TAGGAD!

Ska städa lite på rummet nu sen så far jag in i duschen. Vid halv tre åker jag in till julia för att börja fixa tills ikväll. Ellinor kommer och fixar mitt och julias hår sen så kommer alla bästa flickorna vid 5. äta massa gott när alla kommit sen köra julklappsrace sen dra vidare till william och träffa roligt folk. :D Det tycker jag låter som en toppen nyår! (y)


nyår 2009

pocket full of sunshine

ska snart gå ner mot affären för att ta bussen till vimmerby. där blir det att möta mathias och hanns pappa för att äta på kinan. :) Senare blir det att  åka och handla mat till nyår med bella och julia sen sola :D


nyårs kläder.

Hade inget att göra så tog lite kort på klänningen och smyckena som jag ska ha på mig på nyår. :)
ringar
armband
örhängen
halsband
ska ha kavaj och klackskor också :) taggad till 1000!

Linköping med Julia, måndag-tisdag

 
Måndag: Blev stan hela dagen och så träffade vi Becka och Ellinor på stan. Sen på kvällen blev det att gå ut och äta plankstek sen gå på en bio som hette easy A. 

Tisdag: Blev att åka ner till stan vid 12 och tittade lite i affärerna och sen åka ner till resecentrum och ta buss till ikano och titta lite där. Blev att äta på IKEA och prova sängar. :D

Och så köte man ju lite också. Blev ett par jeans, en blus, två ringar, trosor, en stickad tröja, och en vanlig tröja med lappar på armarna. :)




säääääääämst

hehe, heej. kan ju inte säga att jag har vart bäst på att blogga nu vid jul. Men det har iaf vart toppen och fick massa fina saker. Men nu ligger jag i min favoritsäng i linköping och ska snart fixa mig. Blir att ta buss till stan och äta frulle på donken och titta lite i affärerna. 
Blev en heldag på stan igår också, tog buss hit vid 8 med julia och så stannade vi här tills idag. Blir nog att ta tåg vid 6 typ för ska hämta ett par jeans på JC vid 4. :)

dagen innan!

Idag så blir det att hitta på något kul med amelia. Var länge sen så kände att vi kunde passa på nu när det är jullov. :D 
Mamma kom hem med klänningen som jag hade beställt också, satt perfa så blir förmodligen den till nyår! :D och cornelia är taggad till 1000! :D
kram!!

onsdagen, 22 december

idag så kom mamma till linköping för att hämta mig. Blev att åka och köpa dom sista julklapparna innan vi åkte tillbaka till storebro. När jag kom hem så blev det att slå in alla julklapparna och hjälpa mamma att klä klart granen. Känner verkligen hur skönt det är att vara hemma. 
Blev att ta en liten promenad med agnes nyss och nu äter jag mammas nybakade bröd, mums. :D

troll?

sitter och dricker lite glögg nu när jag har städat och packat klart. :)
Ser ut som ett troll i håret idag också för sov i massa små flätor inatt
och då blev det såhär, haha. :) 
I morgon så kommer mamma hit och då blir det ikano och köpa dom sista julklapparna
och sen åka hem till storebro. :)


here without you !

värsta fynd-dagen idag. först åkte man till skolan och började vid halv 9, blev att ha en lite julavslutning och självklart så vann rottrollet pepparkakshus-tävlingen. Det var slut typ vid 9 och då blev det att åka till resecentrum och ta tåg till tranås med sandra, erica och stina. Skulle åka till en typ "affär" som dom rear ut massa monki kläder, det högsta där kostade 50kr och det var typ jeans. Köpte två linnen , tre t-shirts , ett par vantar och ett pannband och det blev 120kr. Blev lite enklare tröjor som man kan ha i skolan. :)
plus vantar och pannband!

pepparkaka!

hehe, en liten prinsessa utanför och en drake som vaktar uppe på taket! :D

written in the stars !

Kom nyss hem efter att jag följt med klara till stan en sväng. 
Kändes verkligen som en nödvändig dag i skolan idag, först matte prov på morgonen som typ en timma typ sen fick vi rast tills vi började vid 12 igen och då skulle vi bara göra pepparkakshus. Och jag kan lova att rottrollens blev snyggast! :D det kommer bilder sen. 
Men nu blir det nog att städa tills man åker hem på onsdag för jullov , man vill ju ha det lite fint när man kommer tillbaka efter jul och allt. :)

4:e advent

hallå, :)
asså tänk att det redan är 4:e advent och att det bara är några dagar kvar till jul. längtar verkligen till julmat och en massa paket och så har faktiskt jag 3 år med min favoritkille på julafton. :D <3
Men helgen har iaf vart toppen, när jag kom hem i fredags så åkte jag direkt till mormor där kusinerna var och började baka en massa pepparkakor. Blev att sova där så blev film på kvällen. Sen på lördag kväll så kom mathias till mig och då blev det att mysa framför tv:n hela kvällen och gå och lägga sig rätt tidigt. Sen när jag vaknade i morse så kändes det som att min arm var av eller min axel, kan typ inte röra min arm.
Vid två så blev det att tå buss tillbaka till linköping och göra klart engelskan som ska vara klar i morgon. börjar faktiskt bli klar nu för blev att titta på en film och ska fortsätta nu. :)

i,d catch a grenade for you!

Ligger i sängen och typ tjuter för att jag nyss tittade på dear john för första gången. Älskar den!!!
Skola idag, hade data sen florist och på datan så fyllde vi bara i ett papper sen så gjorde vi typ inget mer på 3 timmar, kul. sen typ samma på floristen, stod typ bara och sålde en massa julgrupper sen hade man inte någon tid kvar till att göra något.
Lagade mat när jag kom hem och snart blir det att packa för imorgon så åker man hem och då blir det att åka till mormor och göra pepparkakor med kusinerna och så blir det nog att sova där. 


ajajaj

aaaaj, titta vad jag lyckades med igår när jag skulle raka mina ben . skar mig på fingret och frågan är hur jag lyckades med det? :O
Men iaf, idag så blev det ju simhallen med klassen på idrotten. Blev att simma en massa så lär ha träningsvärk i morgon. Sen fick vi göra en massa andra saker för att få ihop massa poäng. Men lyckades inte så bra för det var typ att dyka och det kan jag verkligen inte och hoppa som inte jag vågar.  :O Men sen när vi hade slutat så stannade jag Erica Sandra och Klara kvar till typ 2. blev att åka hem och städa och nu ligger man i sängen och slappar :D

beställd !

denna blir det nog till nyår! :D

everytime we touch

'
städa och plugga resten utav eftermiddagen/kvällen. 
längtar till onsdag för då blir det simhallen men klassen på idrotten. :D :D :D

get on the floor

rast snart sen en timma kvar på engelskan, då blir det att åka hem
och fixa något att äta. Spela lite gitarr kanske och sen plugga lite. :)

lucia

Sitter i skolan och har jätte rolig engelska, eller? 
Men iaf, idag är det ju lucia och det är verkligen det
mysigaste som finns typ, eller fint är det iaf.
Det jag tycker är lite tråkigt i år är att vi
inte har någon lucia här på skolan :(
Lucia 2009


Lucia 2006

3:e advent !

Kom tillbaka till linköping för ett tag sen, tänt lite ljus och satt mig i sängen. Helgen har vart helt toppen, fredags julbord, lördag ullared sen åkte jag till mathias och sov där. Blev att köpa lite julklappar i ullared och lite småsaker till mig. Men nu blir det nog att läsa lite i boken som man ska berätta om på tisdag och skriva lite på engelskan. :)

julgrupper!

detta har jag gjort idag blir att sälja dom nästa vecka. :)

apotekarens julmust!

sitter på tåget med klara just nu blir att åka hem över helgen. Fick sluta lite tidigare idag också för att jag skulle hinna hem till halv 7 för ikväll blir det ju julbord!! :D :D :D 
I morgon så bär det ju av till ullared också och det ska bli toppenkul! :D

down on me

Nyss ätit nudlar och ska nog  börja packa snart. För i morgon så far jag hem till vimmerby igen , blir att gå på julbord på fredag som ska bli helt otroligt gott. Sen på lördag så åker jag till ullared med tilde och hannah som kommer bli super sen träffa mathias :) Så tror att det kommer bli en toppen helg!  :D
Idag så hade vi data på morgonen sen florist. Började med julgrupper på floristen som var kul men lite svårt faktiskt. Ser inte så svårt ut men man ska ju få det att se fint ut också. :)

I believe

hejsan, skola idag men hade ju bara idrott som vanligt på onsdagar. Var i en hall vid VTI och hoppade höjdhopp. Kunde inte vara med hela lektionen för sträckte mitt ben typ så fick inte vara med sa han. Slutade vid halv 11 då blev det att åka hem och göra lite mat sen somnade jag och sov från 12 till 3.  
städat lite och nu blir det tv, frysta hallon och sen plugg. :)

winter

Halloj, idag så det bara vart en slappdag och det älskar man ju. Ledig idag ju så jag och Sandra passade på att gå ner till stan och leta lite julklappar och hittade allt 2st, en till min bror och en till Matilda min kusin. Sen när jag kom hem så blev det ju att städa som vanligt när Sandra har vart här, hehe. Men nu sitter jag här och ska nog börja med hemuppgifterna som vi har sen blir det tv hela kvällen. :) Sitter också och letar nyårsklänning men hittar verkligen inge, så om ni vet någon bra sida så kan ni ju säga till. :D

måndag!

ligger i sängen och ska nog sova snart , sandra gör mig sällskap här i natt också. Blev att göra en god måltid förut och sen nu senare så blev det macka med julskinka på. älskart! Och så måste jag verkligen säga att det är riktigt skönt att vara ledig i morgon så då passar jag och sandra på att gå lite på stan och leta lite julklappar :D och sen så ska man göra en hemuppgift istället :)

helgen!

Hejhej, helgen har varit otroligt mysig. Det började med att jag tog tåg hem till vimmerby och hämtade mathias innan vi åkte vidare hem till storebro. Var själv hemma hela helgen så vi gjorde tacos och myste framför tv:n hela kvällen. Sen i lördags så gjorde vi pepparkakor, drack glögg och bara myste hela dagen.  Sen idag så tog jag buss tillbaka till linköping på morgonen för att jag skulle gå på stan med mamma och pappa. Hittade en tröja och en julklapp till pappa. :) Blev att äta ute och sen åka och handla lite mat till mig :D
Men nu sitter jag här i lägenheten med tända ljus och har nyss ätit lite tomtegröt och macka med julskinka på, mumsigt kan jag lova (y) :)

Fredag 3 december

Ska nog börja gå mot bussen snart för idag så blir det ju
att åka hem till vimmerby och ha myshelg med mathias.
Ledig idag också och det kan man ju inte säga att det är
oskönt precis. Ikväll blir det mys med tacos och idol. :)

just the way you are


torsdag 2 december

Ligger i sängen just nu , håller på att städa men kände för att blogga lite.
idag så blev det ju skola , först data sen florist. Och idag då skulle vi göra det dära dukade bordet som jag tror att jag har skrivit om innan. Men iaf, man skulle jobba två och två och välja ett tema. Jag jobbade med klara och vi valde temat nyår, så det blev mycket silver, vitt och glitter. Vi hade en viss tid på oss att fixa alla dekorationer och buketter på för sen vid 1 skulle allt vara klart och bordet skulle stå dukat i korridoren för då skulle skolan komma och rösta.
Blev faktiskt väldigt nöjd med mitt och klaras bord, iaf den stora buketten vi gjorde så tänkte lägga upp lite bilder. :)
det var lite bilder från vårat bord. :)

Det var lite bilder på andras bord som var jätte fina! :D

hehe!

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan, Pippi jagades av soc och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit!



haha var bara tvungen att lägga ut den, så rätt! ;)


RSS 2.0