Sammanfattning på 2012!

Tänkte passa på att skriva en liten sammanfattning på lite som har hänt under 2012 innan det är dags att ställa sig i duschen och fixa inför kvällen. :)
 
 
    Sammanfattning 2012! 

  • Träffade min underbara Dennis!
  • Vart på en massa roliga 18årsfester men fina vänner. 
  • UF-mässa.
  • Fyllt 18, som man har längtat till det! 
  • Gjort premiär på krogen.
  • Fått körkort, världens lättnad!
  • Fått uppleva balen i Vimmerby.
  • Vart i Ayia Napa med bästa vänner, roligaste resan jag vart med om!
  • Haft ett sista sommarlov som mestadels bestod av jobb. 
  • Stockholmsresa med Dennis. 
  • En underbar "tadetlugntresa" till Rhodos med Dennis och hans familj. 
  • Börjat sista året på gymnasiet.
  • Äntligen fått beställa studentmössan.
  • Bokat studentkryssning.
  • Vart på ung cancergala. 
  • Tappat bort min plånbok, mycket duktigt! 
  • Blivit årets Lucia i Vimmerby, väldigt roligt och verkligen en upplevelse. 
  • Bokat resa till London. 
  • Vart ute på "krogen" på juldagen för första gången. 
  • Och nu ikväll blir det att fira in det nya året med mina fina vänner. Får väl se vad 2013 har att erbjuda! :D 
 
Det var lite utav allt jag har fått uppleva och vart med om under 2012! nu när man tänker tillbaka så har man hunnit med en hel del som man kanske inte tänkt på innan. Händer visst mycket under det året man fyller 18. :D 
 
Bildbomb passar bra nu!
 
tack 2012!!!

snölyckta

Min och Dempas fina lyckta som vi lyckades göra i vecka, var bara tvungen att visa hur otroligt fin den blev. :D
Snart, eller sen blir det iaf att åka in och träna med julia, och sen blir det nog en lugn kväll tillsamamns med Dennis. :D 

Jullov

Hejhej, dåligt med bloggande på sista tiden men är ju som sagt jullov. Har inte hänt så mycket mer än julafton och juldagen. Julafton firades som alltid hemma hos mormor med god mat, släkt familj och självklart julklappar. :D bästa julklappen iår var kameran som jag fick utav mamma och pappa. Önskat mig en ny jätte länge så behövdes verkligen en ny. :)
 
På juldagen så blev det först att träna med felicia på morgonen och sen till mormor igen för att äta ännu med god mat. Senare på kvällen så kom tilde hit och vi började göra oss i ordning för kvällens festligheter. Blev att åka in till stan till felicia för lite förfest innan vi drog vidare till mässhallarna. Mycket bra kväll med fina vänner. Dagen efter var dock inte lika rolig, både jag och dennis låg döda hemma hos honom hela dagen och tittade på tv. :)
 
Annars har det inte hänt så mycket. Blev linköping igår med felicia, hittade dock inte alls mycket för hatar verkligen rea, finns aldrig något. Fick med mig en topp hem och en ny plånbok. :) Sen på kvällen så åkte jag in till Julia och där blev det bara chill framför tvn. :)
 
Lite bilder från juldagen. :)

God jul önskar Agnes.


Dan före doppardan

Hejhej! Helgen har vart mycket lugn. Började med en lugn kväll hos min fina vän Bella , blev film och mys. I lördags så blev det att göra julgodis med päronen och sen åka och fira lilljul hos Dennis, mycket mysigt och fick mig allt lite julkänsla. Idag så blev det lugnt hos Dennis med tv och film, sen åkte jag hem runt fyra. Städat och nu hamnade man i soffan. Snart dags för Bingolotto och äta skinksmörgås. finns det något bättre? :D

Imorgon blir det jul hos mormor som alltid! :D Myysigt!


Inga julkänslor..

Känner absolut ingen julkänsla överhuvudtaget, inte var jag med när de klädde granen hemma, inte julbakat eller något. Och det är jul om fyra dagar, blir ledsen.. :( och i denna skitlägenheten får man ju absolut ingen känsla av att det är jul, förutom att lägenheten blir kall som is..

Nu ska jag fortsätta att tjuta över det och fundera över hur jag ska få med mig allt hem imorgon..


Snart jullov!

Hejhej, kom nyss hem efter att jag och Dennis har vart och solat. Skola idag, gjorde klart ett smycke som jag ska ha imorgon när vi ska gå modevisning för skolan på avslutningen. Vi har jobbat med ett projekt tillsammans med frisörerna. Så dom ska fixa vårt hår och smink Och vi smyckena. Kommer blir sjukt pinsamt och är redan nervös. Hoppas att blommorna på smycket håller och att man inte rullar ner för alla trappor..
Efter skolan så gick jag och tränade, som jag har vart duktig och gjort varje dag denna veckan! Måste ju göras nu innan jul så man kan få äta lite julgodis och julmat. :D

Dennis åkte nyss tillbaka till Jönköping och nu är det dags att packa allt som ska med hem över jul. Kan slå vad om att jag kommer glömma något och få åka tillbaka..


18 December

Hej, jag vet att jag har vart sämst på att blogga men har faktiskt inte haft så mycket att berätta. Men nu är man äntligen inne på sista veckan innan jullov, och snart får man åka hem och träffa mina underbara vänner, familj och sluta tänka på skolan för ett tag. Igår så kom Dennis hit för han tog jullov redan igår, så han ska vara här tills på torsdag. Så kom hem från gymmet för ett tag sen och nu blir det duschen. Sen ska jag faktiskt se på dagens avsnitt utav julkalendern och sen plugga det sista. Har historia prov imorgon som jag hoppas kommer gå bra. :)

Får väl se hur duktig jag kommer vara med att uppdatera, men Hejhej! :D


Lägenhet

Haha, kan inte sluta tänka på allt som man vill ska ske efter studenten. Vill självklart ha ett bra jobb så man kan skaffa större lägenhet här i linkan. Så sitter och tittat på massa olika lägenheter som finns här just nu. Och har lyckats kära ner mig i en tvåa som ligger nästan här vid mig, som är nybyggt. Sjukt fin och öppen och på undervåningen så man får en uteplats också. :D VILL HA NU! Och vill ha min lilla pomeranian som myser omkring där också, och självklar min dennis! :D 
 

Pomeranian

Ååh, har gått och kärat ner mig i pomeranian vovvar. Så sjukt söta små saker. Ja jag har redan världens sötaste hund, men henne får jag ju inte med mig när jag flyttar hemifrån på riktigt sen. Tänk att få en liten pomeranianvalp i ett fint paket i inflyttningspresent, som på lady och lufsen typ. :D


Vimmerbys Lucia 2012

BILDBOMB!! från helgen då vi gick lucia. :)

Klant som vanligt..

Plånbok med pengar och kort är borta..och självklart nyckeln till lägenheten. Hur orkar jag?
Så bara att sätta sig på tåget hem till byn igen och försöka hitta allt. Hoppas det finns någon ärlig person som hittat den och lämnat in den någonstans..


julklänning

Beställde nyss hem en klänning som jag tänkte ha vid jul, får väl se hur den är när den kommer hem. :)

Nu är helgen över.

Hejhej!
Helgen har vart skön, och rätt lugn. Eller i fredags så bakade jag och Dennis pepparkakor. Sen så skulle vi och hämta mamma och pappa på metropol för att dom hade vart på julbord. Så kom väl hem och la oss vid halv två kanske och skulle upp vid fem. Åkte ju till Ullared igår för att köpa julklappar men blev rätt segt, eftersom man var så trött och hade nästan ingen aning om vad man skulle köpa till alla. Sen blev det bara en lugn kväll med tv.

Så blev en lugn och skön helg och nu ska jag nog gå och lägga mig efter en nervös dag! :D imorgon blir det att gå upp tidigt för att ta tåg till skolan.


RSS 2.0