En ny vecka!

HejHej, måndag idag som alla förhoppningsvis redan vet om. Skola idag och idag började vi med ett projektarbete tillsammans med Ikano och Ung cancer. Det projektarbetet innebär att vi i fyra grupper ska komma på dekorationer och sånt som vi skulle ställa ut på ikano. Blev faktiskt väldigt nöjd med min grupps slutresultat, så om ni vill se så är vårt arbete utanför cubus på ikano. :)
 
När alla grupper var klara så åt nästan hela klassen på IKEA och sen tittade vi självklart lite i butikerna för vi skulle inte vara tillbaka i skolan förs halv två. Och kan säga att det inte är bra för en som har lovat sig själv att inte handla något nytt på ett tag att gå i butiker. Speciellt inte när man hittar ett par skor som man tittat på och ser att de är på rean. Så fick med mig ett till par skor efter att jag redan köpt två. Köpte ju ett par klackskor i torsdag och ett par höstskor i lördags. :) får bli bild på dom sen. 
 
När vi kom tillbaka till skolan så blev det att hålla på med projektarbetet och planera vad vi skulle sälja för att få in pengar. så vi bestämde oss för att sälja kakor som man brukar sälja för att få in pengar till klassresa. kommer inte på vad de heter nu men om det är någon som fattar så är det bara att säga till om man vill beställa. :D 
 
Blev även träning efter skolan, så sjutk skönt att vara igång igen! :D 
 

efterbliven tjej där på slutet! :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0