för datan är ju inte riktigt på min sida som vanligt, internet lägger av hela tiden!

heaven

sitter i sängen och gör ingenting. hade ju bara idrott idag i skolan så slutade vid 11, blev att åka hem och göra lite mat , duscha sen lägga sig och titta på film. Och så håller jag verkligen på att slå ihjäl min dator för mitt trådlösa internet funkar verkligen inte. och när det väl funkar så stängs det av efter typ 10 min. :O
Men men , nu blir det tv sen soova ! :D
Jag behöver också klippa mig för mitt hår börjar nog falla av utav sig själv snart för det är så slitet. :O
bild från när jag var 9-10år, :)

bebis!

ett år sen vi hämtade denna lilla sötisen idag! :) <3
nu

en lekfull liten bebis men helt otroligt söt! :)

tisdag

Sitter just nu och äter havregrynsgröt och glor här. Idag var det ju skola hade matte sen svenska. Blev ju att ta buss hem från skolan men det gick ju inte så lyckat. först så fastnade vi när vi skulle åka från universitetet sen fastnade vi i kurvan precis när vi skulle svänga några meter efter sen när vi kom där ifrån så fastnade vi igen så alla fick byta buss och jaa allt gick bara utför. tog typ 40min hem jippi! :D
Nu blir det nog att diska och slöa, :D

need you now

Kom nyss hem efter en väldigt nödvändig dag i skolan. Började med att vi hade mentorstid för vi hade tydligen gjort om schemat för vi skulle egentligen haft matte. Men slutade mentorstiden tidigare för vi hade ju inte så mycket att göra. så typ hela klassen tog bussen till donken,  även att jag har lovat mig själv att inte äta där på ett bra tag så tvingade dom dit mig så det fick bli en sallad.
Slutade typ kvart över 1 och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, en promenad kanske ? eller..nja.

svartsvartsvart

Detta hittade jag idag :)

take me away

Sitter vid matbordet själv i lägenheten och har nyss målat mina naglar.
Blev mys i linköping igår och idag med mathias, igår så blev det att gå ut och äta på kvällen och sen hem och mysa framför tv:n. Idag så tog vi buss till stan vid 12 typ och tittade lite. Kom hem med ett par svarta jeans en halsduk och ett pannband. :D
Så tråkig som jag är så kanske det kommer bilder på det senare för orkar inte nu. :)
Men nu ska jag nog städa klart det som är kvar sen lägga mig och titta på film och vila upp mig till skolan i morgon.

fredag!

Blev att ta buss in till vimmerby och sätta sig och vänta på tåg till linköping för sandra skulle hem. Sen blev det att åka hem till mathias och lägga sig och titta på film och sen äta tacos, mums! Blev att åka hem runt halv 6 för jag var tvungen att åka hem och packa alla mina saker, för i morgon åker jag och mathias till linköping och myser där i helgen. Blir nog att gå ut och äta och mysa på stan eller något. behövs såhär innan skolan ska börja igen. :)


Jag älskar dig <3

metro den 5/1


Metro i onsdags, blev en liten förfest hos mig med sandra tilde julia och madde :D

måndag, 3 januari

blivit en lugn helg var med mathias ett tag på lördagen sen åkte jag hem och tittade på tv med päronen sen så kom mathias hit igår och sov här tills idag. Blev att hyra film och sen idag så åkte vi till hans farmor och fikade och träffade hanns faster och hennes barn, så söta.

I morgon så vet jag inte riktigt vad som händer, blir kanske att åka upp till linköping och vara där över natten men det är bara om sandra ska åka själv med tillbaka till vimmerby. Och hon kommer bara själv om vi ska på metro annars kommer erica också, tror jag och hoppas. Lite rörigt just nu, vet inte riktigt hur det blir. :) Men dom som ska på metro kan ju säga om det är några roliga som ska dit :)
Skicka hem lite nya sommarkläder igår också som det kanske kommer bilder på sen :)

nyår 2010!

Nyår firades med bästa flickorna. Blev att  äta och sjung och träffa massa roligt folk.  vid tolvslaget så blev det att springa ner till torget och träffa min älskling, och massa andra roliga. :)
tog typ inga bilder och dom jag tog är suddiga, menmen :)



GOTTNYTT ÅR!

RSS 2.0