Begravningshjärta

Denna fixade man nyss på praktiken! :)


Praktik

Sitter på praktiken och har nyss fått i sig lite i magen. Nu blir det snart att sätta igång med en kistdekoration som en som heter Cornelia ska ha på sin kista. Känns lite sjukt att hon som är död och ska ha dekorationerna heter Cornelia :o

Men nu är det dags att sätta igång, ikväll bjuder även handledaren på middag på finrestaurang, det är ju trots allt sista praktiken idag! ;)


Kjol

Fick med mig denna underbara kjolen hem från ikano idag, love!!


2 dagar kvar!

sitter i skolan och har nyss haft redovisning i svenskan, skönt att ha sista redoviasningen gjord. Engelska sen eftermiddag och då lämnar man in sista inlämningen och ska fika. Fet-fika blir det för alla i klassen har med sig något som de har bakat eller köpt. gutt att bli fet nu innan man drar utomlands!
Galet taggad, som jag sagt innan, och nu är det nääära!
Imorgon så blir det ju praktik sen är det planerat myskväll med handledarna för att det är ju sista gången på praktiken. :D På freeedag drar vi!

I still hear your voice when you sleep next to me

I still feel your touch in my dreams

Forgive me my weakness, but I don't know why

Without you it's hard to survive

 

'Cause everytime we touch, I get this feeling

And everytime we kiss, I swear I could fly

Can't you feel my heart beat fast?

I want this to last

I need you by my side

 

?Cause everytime we touch, I feel the static

And everytime we kiss, I reach for the sky

Can't you hear my heart beat so?

I can't let you go

I want you in my life

 

Your arms are my castle, your heart is my sky

They wipe away tears that I cry

The good and the bad times, we've been through them all

You make me rise when I fall

 

'Cause everytime we touch, I get this feeling

And everytime we kiss I swear I could fly

Can't you feel my heart beat fast?

I want this to last

I need you by my side

 

'Cause everytime we touch, I feel the static

And everytime we kiss, I reach for the sky

Can't you hear my heart beat so?

I can't let you go

I want you in my life

 

'Cause everytime we touch, I get this feeling

And everytime we kiss, I swear I could fly

Can't you feel my heart beat fast?

I want this to last

I need you by my side

 

 

 



Helgen!

Helgen bestod utav öltält och jobb. Hade inte tänkt att festa i fredags men självklart kunde man inte låta bli när alla andra skulle ut. Blev 18årsfest/förfest hos nathalie sen vidare till ölis. Mådde inte så bra sen på lördagen när jag skulle upp tidigt och jobba, men jag överlevde. :)

När jag slutade jobbet så åkte jag hem och åt och sov. Åkte sen in till julia för att fixa sig för ännu en kväll på öltältet. Var en väldigt lyckad och trevlig kväll men underbart folk! :D
Jobbade igår igen och sen blev det att åka hem och fira morsdag. Började även packa lite smått till Ayia Napa för på fredag drar vi ju! :D
fortsätter lite med packandet nu så jag får med allt från linkan som jag ska ha med. :D

Born to die

Tjenna!

Praktik idag till klockan sex, när jag slutade kom min älskade Dennis och mötte mig vid praktiken för att gå ner till stan för att äta lite. :)) blev en god sallad och en cider för att njuta riktigt ordentligt utav det fina vädret. Just nu sitter man och ska förmodligen boka en resa till Grekland till augusti. :D

Skola till tolv imorgon och sen blir det att åka till ikano för att titta lite i affärerna. :) sen bilar man hem och så får man se vad kvällen har att erbjuda. :)


Soliga onsdag!

Sitter i skolan just nu och chillar. Slutade tidigt så blir nog snart att åka hem och fortsätta chilla.. ;)

Suttit ute den mesta tiden idag för man vill ju verkligen utnyttja det fina vädret. Och det var även därför jag valde att stanna i skolan ett tag för att sitta ute med Adrian. :)

Ikväll kommer också Dennis för han är ju ledig i veckan. Får se vad vi hittar på för mys ikväll. :)


TAGGAD!!

Vet inte vad det är med mig men taggar galet till napa nu!! Vill ha sol värme fest och bästa vännerna! :D


Sun is up

Hejhej! :))

Ledig idag så jag och Dennis passade på att ta en promenad med Agnes på morgonen sen fixa oss och åka in till Vimmerby. Skulle hämta ut mitt körkort, tittade även i affärerna och åt lite mat.

Mitt i allt ringde även mamma och sa att jag hade fått sommarjobb på Konsum så var tvungen att springa upp dit också. Känns så jäkla bra! :D pengar skadar ju aldrig!

Sitter på tåget till linkan nu igen för har ju skola imorgon. Kul att åka fram och tillbaka hela tiden! :D

Fick även med mig ett par nya skor hem! :D


Älskar det underbara vädret!

Sommar, sommar och sol!

Känns lite så just nu när man ser hur solen skiner där ute. Men självklart så ligger jag inne i lägenheten för var visst ledig både idag och imorgon. Men nyss vart ute på promenad och sen ska jag ner till stan med Sandra. Leta lite sommarkläder nu när det bara är dagar kvar tills man sätter sig på planet till ayia napa. :D
Känns verkligen inte som att man ska utomlands men är taggad till 1000!!

Men dags att fixa sig lite nu! :)


Sitter på ett fullt tåg..

På g till linkan och hela tåget är sjukt fullt och varmt...
Min laddare funkar inte, jag vill sova och mitt busskort har gått ut.
Ville bara gnälla lite!

Annars har långhelgen vart toppen. Västervik i torsdags med Dennis, jobb på fredag sen mys och grill med Dennis. Lördag jobb till två, sen åkte jag till Bella och träffade henne lite, sjukt länge sen känns det som!
Senare träffade vi Amelia Tilde och Helena och vi skulle prata lite om resan, som det bara är 12dagar kvar till!
Planerade lite med bil mat och allt möjligt! :)

Sen åkte jag till Dennis och åt fruktsallad och tittade film. Idag har det blivit chill i solen, vart ute på promenad och grillning. :)

Hann även beställa hem två toppar och ett par skor, blev dom klackisarna som är på bilden nedanför. :D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1926242/images/2012/pic_203381746.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1926242/images/2012/pic_203381746.jpg" class="image">


klackisar

Vet inte hur länge och många gånger jag har tittat på dessa skönheterna, skulle inte tacka nej till dom i sommar!

Summer of love

Tjenna, skola till tolv idag sen tog jag buss till praktiken för att fylla i lite papper som skulle in. Kom typ nyss hem och tänkte städa lite nu sen fortsätta med allt plugg tills imorgon. Det viktigaste är väl årsredovisningen, men sen har jag engelska och datauppgift också.

Ska försöka hinna packa också för imorgon åker jag hem för långhelg som innehåller jobb, planera resan och va med min underbara! :)

Dags att börja nu kanske, hejdåååå!


Min favorit!

Saknar honom redan! <3


Bara en massa plugg

Denna veckan, eller dom här tre dagarna består bara utav plugg! En massa inlämningar, redovisningar och skit. Sätter mig just nu med årsredovisningen för UF sen naturkunskap och datakunskap. Rolig "vecka" och kväll!


We are alive!

Praktik hela dagen, har vart skit trött! Men har vart fullt upp med en massa begravning till en början sen gjort en massa buketter och fixat lite.
Känns som att dagen har gått så sjukt sakta och klockan har gått sjukt sakta.

Städat lägenheten och nu blir det att sova! :)


balfrisyr!


Du kommer med solsken till mig!

Tjatjatja!

Skola idag men hade visst bara naturkunskap till 11 sen fick vi sluta. För att på datakunskapen så fick vi en uppgift som skulle göras i IKEA så jag Sandra och Erica åkte dit och tittade lite i affärerna och fixade uppgiften. Kom nyss hem och nu tänkte jag städa sen slappa! :D

Fick även med mig en ny kepa hem, LOVE!


we are young

Hejsan!

Inte blivit så mycket bloggande på länge som ni märkt. Men har haft fullt upp känns det som. Efter att jag fått körkortet så blev det fullt upp med fix till balen som var lördags. Helt otrolig dag och tack så sjukt mycket till Tilde och Amelia som fixade frisyren och sminket. Blev verkligen jätte nöjd!
Väldigt rolig kväll och god mat på stadshotellet, helt klart oförglömlig. Igår blev det mys med min favorit hela dagen. sov rätt länge sen åkte vi och åt frulle på sibylla som var så sjukt gott. :)
Idag blev det att ta tåg från vimmerby i morse och ha nationellt i svenskan som jag missade när jag hade uppkörning. Efter skolan så gick jag och sandra och tränade sen solade vi. nu är det bara chill som gäller för orkar verkligen inget annat! :)

Om jag bara skulle kunna beskriva för dig hur mycket du betyder för mig!

Bal 2012!

helt underbar dag/kväll!

RSS 2.0