26-03-13

Hej hej! 
Inte orkat blogga på några dagar men tänkte brätta lite om helgen. Har jobbat fredag och lördag på praktiken, kännt skönt att få lite pengar. I lördags kom även Dennis till linköping, var ute och åt med mamma och pappa och sen så blev det bara en lugn kväll med film och mys. På söndagen så skulle vi ha balträning vid tio, och eftersom mamma och pappa bodde på hotell i linkan så gick vi tid innan träningen och åt hotellfrukost. Sjukt gott! 
Efter träningen så åkte vi hem till södra vi och sen på kvällen följde jag med dennis till jönköping, för hade studiedag igår. Eftersom dennis fyllde år igår också så blev det en myslunch och en mysdag på stan. Hittade även en balväska som jag fick i försenad födelsedagspresent utav dennis. :) Och han fick självklart också välja ut en present, eftersom det är så sjukt svårt att köpa något till honom. 
 
Idag så blev det skola till elva, tittade bara på film. Hade möte med hon som ska klippa ihop vår film från london och pratade lite om hur vi ville ha den. Sen blev det att träna en timma och sen hem och fösöka plugga, men går ju inte så bra som vanligt. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0