valborg!

Sitter ute på altanen nyduschad och ska snart åka in till min lilla isabelle. :D Ikväll kör vi på grill och mys hos bella och sen blir det nog att dra vidare någonstans. :) Hoppas iaf på en toppenkväll!

bästavän! <3

torsdag, 28 april

sitter just nu i sängen med mina älskade pyamasbyxor och min skoltröja från 9:an. Skola idag också, hade florist hela dagen och vi började med ett nytt grupparbete och fick som vanligt jobba med knasiga kajsa. :D
Blev stan lite efter skolan och fick med mig en klänning hem till skolavslutningen :)

igår!

Igår så hade vi ju bara idrott iskolan, blev typ fys? :O Fick sluta lite tidigare för att hela klassen skulle åka och hälsa på hanna i tranås. Klassen hade fixat tårta, paket och blommor till henne för hon var med i en bilolyka i måndags så hon kan inte gå i skolan. :/
Usch, hon hade skadat ryggen så hon får gå med en sak runt överkroppen som gör att hon håller ryggen rak hela tiden, såg inte så skönt ut!  


bikini & skor!

fick ju som sagt hem min bikini och skorna från H&M idag, :)

tisdag, 26 april!

hejhej, idag var ju första dagen i skolan efter påsklovet. Helt okej dag,  började med matte fick reda på prov och lite. Sen så ville alla i klassen vara feta så dom tvingade med mig till kinarestaurangen som ligger precis utanför skolan. Sen på eftermiddagen så hade vi svenska, började med ett enskilt arbete. Vi skulle typ skriva om en författare. Slutade vid 3 och då blev det att ta buss hem, äta lite sen blev det en promenad i det skönt vädret. :)
Fick också ett sms från mammi att min efterlängtade bikini och mina skor från H&M kom hem idag, kom lite såhär lagom för är ju bara en månad kvar tills vi drar till TURKIET! :D
lite bilder man tog när man gick från bussen mobbad som man är! :D

every now and then

sitter i lägenheten nu efter en veckas påsklov hemma i storebro/vimmerby. :) Har verkligen ingeting att klaga på, vädret har vart underbart och jag har fått träffa mina fina vänner, fest och chill. 
Idag så körde mamma upp mig hit, blev att gå lite på ikano och där hittade jag mig en klänning , leggins och två mattor till lägenheten. 
När jag kom till lägenheten blev det en riktig storstädning sen en promenad ute i det fina vädret, riktigt skönt!
Nu blir det väl att ladda inför skolan imorgon och får äntligen träffa saknade sandra och erica! :)

hey, soul sister!

halloj, igår blev det ju att åka in till stan och träffa massa trevliga människor i källängen. Var där ett tag sen så gick vi till pirripirri för bella och julia skulle äta. Jaa sen hände det inte så mycket mer, så vi fick gå hem till bella och det var kallt kan jag lova. :)
Kom hem runt halv 1 och då blev det att gå och lägga sig med en gång.
Idag vaknade man vid halv 10 och då blev det att gå ut på altanen och äta frulle och sen gå ut och sätta sig i solen och steka! Blir nog att fortsätta med det resten utav dagen också för vädret är ju underbart! :D

just the way you are

Sitter just nu i soffan och är laddad till 1000 på påskmat. satt ute i solen ett tag nu på förmiddagen och sen blev det att duscha och göra sig i ordning. Ikväll blir det att träffa tilde och bella tror jag och så får vi se vad vi hittar på för kul. :) GLAD PÅSK ALLA GLADA HOPPAS NI FÅR MASSA GODIS! :D

påsklov!

Hopp nu är det fredag och lovet är snart slut. Veckan har vart toppen även att man inte gjort så mycket mer än att vara hemma. Men har vart toppen väder så man kunde ju inte vara annat än glad. :D Igår så blev det metro med mina kära vänner som jag tycker om mer än allt annat, förfest hos bella sen vidare till metro. Kom inte till metro förs halv 12 typ. Kvällen fortsatte med en massa dans med fina vänner och slutade med en trött cornelia med en massa ont i fötterna. :D
Idag kommer min faster hit som har åkt ända från värmland. Blir en lugn dag för min del och chill och grill. :D

sol, vind & vatten!

sitter uta på altanen i det fina vädret efter en toppen helg. Började med fest i fredags, det var väl kul. Blev att komma hem väldigt sent/tidigt, blev runt5-6 som alltid när man är ute med bella och tilde. :D Igår blev man hämtad i stan runt 1 utav bror, blev att åka ut till skogen och gå lite. Senare blev an hämtade här hemma för att åka till hultsfred på UKM och titta på när några dansade. Senare blev det assa film och trött som man var så somnade man ju. :)
Men idag gick jag och helena upp tidigt för att sätta oss ute och försöka få lite färg, och har faktiskt lyckats lite. Helena åka nyss men nu sitter man här i bikiniöverdel och mjukisar och snart kommer päronen och vovven hem från öland och då blir det grillat! :D
och ska bli riktigt skönt med en veckas lov nu!

mer praktik

bilder på det vi gjorde idag..

i'm just a kid!

Praktiken började vid 10, blev först att göra massa små söta planteringar som typ tog hela förmiddagen. Sen på lunchen så åt vi först sen gick vi till donken och köpte varsin glass och satte oss i solen på torget och njöt lite. När vi kom tillbaka fick vi göra varsin större plantering sen varsin dekoration. Och tro det eller ej, men vi fick göra mer buketter. ;)
Slutade runt halv 4 , åkte hem och gjorde lite mat och nu ska jag väl packa för imorgon åker jag hem och nästa vecka har vi påsklov. :D Så blir att ta resväskan , wihoo!

praktik jao..

praktik idag, börjad med att vi fick stå i källaren och packa upp en massa porslins grodor. Kommer nog seriöst drömma om grodor inatt. Fick även prismärka alla saker vi hade packar upp. Sen på eftermiddagen skulle vi gjort dekorationer men han som skulle visa oss var tvungen att gå på möte så vi fick fortsätta med bruketter. 
slutade vid halv 4 , tog buss till resecentrum med sandra sen tog jag buss där ifrån hem. :)

buketter


praktik dag 2!

Tjabba tjena hallå!
Praktik idag också, blev att göra samma som igår, träna på en massa buketter. Och som igår så gick tiden väldigt fort iaf när man har sandra med sig. :)
Slutade vid halv 4 så då tog jag min kära cykel och cyklade hem och gosade ner mig i sängen. Ont i fötterna efter man har stått upp hela dagen. :)
Bilder på buketterna jag gjort kommer sen!

en kväll i april

efter en knäpp kväll med en knäpp becka blir det först en dusch sen skriva en bokrecension. :)
och måste bara säga som ALLA redan har sagt, jag älskar vädret! :D 

buketter

Idag var ju första dagen på praktiken. Är i en affär nere på stan med sandra som heter Ebbas blommor. Började vid 10 så hade lite sovmorgon och så cyklade jag faktiskt ner till stan ist för att ta buss. duktig flicka!
Har gjort buketter hela dagen, har faktiskt vart kul och tiden har gått fort. 
haha och så är det en liten kines eller något som står nere i källaren som alltid skrattar åt mig och sandra när vi går förbi, haha skön! ;)
lite bilder på några utav buketterna jag gjorde. :)

ljudet av ett annat hjärta

godnatt!



don't hold your breath

hallojsan, :) 
Inte bloggat sen fredags, men som sagt så blev det att vara med bella tilde och julia på fredagen. Gick ut och åt och jaa inte så mycket mer, snackade mest massa skit om våran lilla tripp till turkiet. Inte allt för långt kvar nu! :D Men alltid lika kul att umgås med dom små knäppisarna. 
Igår så åkte jag tillbaka till linköping blev en trevlig kväll med bio och donken, usch vad jag äter ute...!
Blev en sväng på stan idag också, fick med mig ett par skor hem som jag ska ha när jag jobbar i sommar. Men dom var så sköna så kommer nog använde dom annars också, hihi :)
Har inte så mycket mer att skriva förutom att jag har vart duktig och städat lägenheten. (y)
snyggt att jag står utanför sibylla på bilden också...fet!

freeedag!

Ledig idag, har inte gjort så mycket än så länge. Tog en promenad med agnes förut och gjort mig iordning lite. Snart blir det nog att åka in till stan för en fika med Andrea och det var typ 100 år sen. :)
Senare blir det att träffa mina fina, tilde julia och bella för att äta lite och så får vi se vad vi hittar på ikväll. :)


- - - - - - - - - - - - -

Har nyss gjort mig i ordning och ska ta buss ner till stan om ca 5 minuter. Blir att ta buss ner till stan och äta med amelia och snacka en massa skit. sen så blir det att packa och städa för imorgon åker jag hem igen . :D

you'll be in my heart , always ♥

slutade skolan nyss,
senare blir det nog en fika eller något med amelia.
Känner verkligen att det behövs idag. ♥

spring för livet!

var typ världens segaste i morse orkade verkligen inte gå upp. Men kom upp efter typ en timma. Hade matteprov på morgonen som jag inte var så taggad på. gick väl sådär, kan inte gå bättre än sådär när man har jalle !
På svenskan gjorde vi en debatt , hehe svårt men kul. Jag och kajsa vann våran. :)
När jag kom hem gjorde jag lite mat, hade tänkt att gå ut och gå men det såg ut att bli dåligt väder så la mig i sängen. Självklart så somnar man och vaknar efter 2½ timma och märker att det är helt blött längst ner i sängen för att det har regnat in för jag hade öppet fönster. HÄRLIGT!
Nu blir det duschen sen sova igen. :)
blev en väldigt gammal bild sen 2009! (y)

ikväll gör gitarren mig sällskap!


måndag, 4 april

Kom hem från skolan för ett tag sen, hade mentorstid och engelska idag. dagen gick rätt fort tycker jag , men nu blir det nog att göra lite mat sen städa och packa upp för orkade inte det igår. 
Var hemma i helgen som vanligt, i fredags så blev det fest och tilde och bella, alltid lika trevligt med er flickor! :) 
Lördags så åkte jag till mathais , sov typ hela dagen, var så jävla trött. men sen senare gjorde vi god mat och myste till det lite för var själva hemma. Igår så åkte vi hem till mig för att vi skulle ha kalas för mig och robin, så blev god mat och god tårta innan man tog tåh tillbaka till linköping. :)

våfflorvåfflorvåfflor

Hållt på med begravning hela dagen idag så vi tyckte även att vi skulle få en liten "begravninsfika" nu när det projektet är slut. Så våra lärare fixade våffelsmet och massa så det blev att göra en massa våfflor sista timman i skolan. Mums! Mätt nu kan jag lova. 
Sitter just nu på tåget hem kommer typ hem vid 6 och då blir det att träffa bella och tilde och åka hem till bella. Blir att tillbringa kvällen med dom två sötisarna. :) 
Fårse vad vi hittar på för bus ikväll men blir troligtvis något roligt. ;)
premiär våfflan på mitt våffeljärn :D

begravningsprojekt

Idag så hade vi redovisning på begravningsprojektet som vi har hållt på med ett tag nu. Jobbade som sagt med sandra , man skulle typ välja ett tema och musik till en kille.  Vi valde ett lite annorlund tema kanske och låt, vi valde Bob Marley med låter " three little birds"  så vi gjorde alla våra dekorationer i rött, gult och grönt. Vart väl rätt bra men hade beställt lite för lite blommor kankse. :)

RSS 2.0