Fjällen, Lindvallen!

Kom nyss em från fyra riktigt bra dagar i Lindvallen. Har både blivit lite fest, mycket skidåkning och badat bastu. Började med lite skidor i lördags när vi kom fram sen slutade det med en inte så lugn kväll ute med bror, ellen och dennis, och även lite för mycket dricka. Likadant i söndags, först en hel del skidåkning på dagen sen slutade det med utekväll igen men den gången så tog vi även med oss Martin och Kristin. Och även den kvällen slutade med lite för mycket dricka och lite för lite sömn. Men pigg och glad som man är så struntade man i att känna efter om man var bakis och åkte ut i backarna iaf. 
 
Igår så fick det bli en lugn kväll eftersom vi skulle köra hem idag. Så blev att gå ner till spat kan man väl säga och bada bastu, bada i isvak och duscha i tropiskt regn. Somnade tidigt som behövdes, men upp tidigt idag för att hinna med några åk i det fina vädret. runt två blev det att sätta sig i bilen och åka hem, kändes sämst eftersom alla andra stannar till lördag, men vi var tvungna att åka hem för skola och jobb. 
 
Nu är jag äntligen hemma och tänkte lägga mig och sova. Imorgon börjar man sista terminen i skolan och det känns helt sjukt. Men känns bra att börja sista terminen med praktik. :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0