dålig uppdatering

Hejhej! 
Har vart väldigt dålig på att blogga på lovet, med tar jag lov från skolan så blir det att jag tar lov från bloggen. Men tänkte berätta lite vad som hänt under lovet nu. Började ju med fest på mässhallarna på torsdagen, blev förfest hos julia med fina vänner sen vidare till mässhallarna då. Var faktiskt en väldigt lyckad kväll. Sen sov jag hos Dennis, och på fredagen så hade vi ett år. Känns helt sjukt att det redan har gått ett år? Men iaf det firade vi med slapp/bakisdag med dineyfilmer. Sen på helgen så blev det fullt upp med först kalas med dennis släkt och sen på söndagen blev det balträning sen kalas med min släkt. 
 
Sen på tisdagen så åkte jag amelia tilde och klara till linköping för att sedan åka vidare på studentkryssning. Sandra emma erica och kajsa åkte också men inte samma buss och så som oss. Men det var också en sjukt luckad kväll, även att man ramlade i trapporna minst 5 gånger? Varför ska alla våningar se likadana ut på kryssningar? På torsdag, fredag och lördag så blev det jobb på hagelins, och även lite träning med amelia. 
 
Har inte hänt så mycket mer i helgen, som sagt jobb fredag lördag och sen bara tagit det lugnt tillsammans med dennis. Igår så blev det balträning så åkte bil med dennis hit till linkan, sjukt skönt att slippa ta tåg. Idag så har jag iaf vart i skolan, hade bara florist och hade bara teori typ så har inte gjort så mycket. fått reda på lite betyg i florist och har äntligen höjt mig i det mesta och det känns sjukt skönt! Efter skolan så blev det träning, blev mycket kondition och ben. 
 
Har även börjat med LCHF, eller jag ska prova och se om det funkar. för vill verkligen få bort lite av höfterna och de sägs ju att det bara är kolhydrater som sitter där. ;) så hoppas på lite resultat nu! :D 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0